עבור לתוכן

בעיה עם סיסמת רשת בוינדוז 7

Featured Replies

פורסם

שלום רב ,

התקנתי וינדוז 7 לאחר פירמוט ועשיתי את כל מה שדרוש לשם הקמת הרשת הביתית שלי , הרשת מורכבת משני מחשבים בעלי שני שמות שונים , אני הוא "מנהל המערכת" , וכשבאתי להיכנס למחשב השני של הבית לשם משיכת קבצים ועיון בהם למחשב הראשי אז הוא דרש ממני סיסמה של הרשת , הקשתי לו את הסיסמה של הרשת והוא כותב לי כמה וכמה פעמים שזו לא הסיסמה , ניסיתי את כל הצירופים האפשריים ולשווא - הוא לא נתן לי להיכנס למחשב השני . מצד שני שניסיתי להיכנס למחשב הראשי דרך המחשב השני של הבית אז הוא לא דרש ממני שום סיסמה ונתן לי להיכנס , איך זה?

ניסיתי את כל הדרכים בכדי לדעת כיצד לעקוף את הסיסמה או לבטלה ולא הצלחתי .

מה עושים במקרה כזה?

לפרמט שוב את המחשב?

אני חייב לומר בנקודה זו שהסיסמה של הרשת הביתית ידועה לי ואני יכול להתחבר לרשת הביתית דרך האייפון כשהוא דורש סיסמה , וככה עושים גם שאר אנשי הבית עם הסמרטפון שלהם , לכולם ידועה הסיסמה ורק שאני מקליד את הסיסמה במחשב הוא לא נותן לי להיכנס ולשתף קבצים עם המחשב השני .

עם זאת אין לי בעיה של כניסה ראשונית לשני המחשבים כי בשניהם ניטרלתי את הסיסמאות .

אודה מאוד קבלת פתרון .

פורסם

מה זה "סיסמה של הרשת" ? איפו אתה צריך אותה.

תעלה צילום לפורום

פורסם
  • מחבר

כרגע אני בעבודה ולא יכול לצלום , אבל הסיטואצייה היא כזו -

אני בא מהמחשב הראשי שבו אני מנהל המערכת ורוצה להיכנס למחשב השני של הרשת הביתית ואז שאני לוחץ על האייקון שלו אז מופיע ריבוע עם שם המחשב השני ואז הוא מבקש ממני להכניס סיסמה , אז אני רושם לו את הסיסמה של המחשב השני (למרות שכבר ניטרלתי אותה ואין צורך בה) ואז הוא רושם לי שזו טעות וזו לא הסיסמה . ואז ניסיתי את כל הקומבינציות של הסיסמאות ושמות המשתמש ואפילו רשמתי את סיסמת הרשת ואת שם המשתמש של הרשת הביתית וגם זה לא עזר - הוא לא נתן לי להיכנס למחשב השני ., אבל מאידך מהמחשב השני להיכנס למחשב הראשי הוא כן נותן והוא לא מבקש שום סיסמה .

ועוד , מי שרוצה להיכנס לרשת הביתית האלחוטית ומקיש את סיסמת הרשת ואת שם המשתמש של הרשת הוא כן נכנס , אז סימן שהסיסמה של הרשת הביתית נכונה .

אז?

פורסם

לא כל כך מבין

רשת שלך HOME או WORK ואותו דבר מוגדר בכל המחשבים?

תמונה נראית כמו זה שכאן ?

פורסם
  • מחבר

לא זו לא תמונה כזו אלא ריבוע באמצע העמוד לכיוון למטה של העמוד ורשום בלמעלה של הריבוע את שמות שני המחשבים ברשת הביתית ומקום להכניס את הסיסמה וכשאני מכניס אז שום דבר לא מצליח להיכנס .

בשני המחשבים זו רשת ביתית , בכל אופן אני הגדרתי אותה ככה , אבל מסך של מאפייני מערכת רשום למטה "WORK GROUP" .

דרך אגב איך אני אוכל להעביר לך עותק של צילום העמוד? ישנה תוכנה שמצלמת?

למה מהמחשב השני ניתן לראות את המחשב הראשי? למה המוזרות הזו???

פורסם
  • מחבר

מצ"ב צילום של הכניסה עם הסיסמה שעושה בעיות

פורסם

זה נירא כמו חלון שמקשים סיסמא של המחשב עצמו

פורסם

הי mmns

החלון הזה הוא חלון סטנדרטי שמופיע כאשר מנסים להתחבר מרוחק דרך הרשת.

מכיון שאתה מנסה להתחבר למחשב אחר אתה צריך ללחוץ על השורה השניה >>

לכתוב שם את שם המחשב המרוחק >> ובשורה הבאה את הסיסמה שלו.

**חובה שלמחשב המרוחק תהייה סיסמה אחרת לא תהיה גישה אליו מרחוק.

לוטם

פורסם
  • מחבר

אני מצ"ב שני צילומי מסך של כל מה שביקשתם ממני לעשות כולל עזרתה של לוטם מבזק בינלאומי , אך עדיין הבעיה לא נפתרה ורשמתי את כל סוגי הסיסמאות שאני מכיר ואת כל שמות המחשבים והצבתי אותם בכל המקומות שצייננתם ועדיין לא נפתרה הבעיה .

כמו כן שמתי גם את סיסמת הרשת שאיתה אפילו השכנים שלי יכלו להתחבר אליי מרחוק לו רק ידעו את הסיסמה , אבל עדיין שום דבר לא מצליח להתגבר על הבעיה .

שני המחשבים שמחוברים ברשת הביתית לא רואים אחד את השני ולא יכולים להיכנס אחד לשני .

האם ישנה אפשרות לאפס את כל המערכת הזאת עם הסיסמאות ולעשות משהו מחדש על מנת ששוב שני המחשבים יחזרו לתקשר ביניהם , כמו שהיה לפני שהתקנתי את וינדוז 7 ???

תודה מראש

פורסם

למחשב שאתה מנסה להיתחבר יש סיסמה ?

אם אין - תעשה שיהיה ואז תכניס שמה שם משתמש שלו וסיסמה שלו.

פורסם
  • מחבר

הבאתי ני צילומי מסך ועשיתי כל דרך אפשרית . מה עכשיו? לא יהיה יותר שיתוף בין שני המחשבים? ...רק נשאר לפרמט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים