עבור לתוכן

מחירים של דיסקים SSD ירדו?

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה, מחירים של SSD ירדו לאחרונה. תראו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792026

אם אכן ככה, ידוע למישהו סיבה לכך? חוץ מזה מה דעתכם על Crucial Solid Series 128GB CT128M4SSD2? אני מאיזושהי סיבה מאמין שדיסקים של אינטל הם הכי אמינים, אמנם יתכן שאני טועה אבל לדעתי זה בגלל סקרים טובים על דיסקים של חברה זאת שאני רואה באמזון.

אני אישית כרגע מוכן להסתפק עם 80 ג'יגה שזה מינימום בשבילי אבל לא צריך מעבר לזה.

פורסם

מחירים יורדים עם הזמן, תחרות, דגמים חדשים, שום סיבה מיוחדת

אם תחפש קצת תראה שהM4 הינו דגם מאוד מומלץ

פורסם
  • מחבר

אז לא שווה לדעתך לייבא אותו מחו"ל?

פורסם

לא..

פורסם
  • מחבר

לא..

אולי אחכה עד שירד עוד... בהתחלה חשבתי ש64 ג'יגה יהיה מינימום ואולי אסתפק איתם שעלו אותו מחיר ש128 ג'יגה עולים עכשיו. כמובן שאני מעדיף 128 ג'יגה אבל אני שואל את אמינותם של דיסקי SSD למטרות עסקיות ושימור מידע סנסיתיבי (רגיש). חבל שאין לי 2 תאים - תא 1 לSSD ותא 2 לHDD. אתה חושב שSSD מהיר יותר מHDD כאשר מדובר על HIBERNATION? אני תמיד עושה כיבוי של מחשב נייד שלי בHIBERNATION אבל לוקח לו זמן לעלות לפעמים.

יש לך את הדגם של CRUCIAL אנו מדברים עליו? בכל זאת איפה היית מציע לי לרכוש אותו? בKSP או בIVORY?

פורסם

1. לא הבנתי מה בדיוק ההתלבטות שלך

2. מידע רגיש כדאי לגבות בין אם זה SSD או בין עם זה HDD

3. SDD יקצר את זמן החזרה מHIBERNATION

4. לא, מבין ה2 אז KSP

פורסם
  • מחבר

4. לא, מבין ה2 אז KSP

לא מבין ה2 מה? SSD וHDD? אני אומר שלמספר לפטופים יש 2 מקומות לדיסקים שמאוד נוח לחבר HDD וSSD לשילוב מצויין במקום להסתובב עם HDD חיצוני כל הזמן.

פורסם

לא מזמן היתה קניה קבוצתית של כונני M4 CRUCIAL/MICRON C400 לגולשי HWZONE.

שילמנו 530 שקל על 128GB.

ירידת המחירים היא שילוב של ירידת המחירים בחו"ל, פלוס עלית הביקוש בכונני SSD בארץ, שנגרמה במידת מה ע"י הקניה הקבוצתית של HWZONE שהיוותה את ירית הפתיחה.

אאלט בפעם האחרונה שבדקתי בTMS היה ניתן להשיג את הכונן ב610 שקל, ובRMS ב614.

רשתות הדואופול KSP ואיבורי חברו יחדיו להעלות את מחירו ל660 שקלים, אחרי שהציעו אותו כמה שבועות ב610 שקל.

פורסם
  • מחבר

לא מזמן היתה קניה קבוצתית של כונני M4 CRUCIAL/MICRON C400 לגולשי HWZONE.

שילמנו 530 שקל על 128GB.

אתה יודע אם תערוך עוד קניה כזאת?

פורסם

די בטוח שלא.

כמעט לכולם בפורום כבר יש SSD. :nixweiss:

פורסם

אם אתה רוצה SSD תקנה ב~90 שקל יותר מהקבוצתית ותסגור עניין. זה בערך 16% יותר. לא סביר שתהיה עוד מכירה קבוצתית כי קנו איזה 160 כוננים~ . אני לא יודע כמה אנשים יש באתר אבל בקבוצתית של ה HDD גיסו איזה 100 איש. עכשיו כשיש לחלק גדול מהאנשים באתר את ה M4 הזה יקח לפחות חצי שנה עד שמישהו יחשוב שהוא צריך עוד אחד.

פורסם
  • מחבר

אדמין, מודרטור, חברי פורום! אמנם SSD לא מאוד דחוף לי, אם היה עוד הזדמנות, הייתי קונה כי אני לא אוהב להפסיד. אחרת מה יש לי להפסיד אם אני יכול לבקר KSP וIVORY מתי שבא לי ולקנות?

האם מישהו קנה יותר מSSD אחד פה ומוכן למכור לי ולעביר אחריות עלי?

פורסם
  • מחבר

די בטוח שלא.

כמעט לכולם בפורום כבר יש SSD. :nixweiss:

האם פורום הודיע על מכירה קבוצתית בניוזלטר שלו?

פורסם

לא הבנתי מה היתה המטרה לפרסם את זה היתה מכירה קבוצתית, מה זה עוזר לו חוץ מלהתבאס?

וזה לא פעם ראשונה שמגיבים ככה

בכל מקרה, תשכח כרגע מהמכירה הקבוצתית, פחות מ100 שקל הבדל תקנה אחד חדש לעצמך וזהו

פורסם

זאת לא היתה מכירה קבוצתית, זאת היתה קניה קבוצתית.

כשהקונים הם קבוצה של גולשי HWZONE, שאחד מהם(במקרה מנהל פורום איחסון) טרח ועשה בשביל להשיג לו ולכולם מחיר טוב.

אם יש עשרות גולשים שרוצים לארגן קניה קבוצתית הם מוזמנים לעשות זאת.

זה לא משהו רישמי שהאתר מארגן.

אם מישהו רוצה לקחת על עצמו לפתוח דיון ולנהל משא ומתן עם כל הגורמים, הוא מוזמן לעשות זאת.

ואין מה להתבאס.

יש מדי פעם גם מבצעים בחנויות, מי שרוצה לחסוך יכול להמתין ולבדוק אתרי חנויות מדי פעם.

הרבה מאיתנו המתינו שנים ארוכות בציפיה למחיר משתלם לפני שקנו SSD.

שום דבר לא בוער.

רוב הזמן המחשב עובד יפה מאוד גם בלי זה.

והאמת ש610 גם מחיר לא רע.

כשהתחלנו את הקניה הקבוצתית המחיר היה 740 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים