עבור לתוכן

לא מצליח להיכנס לסרברים של CQ פרימיום

Featured Replies

פורסם

שלום, פני מספר ימים רכשתי את חבילת הפרימיום לבאטלפילד שהבטיחה, בין השאר - גישה מוקדמת לנשקים ולמפות של CQ ושל כל החבילות החדשות כאש יוכרזו.

ביום ההכרזה, לא היו סרברים ל-PC של CQ אבל היום ראיתי שנפתחו כמה. הזדמנות לראות את המפות והמצבים החדשים! אבל מה, בכניסה לסרבר מבקשים ממני להוריד את החבילה (שברשותי!) ולהיכנס לאוריג'ין דבר שלא מועיל...

בבקשה עזרו לי, שילמתי על הפרימיום והובטחו לי החביולת.

נ.ב. האם יש קשר לכך שאת באטלפילד קניתי מאוריג'ין "התוכנה" אבל את הפרימיום דרך האתר (50 דולר במקום 50 יורו, שווה לא?) למרות שגם את B2K רכשתי דרך הבאטלוג ואין איתה בעיות (היא לא מופיעה באוריג'ין..)

פורסם

מוזר. אותו דבר גם אצלי. אני ראיתי רק שרת אחד עם CLOSE QUARTERS וזה קצת לא מובן. DLC ה זה עוד לא יצאה ואולי זאת הסיבה. לא יודע

פורסם

הCQ יוצא רק ב12/6

פורסם

שרת הזה גם אני ראיתי. תשמע זה לא הגיוני שיש בשרת הזה רק 8 שחקנים. מלא אנשים קנו כבר PREMIUM. גישה מוקדמת הובטחה בינתיים רק ל PS3. אני חושב שבעלי PREMIUM יקבלו גישה מוקדמת ל DLC הבאים. בינתיים בו נהיה סובלניים ונחכה להשקה הרשמית ב 12.06.

פורסם

הסיבה שאתם לא מצליחים להיכנס זה בגלל שכמו שאמרו לכם, למחשב זה מה12.6.

אני אסביר לכם:

לPS3 יש בלעדיות של שבוע מראש לפני כולם, זה בעיקר שאת שחקני הPS3 דפקו הכי הרבה, לכן תאריך השקת הDLC לPS3 הוא מוקדם יותר בשבוע ולכן הם גם קיבלו את המפות שבוע לפנינו.

אנחנו עדיין נקבל את החבילה שבועיים לפני ההשקה הרשמית, רק שזה יהיה ביום שלישי.

לגבי השרת הזה שמצאתם, אני חושב שזה שרת של עובדי DICE, או שמי שמשחק שם בפנים אלה מבקרים שקיבלו פריבילגיות.

הרי שאם היינו יכולים לשחק כבר עם המפות החדשות היינו מסוגלים כבר לשחק בכמה שרתים ולא הייתה לכולנו את אותה הבעיה עם השרת הזה.

קיצר, חכו ליום שלישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים