עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט שהרכבתי.

Featured Replies

פורסם

היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים?

דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח.

במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ...

דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870

טוב המפרט הו כדלקמן:

מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler

לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)

דיסקים קשיחים - Crucial Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2

דיסקים קשיחים - Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX

צורבי -DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)

מארזים - Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case (No PSU)

ספקי כוח - SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail)

מחיר לאשראי 4519 ₪

מחיר למזומן 4420 ₪

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחד המפרטים היותר לא מאוזנים שראיתי פה באתר. אתה בטוח שזה אחרי "המון המון שיפורים" או שזה משו שהמוכר ב- KSP דחף לך?

הקיצר שככת מחירים אבל לא רלוונטי...כבר הזמנתה! שלא תבין אותי לא נכון..אתה הולך לקבל מערכת מהירה וטובה..אך המפרט הזה פשוט לא נבנה נכון ויש בו מלא דברים לא הגיוניים למשל:

1)מעבד ללא אופציית OC אבל קירור ל- OC כבד.

2)לוח מתאים ל- OC ומפוצ'ר ללא כל ערך אפקטיבי.

3)זיכרונות יקרים סתם.

4)כרטיס מסך עדיין חסק ??? זה צריך להיות הדבר הראשון או השני בהרכבת מחשב גיימינג ואחריו אם נשאר עוד תקציב לשחק בשאר החומרה.

חבל יכולתה לנצל הרבה יותר את הכסף ולקבל מערכת טובה יותר. לגבי כ.מסך מה שאמרתה ישן כבר. תלוי בתקציב שלך לכרטיס ככה נמליץ לך.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

השקעה לא נבונה בלוח האם ובגוף הקירור.

לוח אם Z77X-D3H עם מעבד ללא אפשרות להמהרה? מילה אחת בזבוז. כשאפשר לקחת את ה-H77-D3H ותקבל את אותם הביצועים.

לקחת את ה-H60? ה-NH-D14 יותר זול והרבה יותר קריר ממנו.

חוץ מזה, שאר הרכיבים בסדר גמור, לא כל כך מאוזנים, אבל שיהיה...אם כבר הזמנת הלך הכסף.

פורסם
  • מחבר

אפשר עדיין לשנות על מה חשבתם?

איזה מעבד יתאים לOC,זכרונות?

כרטיס מסך עד 1000 שקל

פורסם

אתה לא חדש מאוד בפורום, אתה כבר אמור לדעת שעדיף לפתוח דיון לפני הקניה ולא אחרי.

אם אתה רוצה שנעזור לך לשנות חומרה בהתאם, ענה על השאלון ושנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (הוסף שימושים ותקציב).

יש לך כפתור עריכה בתוכן ההודעה ובצד שמאל למעלה- תשתמש בו.

בכללי, מעבד כמו i5-3550k תומך באוברקלוק, את קירור המים הייתי מחליף בקירור אויר טוב כמו MUGEN3 של Scythe וזכרונות DDR3-1333Mhz הכי זולים מחברה מוכרת- הפרש הביצועים אפסי אך המחיר לא.

פורסם

תוסיף גם אם אתה חייב לקנות מ- KSP?

פורסם
  • מחבר

תכלס הייתי בטוח שכל מעבד תומך, טעות שלי .

איזה מעבד עדיף ל-OC ?

I5 3550 או I5 2400 הייתי רושם 2500 אבל לא מופיע ב-KSP משום מה

כן אני חייב מ-KSP, הזמנתי כבר ועד מחר אני חייב להסגר על מה לשנות אם ישנו לי בכלל .

בבקשה את עזרתכם את הלוח אם אני רוצה! פשוט ארצה להתאים לו מעבד לOC בינוני

תודה לעוזרים

פורסם

מעבד:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15556

זיכרונות:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15457

קירור:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13388

כ.מסך:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15192

הייתי משנה לך גם ספק שהוא סתם יקר אבל אם בא לך מודולרי..שיהיה. ומצד שני בכלל לא רשמתה שימושים ואת כל השאלון למפרט..יכול להיות שבכלל הכרטיס מסך שאני מציע לך הוא סתם מיותר אם זה למטרות גיימינג קל...אבל כבר רשמתי שיהיה.

את השאר כך מהמפרט שלך.

פורסם
  • מחבר

שימושים oc + גימינג בינוניים .

הזכרונות שבחרתי בעלי מתח נמוך, זה לא יותר טוב לoc?

בקשר לקירור אני רוצה להשאיר את הקירור מים! הבעיה שלי זה רק עם המעבד והזיכרונות.

אשמח לתשובה עניינית ומהירה כדי שאוכל לשנות לפני שיורכב המחשב.

לפי מה שקראתי משתמשים הרבה בזכרונות שציינת פה למעלה לoc, אני מדבר על ה-xms ,

השאלה שלי היא האם הסנייפר בגלל המתח הנמוך לא יותר יעילים לoc?

פורסם
  • מחבר

הקפצה?

פורסם

אם אתה קונה מעבד סדרה K עם מכפלה פתוחה לזכרון אין כל משמעות כי האוברקלוק מבוצע על ידי העלאת המכפלה ולא על ידי שינוי תדרים של הזכרון, במילים אחרות הזכרון שלך תמיד ירוץ בתדר סטוק מול המעבד והמכפלה שתקבע למעבד מול הזכרון תתן לך את התדר.

לדוגמא, אם תגדיר לזכרון תדר 200Mhz והמכפלה שלך תהיה 25 תקבל 25*200=5.0GHz

וכמו שאמרו מעליי המפרט שהזמנת מבוזבז לגמרי...

פורסם
  • מחבר

טוב שיניתי את המעבד לi5 3570k ואת הזכרונות לcorsair xms3 1333

מה אתם אומרים על זה עכשיו?

דרך אגב עשיתי oc בעבר אבל זה היה מזמן ואני לא ממש זוכר משהו, עם מעבד כפול ליבה מהראשונים amd 3800 וזכרונות gail golden dragon cl2 מהדורה מיוחדת שעלו לי אז (הזכרונות ) 2000 שקל לפני 7-8 שנים

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

אין להקפיץ דיון אלא אם עברו 24 שעות.

עד שלא תענה על השאלון לא יהיה ניתן לעזור לך בצורה יעילה

פורסם
  • מחבר

זהו המפרט שהרכבתי :

בבקשה

[table][tr][td]דגם מחשב:[/td][td]Intel[/td][td]מק"ט [/td][/tr][tr][td]מעבדי אינטל[/td][td]Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][td]24015[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler[/td][td]22055[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][td]Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][td]23764[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 [/td][td]23907[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]כונני SSD[/td][td]Crucial Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2[/td][td]23489[/td][/tr][tr][td]דיסקים קשיחים[/td][td]Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX[/td][td]21053[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]כרטיסי עריכה וממירים דיגיטלים[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]כרטיסי קול[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]צורבי DVD[/td][td]LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)[/td][td]17855[/td][/tr][tr][td]ציוד רשתות[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]מארזים[/td][td]Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case (No PSU)[/td][td]23422[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]none[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]ספקי כוח[/td][td]SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail[/td][/tr][/table]מחיר:4629

שימוש המחשב :OC וגיימינג בינוניים,עבודה משרדית,קצת עריכה גרפית.

בעתיד אשתמש הרבה בSOLIDWORS

עדיין מחפש כרטיס מסך באיזור ה1000 שקל.

הרעש של המארז לא מעניין אותי(לא ישן איתו בחדר)

העדפה לחנות : ksp. את הכרטיס מסך אפשרי מחנות אחרת.

שידרוג עתידי: לא בשנים הקרובות אם בכלל.

תקציב: עד 5500 כולל כרטיס מסך.

תודה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים