עבור לתוכן

מתלבט איזה אנטי וירוס להתקין Avira החינמית, או Avast החינמית???

Featured Replies

פורסם

איזה אנטי וירוס יותר טוב ומומלץ לשימוש: Avira החינמית, או Avast החינמית?

פורסם

AVAST מעולה מניסיון ארוך שנים.

פורסם
  • מחבר

משתמש ב avira וזה גם מה שמעדיפים הרוב ע"פ הסקר:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332666.0

אבל זה סקר שהתחיל לפני הרבה שנים אז ככה שמה שרלוונטי הוא של השנה , חצי שנה האחרונה.

פורסם

שאלה- איך האנטי ווירוס של מיקרוסופט ביחס לשני התוכנות הנ"ל?

פורסם
  • מחבר

בישביל לבדוק איזה אנטי וירוס טוב יותר התקנתי את שתיהם ואני רוצה להגיד לכם שמבחינת זיהוי וירוסים Avira יותר טוב ומוצא יותר וירוסים וכל השאר, אבל הוא מכביד הרבה על המחשב ביחס לAvast ואין לו פ'יצרים שיש בAvast...

בAvast - יש פיצ'רים מדהימים לאנטי וירוס חינמי

כמה מהם: מגן קובץ המערכת , מגן דואר, מגן האינטרנט, מגן p2p ,מגן צ'אט , מגן רשת (מותנה בAvira רק כאשר מתקינים את הסרגל כלים של ask שהוא מאוד מציק ולוקח מקום בתצוגת הדפדפן), מגן סקריפטים,מגן התנהגות, וכמובן הכי חשוב ארגז חול אוטומטי

הAvira יש רק מגן רשת רק כאשר מתקינים את סרגל הכלים של ask , והוא נותן הגנה בסיסית , הוא אנטי וירוס מאוד מינימלי פרט לאחוזי הזיהוי הגבוהים שלו...

המסקנות בישבילי: אני מאוד זהיר ולא מוריד כל דבר, עושה סריקות קטנות לפני זה בMalwarebytes Anti-Malware , אני יודע איך לשמור על המחשב שלי אז האנטי וירוס המושלם בישבילי הוא Avast בגלל שהוא לוקח ממש ממש קצת זיכרון ram בשימוש, ויש לו את כל הפיצ'רים שציינתי אז אני לא צריך יותר מAvast ....

לבסוף התקנתי את Avast ואני מאוד מרוצה!

בנוסף אני לא מרגיש שמותקן אצלי אנטי וירוס מרוב שהוא מאוד קליל...

פורסם

שאלה- איך האנטי ווירוס של מיקרוסופט ביחס לשני התוכנות הנ"ל?

בנוסף למה שכתבת בהודעה האחרונה פה בדיון

הכל היה כתוב פה בקישור שנתתי אבל אני מניח שמכיוון שזה כתוב באנגלית אז אפשר להתעלם ואז לנסות את התוכנות ולהגיד בערך את אותם הדברים שכתובים בקישור באנגלית רק בעברית :facepalm:

בנוסף לAvast יש המון תכונות מלרוב האנטי-וירוסים החינמיים וגם יש תמיכה מלאה בשפה העברית למי שמעוניין/מתקשה.

Best Free Antivirus Software - Updated 4. June 2012

http://www.techsupportalert.com/best-free-anti-virus-software.htm

אני מניח שלתמונה אתה תשים לב

LomOd.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים