עבור לתוכן

חדש בפורום-צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב נייח עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני יעשה ביום שישי אני מתפנה ללכת ל2 חנויות לקבל הצעת מחיר שתיהם באשדוד מקווה שיהיה את כל הרכיבים במלאי וככה אני יוכל לבצע כבר הזמנה בשישי...

שאלה נוספת בנוגע לחיבור לאינטרנט..לאחי יש בחבר חיבור לאינטרנט מה הדרכים להתחבר לאינטרנט שבבית? נתב אלחוטי? יש מן כמו דיסק או קי כזה עם אנטנה שבאמצעותו אפשר להתחבר לאינטרנט? שפכו לי קצת אור בנושא..

תודה

• תגובות 57
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שכתבת לא מובן לי כל כך, אבל בשביל להתחבר לאינטרנט אלחוטי, צריך כרטיס רשת אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שצריך להכניס למפרט גם כרטיס רשת אלחוטי? זה לא משהו שהוא מובנה על הלוח?

יש לנו רשת אלחוטית בבית אבל יתחבר דרכה..

היריה של 5% בין המעבדים משהו שהוא קריטי בשביל הדרישות שלי?

פורסם

זה לא מובנה בלוח. כרטיס כזה עולב 100 ש"ח (בדרך כלל פחות), אם אתה יכול לחבר אותו חוטית זה יחסוך לך.

לא.

פורסם
  • מחבר

חוטי זה בעייתי כל המודם והחיבורים יושבים בחדר אח של אחי..

נראה לי שהאופציה היחידה זה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי,נכון?

ומלבד הכרטיס רשת אני יצטרך גם נתב או לחילופים הדיסק או קי עם האנטנה,ששאלתי עליו מקודם?

פורסם

ומלבד הכרטיס רשת אני יצטרך גם נתב או לחילופים הדיסק או קי עם האנטנה,ששאלתי עליו מקודם?

זה הכרטיס רשת האלחוטי, יש גם כרטיסים שיושבים על אפיקי PCI ו-PCIeX1. לי יש כזה.

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי..חשבתי שהכרטיס רשמת אלחוטי זה כרטיס שיושב על הלוח...

אוקיי אז אני יסתפק כרטיס הזה (הדיסק או קין)..מקווה שפה ייגמרו לי ההוצעות הנוספות...בגדול עכבר ומקלדת אני לא צריך אז עם המפרט של גיל כולל מערכת ההפעלה והכרטיס רשת אני עומד בתקציב פחות או יותר..

פורסם
  • מחבר

יום שישי אני אלך ל2 החנויות באשדוד מקווה שהכל יהיה במלאי כדי שאני יוכל לעשות הזמנה..

רק לפני שאני הולך ביום שישי אני רוצה להיות סגור על הדבר האחרון..

אני רוצה שוב להבין את ההבדל בין הCORE 3450 לבין הCORE 2400 שהצעתם לי בסופו של דבר להרכיב.

המחשב נכון להיום משמש אותי באופן תדיר עד כבד בתקופות מסוימות אבל לפחות כרגע לא לפרנסה.

ההבדל בינהם מבחינת המחיר יכול להיות לטובתי השאלה מבחינת הביצועים והדרישות הירידה קריטית?

תודה וסליחה על החפירה.:)

פורסם

ההבדל לא גדול, כמו שאמרתי 5% אחוז בממוצע. לפי דעתי אם ההפרש במחיר גדול מ-10 ש"ח, זה לא שווה ועדיף את ה-2400. אפשר לדעת לאילו חנויות? יש כאלו שידחפו לך זבל ואל תאמין לאף מילה של אחד המוכרים על המפרט, אם הוא אומר שמשהו לא טוב.

פורסם
  • מחבר

מעולה אחי תודה..אני מתכוון ללכת לKSP ולIQPC..אני מתכוון להשתמש אך ורק במפרט שהוצע לי פה אם לא יהיה רכיב אחד במלאי ויציעו לי חליפי אני יתייעץ פה שוב.

פורסם

טוב, תתחדש ובהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את החנויות האלה אבל זה ההמלצות שקיבלתי פה.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה והכל זה עזר לי מאוד.

אעדכן בהמשך.

פורסם
  • מחבר

מעולה תודה רבה אחי.

.

פורסם

בקשר לקניית מחשב במיוחד לשמוש בנוני + עריכה משחקים תמיד טוב ליבדוק ובמיוחד שעכשוו קייץ והטמפרטורה של המחשב יותר חם ב 10 15 מעלות מאשר בחורף רק שמדלקים אז שיעשו בדיקה מאמץ למחשב ושהחלקים לא יתחממו יותר מ 70 מעלות מעבד כרטיס מסך לוח אם וטמפרטורה כלילת בתוך המארז ושהחישנים השונים לא מזיפים וגם סידור כבלים נורמלי שלא יפזרו את הכבלים סתם במארז והם המחשב תקין והם רושמים שבדקו והטמפרטורה טובה ואין בעיה של התחממות אז תקנה אחרת זה בעיה ואם אין להם פתרון לבעיית החום לא להוסיף יותר כסף ולא לקנות מהם עדיף לבדוק בחנות לפני שמזמנים ולפני שהייה מאוחר מדיי בחנייות לא ממלצות מיפרטים לא מומלצים חלקים גנריים ואין סידור כבלים נורמלי יש מלה בעיות כאלה במיוחד שעוד לא התחיל הקייץ חום יולי אוגוסט החמים והיו ימים של 36 מעלות ולא רק באלת במרכז קיץ בישראל זה סיוט למחשבים ולמשתמשים ואל זה לא מתפשרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים