פורסם 2012 ביוני 1113 שנים גם מים מהברז יהיו בסדר. בכל מקרה צריך לייבש לגמרי את החלקים לפני שמרכיבים הכל חזרה.
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים ^ המלצה "חמה" לייבוש היא להוציא את הסוללה ולשים בתנור על 60 מעלות למשך שעה. אמור להיות יבש לגמרי
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים את הלפטופ שלי ייבשתי רגיל, את הלוח וכו רצוי לשים בשמש להאצת הייבוש קצת, יותר מזה מיותר
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים מחבר תשובה לשאלתך ולעוד שאלות שנשאלתי כאן,המחשב בשבילי כרגע הוא רק ברמת הידיעה, אני אוכל לראות אותו ולדעת את הדגם ומה המחיר רק בשבוע הבא.איך להעריך את הסכום? מן הסתם לא יהיה חכם לחבר אותו ולבדוק את מצבו הנוכחי, (למרות שזה נעשה מן הסתם כמה פעמים)
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים אמרתי כבר - תניח שכל החומרה דפוקה ואל תשלם יותר ממה שהפלסטיקה + מסך שווים.
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים איך הגעתה ל700 שקל זה מחשב שנשפך עליו תה כמו שאמרו לך קודם תסיק שהוא לא עובד בכלל המחשב חדש עולה 2000 תקנה אותו ב500-400 אולי פחות אפילו 700 בטוח שלא
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים יכול להיות שהוא בכלל ניתן לתיקון ויהיה מחשב נייד עובד. זה שיש סיכוי לזה לא מעלה את המחיר שלואיזה דברים קרוב לוודאי ניתן להוציא ממנו תקינים ? דיי הרבה :מסךממיר תאורה למסך (וזה משהוא שעף לפעמים אז יכול היות ביקוש לזה)לוח מקשיםדיסק קשיח (תלוי בגודל, יכול לעלות לבד 200 שקל)זיכרוןמעבדמערכת קירור של המעבדסוללהמטעןאם זאת אם הלפטופ היה מגיע אליי הייתי מנסה עד הסוף לתקן אותו, עדיף לפטופ על פני חלקים של לפטופ
פורסם 2012 בספטמבר 2712 שנים מחבר המחשב הגיע לידיאך ללא הספק כוח שלוהשתמשתי במדריך הזהhttp://www.acersupport.com/acerpanam/Manuals/acer/2009/ServiceGuides/SG_Aspire_5732Z_5332_10192009.pdfפירקתי את המקלדת, אך נראה שהשטח מוגן מתחת, הרוב מחופה בפלסטיק ובאיזורים החשופים של הלוח אם לא נראה סימן לקורוזיהכמו כן המקלדת נראית יחסית אטומה (כלפי מטה) כך שנראה לי שלא הרבה היה עובר אותה וגם אם כן, לא היה מגיע לאיזורים חשובים.יתכן ומה שנפגע זה איזור כפתור ההפעלה, אך עוד לא הגעתי לשם.עדכון: יש לי בעיה להגיע לשם מכיוון שהבורג שסוגר את דלת הזיכרון איבד את ההברגה שלומה עושים במצב כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.