עבור לתוכן

עזרה בקנייה ראשונה מאמזון (לסדרת הספרים A Song of Ice and Fire)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את סדרת הספרים "A Song of Ice and Fire", ומתכנן להזמין אותה מאמזון ב-Expedited Shipping שעולה 10$.

הקטע הוא, שאני רואה מחירים לא ממש הגיוניים, כשחדשים זולים יותר ממשומשים, ולפעמים אותו הסט מופיע בעלות משולשת!

אני די סגור על הזמנה מכאן:

http://www.amazon.com/Books-Thrones-Feast-Crows-Swords/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1339236602&sr=8-1&keywords=A+Song+of+Ice+and+Fire

מחיר זול, הספק הוא אמזון, נראה די טוב.

השאלה היא, מה אני מפספס כאן? איך ארבע ספרים כאלה עולים ביחד רק 79.43 ש"ח לפני משלוח? להזמין מהם ולא לדאוג, או שעדיף ממקור אחר?

עריכה:

אני רואה שאולי עדיף לי לקנות בארץ, הפרש של 33 שקלים בלבד כשמכלילים את המשלוח מחו"ל, אבל מצד שני לא צריך לחכות כמעט שבועיים.

ממתי ספרים נהיו כאלה זולים? מודה שמזמן לא קניתי ספר, אבל אני זוכר שפעם אחרונה כל ספר שקניתי עלה בממוצע 60 שקלים! לא שאני מתלונן, פשוט מופתע :)

פורסם

א. המשלוח יהיה הרבה יותר יקר כשתיכנס לפרטי התשלום ותבחר במשלוח לישראל.

ב. אלו ספרים בכריכה רכה - כלומר איכות נייר ירודה ופונט קטן. בארץ השוק קטן ולא משתלם להוציא גרסה בכריכה רכה וגרסה בכריכה קשה, אז מוציאים הוצאה אחת בפורמט ביניים, עם כריכה רכה, נייר איכותי ופונט גדול, אבל בחו"ל יש את שתי האפשרויות.

ג. מה שאתה רואה שלא בעמודת Amazon price בטבלת המחירים (בדף המוצר לא יהיה כתוב עליו Ships from and sold by Amazon.com), לא נמכר ע"י אמאזון אלא ע"י מוכר אחר שמשתמש בפלטפורמה של אמאזון. זה יכול לכלול משלוח כחלק מהמחיר, או לחייב אותך במשלוח יקר במיוחד,או לא לכלול מיסים, או לא לזכות אותך על מיסים מקומיים, לך תדע. אי אפשר להשוות ישירות את המחירים בין אמאזון ובין מוכרי צד שלישי. בנוסף, יש את הפער הגדול של המשלוח, ראה סעיף א.

ד. שישים ש"ח זה סדר גודל של מחיר לספר בכריכה קשה. אלו בכריכה רכה.

ה. הספר החמישי בסידרה כבר יצא, למה לקנות רק ארבעה?

פורסם
  • מחבר

תודה על הפירוט :) .

בדיוק מתחילה תקופת מבחנים של כמה חודשים באוניברסיטה (כולל מועדי ב' :-\ ), אז את החמישי אני אקנה בעוד 4 חודשים בערך, אם יהיה לי בכלל זמן לסיים עד אז את הספרים הקודמים!

אני רואה שהזמנה מאמזון היא הרבה יותר מסובכת משחשבתי.

בבוקנט (צומת ספרים) סה"כ יעלו ארבעתם 148 ש"ח, אז לא רואה טעם להסתבך עם משלוח מחו"ל. :

http://www.booknet.co.il/serres.asp?serin=3&ser=A+Song+of+Ice+and+Fire&x=39&y=20

אני משער שגם מהאתר הנ"ל מדובר בכריכה רכה (בגלל המחיר)? תכלס, לא יודע עד כמה זה משנה?

פורסם

http://www.bookdepository.com/Song-Ice-Fire-4v-George-Martin/9780345529053

אני רכשתי את החבילה הזו מהחנות הזו - BookDepository. יש להם משלוח חינם לכל העולם וגם המחירים זולים.

יש לי ניסיון ממש טוב איתם כבר הרבה מאוד זמן.

כשאני רכשתי את החבילה המחיר היה 32$. הגיע אלי תוך פחות משבוע (המשלוחים שם ממש מהירים - יותר מהירים ממשלוחים בתוך הארץ, האירוניה).

פורסם

אני משער שגם מהאתר הנ"ל מדובר בכריכה רכה (בגלל המחיר)? תכלס, לא יודע עד כמה זה משנה?

תשאל אותם - יש קישור "צור קשר" בתחתית. מה ההבדל? זה נייר דקיק, בקושי איכותי יותר מנייר עיתון, וההדפסה בפונט קטן. אם אתה חושב שתרצה לקרוא אותם שוב בעוד שנה או סתם להשוויץ בהם על המדף, תשכח מזה - בד"כ אחרי קריאה אחת הדפים מתחילים לנשור. מצד שני, אם אתה מתכנן לסחוב אותם בתיק כדי לקרוא באוטובוס, זה אידאלי.

כל החמישה כבר יצאו בעברית, שקלת לקנות בשפה שאתה קרוב לוודאי קורא באופן שוטף? התרגום בכלל לא רע.

פורסם

אני הזמנתי את זה גם מאמזון

אל תסתבך עם קניית משומשים או חנויות אחרות

פשוט תקנה וזהו

אליי זה הגיע תוך 10 ימים בערך

פורסם

אני קניתי מצומת ספרים שהיה להם מבצע של 1+1 על ספרים באנגלית.

1 עלה 49 שקלים, 25 שח לספר יצא משתלם לדעתי...

פורסם

כמה אתה חוסך מקנייה של הספרים בחו"ל?

החירים בארץ לא כל כך גבוהים, ועל תחשוב באחוזים תחשוב בשקלים.

פורסם

מנצל את הת'רד - מישהו הצליח להזמין באתר של צומת ספרים? או לפחות להיכנס לסל הקניות בלי שהוא יתאפס?

פורסם
  • מחבר

כמה אתה חוסך מקנייה של הספרים בחו"ל?

החירים בארץ לא כל כך גבוהים, ועל תחשוב באחוזים תחשוב בשקלים.

קנייה מחו"ל כבר ירדה מהפרק, עדכנתי כמה הודעות למעלה :) . סה"כ מדובר בחיסכון של 10 שקלים, אז לא שווה...

פורסם

מנצל את הת'רד - מישהו הצליח להזמין באתר של צומת ספרים? או לפחות להיכנס לסל הקניות בלי שהוא יתאפס?

פעם? יש לי ניסיון טוב דרך האתר.

ספציפית היום? לא ניסיתי.

קנייה מחו"ל כבר ירדה מהפרק, עדכנתי כמה הודעות למעלה :) . סה"כ מדובר בחיסכון של 10 שקלים, אז לא שווה...

לא בהכרח, לא מעט פעמים אני מקבל משלוחים (במיוחד ספרים מהחנות שציינתי) מהר יותר ממשלוחים בארץ :nixweiss:

פורסם

היתה להם תקלה של כמה ימים. הבוקר סוף סוף הצלחתי. עכשיו נראה אם הם באמת מחזיקים את כל הספרים שהם מפרסמים.

פורסם
  • מחבר

היום הייתי במקרה בחנות של צומת ספרים באיכילוב, המחיר יקר יותר ב-13 שקלים לכל ספר (ורק שניים במלאי).

אני אזמין מהאתר שלהם, חסכון של 52 שקלים (פחות 15 למשלוח).

פורסם

אם אתה עובר 100 ש"ח המשלוח בחינם.

פורסם
  • מחבר

מילאתי את כל הפרטים באתר של צומת ספרים, אחרי מילוי כרטיס האשראי ואישור העסקה הופיעה לי הודעה "ארעה שגיאה באתר, ליצירת קשר עם צוות בוקנט לחץ כאן" :-\ . אני אדבר איתם מחר להמשך ההזמנה, לא רוצה לנסות שוב שלא יצא שחייבו כבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים