עבור לתוכן

מה ההבדל הרציני בין GTX 670 ל680?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA.

אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות..

אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:

פורסם

"ליבות ה-CUDA" הן חלק הכרחי שמהווה את הרוב העיקרי במרכיב הליבה הגרפית. אין דבר כזה "בקושי בשימוש", הם תמיד בשימוש, בין אם בתדר נמוך במצב מנוחה או בין אם בתדר גבוה בעת משחק.

את ההבדל בניהם במונחי השקעה אתה צריך לקבוע בעצמך בהסתמך על הבדל הביצועים

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_7770_Vapor-X/28.html

פורסם

השאלה שלו העם 500 ש"ח שווה את האבדל בין 670 ל680... אני גם מעונין לדעת לפני רכישה.

פורסם
  • מחבר

אז ליבות CUDA זה החלק העיקרי בכרטיס? איזה עוד ליבות עיבוד יש בכרטיס מסך? כלומר, מה עוד מרכיב את הכרטיס חוץ מהזכרון? ובקשר למה שאמרתי "בקושי בשימוש", זה בגלל שקראתי בפורום תשובה לשאלה "למה ליבות CUDA משמשות", ומי שענה כתב שהן משמשות רק לעיבוד מים ואפקטי אור (או משהו כזה) בלבד. כנראה שהוא לא ממש ידע על מה הוא מדבר...

פורסם

יש תוכנות שעשושות שימוש במעבדי הCUDA בשביל להאיץ פעולות שונות ,זה הכל .. אבל באופן עקרוני ליבות הCUDA הם חלק בלתי נפרד מהכרטיס וככל שיש יותר ליבות CUDA הכרטיס אמור להיות באופן טיאורתי חזק יותר - זה במידה ואין דברים מגבילים אחרים כמו רוחב פס נמוך בין הזיכרון הגראפי שעל הכרטיס לבין הליבה הגראפית ,או במידה ויש יותר ליבות CUDA אבל עם תדרים נמוכים יותר .

פורסם
  • מחבר

אז הליבות CUDA הן היחידות עיבוד של הכרטיס, ואין יחידות עיבוד אחרות? יותר ליבות CUDA זה הדבר היחיד (מבחינת הליבה הגרפית עצמה כמובן) שקובע את העוצמה של הכרטיס? והתדר של הליבה (למשל 900MHz) זה התדר של הליבות CUDA?

פורסם

חשוב לציין שליבות הCUDA ב680 הם לא מאותו סוג כמו ב 580 למשל.

ה1536 ליבות CUDA שמצויות ב680 שוות ערך פלוס מינוס ל768 ליבות CUDA בפס היצור של GF110.

ל580 ישנם 512 ליבות CUDA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים