עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט שהרכבתי.

Featured Replies

פורסם

אין לי כוונה לצאת כך, אבל מהבחינה שאתה עוזר למישהו ללא ידע על הצרכים שלו בצורה מלא, מעידה על חוסר הבנה בתחום (כמו המוכרים ב-KSP ואייבורי שאתה אומר להם שאתה צריך מחשב למשחקים ודוחפים לך מחשב ג'נרי בלי לדעת כלום), כמו שאני רואה הניסיון שלך הוא לא עם חומרה אלא מקריאה (אני לא אומר שזה לא טוב, אבל זה לא באותה המידה), לי יש ניסיון של כמאת עשור בתחום (עוד מתקופת הבית ספר), אני לא אומר שאני מבין גדול, אבל אני כן עבדתי עם חומרה הרבה מאוד שנים ויודע מעבר לרמה הבסיסית אלא על סמך ניסיון שלי. אני לא מחשיב אותי למומחה בתחום (אף פעם לא החשבתי אותי, כי תמיד אני לומד דברים חדשים והמקצוע שלי הוא לא טכנאי מחשבים או משהו בסגנון). אם תומר שאני טועה בזה, אשמח אם תתקן אותי. אני לא בא לתקוף אף אחד, אבל ראית גדולים ממני אומרים, שחסרים פרטים על מנת לעזור לו.

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חסרים פרטים זה נכון, אבל לא צריך להלחם עם הבנאדם אם הוא לא רוצה לספק פרטים, אני מנסה לעזור לפי המידע הנתון, הניסיון שלי הוא גם עם חומרה (הרכבת מחשבים) וגם מקריאה, נכון אני לא מומחה אלקטרוניקה ומיחשוב אבל יש לי ידע לתרום, אחרת לא הייתי נכנס וכותב כאן. סתם מעצבן אחרי שאני משקיע זמן לקרוא ולעזור שאומרים לי שאני לא מבין... קח לתשומת לבך.

פורסם

סתם מעצבן אחרי שאני משקיע זמן לקרוא ולעזור שאומרים לי שאני לא מבין... קח לתשומת לבך.

מצטער על שגרמתי לך להרגיש כך, אבל כך גם לצומת ליבך, שאדם שבא עם הראש בקיר ולא מנסה לעזור לאלו שרוצים לעזור לו (בקיצור לא רוצה לעזור לעצמו) לא מגיע לו את התייחסותם. :)

שוב פעם אני מצטער על שגרמתי לך להרגיש כך או פגעתי בך.

פורסם

הכל טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה קרה פה כשלא הייתי?

חברים לסיכום, אין לי ידע בכלל. כבר אולי 5 שנים שאני מנותק מהעולם הזה.

אני ממש לא מקשיב למוכרים שלפי דעתי לא מבינים כלום חוץ מלמכור, חוץ מהאנשים והפורום פה

אני קורא המון ביקורות באתרים מחו״ל ולא תמיד מה שנאמר פה הוא נכון ומועיל.

רוב הפעמים מה שיכריע אצלינו זה המחיר ואיפה לחסוך, למה בחול אנשים משקיעים כסף על חלקים יקרים(סתם כי זה עולה שם זול)?

אצל הישראלים תמיד מחפשים קיצורי דרך והנחות., את המפרט שלי הרכבתי לפי המון ביקורות מחו״ל וקצת מהארץ.

פורסם

idanmal על סמך המידע שנתת הוצעו לך חלופות זולות יותר אשר לא נופלות ברמת הביצועים ביחס לדרישה

זכותך גם לא לקבל את הנאמר ולפעול בהתאם לראות עיניך, המשך הדיון עקר.

תתחדש ותהנה מהמחשב

פורסם
  • מחבר

תודה שניצקי, המחשב בתיקון חחח

נהנתי ממנו בדיוק ליום זה לא לפה

אם תרצו לדעת למה בתיקון תקראו בפורום תמיכה טכנית תחת הכותרת לא מזהה boot

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים