פורסם 2012 ביוני 1013 שנים שלום,ברצוני ליצור כונן USB שמורכב מכמה קבצי ISO ושאוכל לאתחל אותו מה-BOOT .ניסיתי כבר כמה וכמה תוכנות ובכולם נתקלתי בקשיים ובעיות שונות.אבקש ממישהו תוכנה מומלצת / מדריך שיעזור לי בעניין.תודה.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר הורדתי את התוכנה XBOOT שפעם עבדה לי מעולה והיום אני מוריד ובא להפעיל היא לא עולה אפילו , עושה שגיאה ונסגר.הורדתי MultiBootISOs USB Creator 2.1.4.0 וגם YUMI 0.0.6.1 שזה אותה תוכנה למעשה בגירסה שונה והם עושים לי בעיות חלק עולה חלק לא עם התפריט GRUB4 משהו.בקיצור אם יש לך תוכנה שאתה עובד איתה ומכיר ויודע שעובדת אשמח לקבל מדריך , לינק כל דבר.תודה.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר זה מה שאני רוצה אבל מחפש תוכנה ייעודית שתעה זאת בעצמה ושאני לא אתחיל לערוך מסמכים ולהסתבך..
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר זה נראה כמו תוכנה לעריכה של עליית המחשב (הבוט של המחשב כדי לעבוד עם מספר מערכות הפעלה על אותו מחשב ) ... אני טועה?
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים בלשונית DEPLOYMENT אתה בוחר להתקין את הBCD על הDOK. אחרי זה אתה משחק עם הרשימה ויש לך אפשרות להוסיף כל מה שעולה בדעתך, כולל BOOT FROM ISO.
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים מחבר עשיתי את זה קודם את האמת אבל זה לא עושה דבר..אני לוחץ לו והוא מביא לי את ההודעה הבאה :http://imageshack.us/f/337/81828690.jpg/ולא משנה אם אני עושה לו כן או לא..הוא לא נותן לי שום אפשרות לבחירת קבצי ISO ולא עושה כלום לכונן הנייד.
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים מה עם לחלק את הusb למספר הiso שיש לך ואז להעתיק את הקובץ למחיצה עם unetbootin למשל ולעשות אותה bootable?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.