עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך חדש PCIE לשימוש משחקים (לא רציני)...כנסו בבקשה...

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה מתמשכת שבסופה הכרטיס מסך שלי ATI REDAON HD 4350 הגיע ל100 מעלות בלי שימוש...מה שהיה זה שהמחשב היה

נכבה בזמן הרצת משחקים כמו FIFA12 לאחר בדיקה גיליתי שהוא מתחמם יתר על המידה , החלפתי משחה טרמית ,שיניתי מהירות מאוורר וזה באמת עזר לתקופה קצרה. לאחר התקנת MAXPAYNE3 וכניסה אליו המחשב שוב נכבה לאחר בדיקת מעלות ראיתי שבעת ההפעלה ובלי שימוש הן עומדות על 100+ כמובן שזה לא הגיוני החלטתי להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד בנתיים עם המובנה בלוח אם...

המפרט שלי :

ה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700

4 ג'יגה זיכרון

INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ

כרטיס מסך מובנה על הלוחח אם : NVIDIA GEFORCE 7100/NVIDIA NFORCE 630i

אני מחפש משהו לא מטורף, משהו שיסחוב לי משחקים כמו פיפא ומקספיין בטווח מחירים של 200-300 והכי חשוב המארז שלי קטן ומעצבן כמו חממה אז אומנם הכרטיס מסך הישן סחב כמה שנים טובות אבל אם יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם מערכת קירור מספיק טובה למארז בעייתי כזה...תודה לעוזרים! שבת שלום!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!! שלושתם יתאימו לי בוודאות נכון? מבחינת חיבור פיזי והדרישות שלי? ומה מהם הכי מוצלח?

פורסם

כמו שציינתי, ה-GT430 הוא החזק ביותר. אם לא היו מתאימים לא הייתי ממליץ :)

פורסם
  • מחבר

תודה , מצטער על השאלות ההבדל בין הGT430 לישן שלי )ATI HD4350 הוא הבדל רציני , נכון? כי במחירים שלהם יש הבדל של 80 ש"ח..ואני לא רוצה לקנות משהוו שלא יחדש לי...

שוב תודה ומצטער על החפירה :]

פורסם
  • מחבר

תודה אחי!

פורסם

סתם שאלה :)

מה דגם הספק שלך?

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לברר?

מדובר על ספק כח נכון? הבנתי שאפשר לברר רק מפירוק פיזי אני אעשה אתזה ואגיד לך אחי...

למה יש מצב שהספק לא תקין? איך אדע?

פורסם
  • מחבר

הנה צלמתי מה כתוב עליו...

פורסם

מדובר על ספק מאוד פשוט של LiteON, לא שיא האיכות אבל יש גב בבטחון איכות הספק שלא כמו ספקים ג'נריים. לדעתי לא תהיה שום בעיה בשל צריכת חשמל נמוכה מ-140 וואט בשימוש הכבד ביותר

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר? אני צריך לבצע שינויים? או פשוט לחבר את החדש, דרך אגב הזמנתי אותו מחר צריך להגיע...

פורסם

אתה תצטרך להחליף את המסגרת(brackets) למסגרת של פרופיל נמוך, תקבל אותה בקופסא שלו.

לגבי הספק כמו שנאמר לא תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, לצערי לא הבנתי מה זה אומר להחליף את המסגרת התמונה שצרפתה לא עובדת...איך מחליפים לפרופיל נמוך? ומה מחליפים בכלל?

מצטער על הבורות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים