עבור לתוכן

איך זה שאני לא שומע מילה פה על GW2?

Featured Replies

פורסם

המשחק הזה הולך להיות מדהים.

שיחקתי בשני הBWE ואני בטוח במאת האחוזים שאני קונה לי ולאשתי עותק.

עושה רושם שהם פשוט עברו על כל מה שרע בMMOs ופתרו את כל הבעיות..

• כל דבר שאפשר לאסוף (mining וכאלה) קיים לכל אחד בצורה יחודית, ז"א שאין יותר לריב על copper ore.
  • לא צריך להיות בparty בשביל לקבל loot/exp על הריגה - מה שמעודד שיתוף פעולה בין אנשים. ואין איבוד XP אם מישהו עזר לך להרוג מוב.
  • יש dynamic events ואתה מקבל תגמול על הכמות שתרמת לEvent ב3 רמות - זהב, כסף וברונזה.
  • אם מישהו רמה גבוהה בא לאיזור ברמה נמוכה, הוא אוטומטית מונמך לרמה של אותו איזור, ומקבל exp נורמלי יחסית.
  • ברמה 1 אפשר להתחיל לעשות PVP. ברגע שנכנסים, אז הדמות מועלה זמנית לרמה 80, כל הסקילז נפתחים ואתה מקבל ציוד PVP גנרי. ככה כולם מאוזנים ואין את שטויות ה568426 resi כמו בWOW.
  • AH זמין מכל מקום בעולם. אבל אם אתה רוצה לאסוף רווחים/דברים שקנית אתה צריך להגיע לאחד מהאוקשנרים.
  • כשאתה בוחר לעשות craft למיליארד דברים, אתה לא צריך לשבת שם שעות עד שזה מסיים, כי עם כל דבר שאתה יוצר זה נהיה יותר מהיר.
  • Crafting וGathering נותנים Exp, ככה שאפשר לעשות לבלינג רק עם זה.
  • מערכת הקרבות מאד מעניינת, מעט לכל הקלאסים יש סוג של area effect וfinishers, וכשאתה עושה finisher דרך איזור שמושפע ע"י area effect אתה בעצם מייצר קומבו שהופך את המכה להרבה יותר חזקה. כמו כן יש מערכת dodging, שמאפשרת קרבות הרבה יותר דינמיים ובעלי תנועה ממה שאנחנו מכירים מMMOs.
  • המנוע של המשחק מאפשר תשומת לב חולנית לפרטים. כשאתה מסמן מישהו כמטרה, הדמות שלך תסובב את הראש (שימו לב, אני מסתכל על אשתי בתמונה המצורפת), כשאתה עומד בשיפוע הדמות אשכרה משנה את הזווית של כפות הרגליים בהתאם לשיפוע ואת מרכז הכובד בשביל לעמוד כמו שצריך, כשדמות משתמשת בקשת היא סוגרת עין אחת, כשיש יריות מעל דשא גבוה אז הדשא יזוז עם כל כדור שעובר מעליו, וכיוב'.
  • כל קלאס יכול להשתמש בהרבה נשקים, ועם כל נשק יש סט חדש של קסמים שצריך "ללמוד" (בערך 5-10 הריגות כדי לפתוח כל אחד, אז זה דיי מהר) מה שיוצר בעצם המון תתי קלאסים והחלק הכי מגניב - אפשר לקחת שני סטים של נשקים ולהחליף בינהם באמצע קרב כדי לקבל שני סטים שונים של יכולות/קסמים.
  • יש סט שלישי של נשקים לקרבות מתחת למים (אוויר בלתי מוגבל ומכאניקה שונה מזו שעל היבשה).

והנה תמונה של הדמות שלי ושל אשתי: http://i.imgur.com/5p6yt.jpg

פורסם

בהחלט נשמע טוב. יש אפשרות לשחק בבטא בלי לעשות pre-order?

פורסם
  • מחבר

הבטא נסגרה היום בבוקר, הם עושים רק סופ"ש כל פעם משהו כמו אחד לחודשיים-שלושה.

ויש המון מקומות שחילקו מפתחות בטא לBWE2, למרות שלא היה קל להשיג אותם.

פורסם

אני יודע שחילקו, חיפשתי בנרות...

חבל שהם לא עושים open beta כמו רוב הMMORPGs. קשה לי להתלהב ממשחק (שלא נדבר על לשקול לקנות אותו) בלי דמו / בטא להתנסות.

פורסם

שמעתי שהוא כייף בהתחלה ואחרי כמה זמן נמאס וחוזר על עצמו.

פורסם
  • מחבר

איך שזה נראה כרגע, יש בעיה שאתה לא עולה מספיק מהר, אז מרמה 13 ומעלה אתה קצת תקוע נמוך מדי.

אני מאמין שהם יסדרו את זה, כי היה הרבה הסקת מסקנות מBWE1.

פורסם

משחק מדהים , נהניתי מכל רגע בבטא , אבל אין פה קהילה בשיט , הפורום הזה איכותי אבל יבש

פורסם

אני כבר קניתי... איפה יש קהילה בארץ?

חיפשתי אבל לא מצאתי שום פורום נורמלי למשחק הזה בעברית.

גם האלה באנגלית שמצאתי לא מי יודע מה...

פורסם
  • מחבר

אני לא אתפלא אם החבר'ה של הגמדיה ירימו אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים