עבור לתוכן

תיקון מחשב נייד שנשפך עליו תה, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

גם מים מהברז יהיו בסדר. בכל מקרה צריך לייבש לגמרי את החלקים לפני שמרכיבים הכל חזרה.

• תגובות 59
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ המלצה "חמה" לייבוש היא להוציא את הסוללה ולשים בתנור על 60 מעלות למשך שעה. אמור להיות יבש לגמרי

פורסם
  • מחבר

וגם לעוגה שמכינים אחר כך בתנור יהיה קצת טעם של מחשב....

פורסם

את הלפטופ שלי ייבשתי רגיל, את הלוח וכו רצוי לשים בשמש להאצת הייבוש קצת, יותר מזה מיותר

פורסם

מה המחיר הסמלי שרוצים ממך עבור המחשב?

פורסם
  • מחבר

תשובה לשאלתך ולעוד שאלות שנשאלתי כאן,

המחשב בשבילי כרגע הוא רק ברמת הידיעה, אני אוכל לראות אותו ולדעת את הדגם ומה המחיר רק בשבוע הבא.

איך להעריך את הסכום? מן הסתם לא יהיה חכם לחבר אותו ולבדוק את מצבו הנוכחי, (למרות שזה נעשה מן הסתם כמה פעמים)

פורסם

אמרתי כבר - תניח שכל החומרה דפוקה ואל תשלם יותר ממה שהפלסטיקה + מסך שווים.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא

aspire 5732z

כמה להעריך אותו?

פורסם

700+-

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול למכור מסך ב700 ש"ח?

פורסם

איך הגעתה ל700 שקל זה מחשב שנשפך עליו תה כמו שאמרו לך קודם תסיק שהוא לא עובד בכלל המחשב חדש עולה 2000 תקנה אותו ב500-400 אולי פחות אפילו 700 בטוח שלא

פורסם

הוא עולה יותר מ200 לא פחות מ500-700 שקל לדעתי

פורסם

יכול להיות שהוא בכלל ניתן לתיקון ויהיה מחשב נייד עובד. זה שיש סיכוי לזה לא מעלה את המחיר שלו

איזה דברים קרוב לוודאי ניתן להוציא ממנו תקינים ? דיי הרבה :

מסך

ממיר תאורה למסך (וזה משהוא שעף לפעמים אז יכול היות ביקוש לזה)

לוח מקשים

דיסק קשיח (תלוי בגודל, יכול לעלות לבד 200 שקל)

זיכרון

מעבד

מערכת קירור של המעבד

סוללה

מטען

אם זאת אם הלפטופ היה מגיע אליי הייתי מנסה עד הסוף לתקן אותו, עדיף לפטופ על פני חלקים של לפטופ

פורסם

פלסטיקה + מסך = 300/400 לדעתי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

המחשב הגיע לידי

אך ללא הספק כוח שלו

השתמשתי במדריך הזה

http://www.acersupport.com/acerpanam/Manuals/acer/2009/ServiceGuides/SG_Aspire_5732Z_5332_10192009.pdf

פירקתי את המקלדת, אך נראה שהשטח מוגן מתחת, הרוב מחופה בפלסטיק ובאיזורים החשופים של הלוח אם לא נראה סימן לקורוזיה

כמו כן המקלדת נראית יחסית אטומה (כלפי מטה) כך שנראה לי שלא הרבה היה עובר אותה וגם אם כן, לא היה מגיע לאיזורים חשובים.

יתכן ומה שנפגע זה איזור כפתור ההפעלה, אך עוד לא הגעתי לשם.

עדכון: יש לי בעיה להגיע לשם מכיוון שהבורג שסוגר את דלת הזיכרון איבד את ההברגה שלו

מה עושים במצב כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים