עבור לתוכן

כרטיס מסך אכזרי שיחזיק לפחות שנתיים, עד $300 ניו-אגג

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים,

אני מחפש כרטיס מסך אכזרי שיריץ היום באטלפילד 3 על אולטרה, שיחיה בכבוד בשנתיים הקרובות (לא מצפה שהוא באמת יהיה חיה עוד שנתיים, אבל שיריץ משחקים כמו שצריך).

בעיקרון התקציב שלי הוא דיי ניחוש, אני חושב שהוא אמור להספיק למטרות האלה, כרטיס ב-400/500 נשמע לי קצת הסחפות, אבל תרגישו חופשי להביע את דעתכם בלי שום קשר אם אתם חושבים שנדרש יותר.

תודה (:

פורסם

שלום שמעטוס.

דרוש מפרט מחשב להשלמת הבקשה, מעבד, דגם ספק הכח, כמות זכרון ורזלוציית מסך מקסימאלית שלך

פורסם
  • מחבר

מה הולך עלקטריק :)

i5-3450, 8gb 1600, z77 mobo, antec neo 500w

רזולוציה 1080p

פורסם
  • מחבר

300 או 350 זה לא כזה קריטי כל עוד הביצועים שווים את זה באמת.

פשוט בנוגע לכרטיסים שעולים בסביבות 400/500 דולר, אני לא יודע אם זה באמת הכרחי ואני לא רוצה סתם לפזר כסף על כלום.

לערכתך, הכרטיס מהלינק שלך יריץ באטלפילד על אולטרה באופן חלק?

תודה (:

פורסם

כן, אבל ללא שימוש פילטר AA. באופן שוטף אני משתמש בGTX570 גרסאת אוברקלוק ומשחק BF3 על 1920X1200 ללא AA והFPS יחסית גבוה. גם במקומות כמו קאספיאן בורדר

בBF3 הביצועים של GTX570 הם כמו אלו של HD7870 ולכן קפיצת הביצועים הבאה תהיה

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131458

גם כרטיס שאוהב מאוד אוברקלוקינג יכול לשפר עשרות אחוזי ביצועים ללא מאמץ גדול

פורסם
  • מחבר

באופן כללי, לא ספציפית לבאטלפילד, היית נוטה להעדיף היום כרטיסי nvidia או amd (לדוגמא 570 מול 7870 ו-580 מול 7950) ?

עריכה:

חשוב מאוד לקחת בחשבון שהחומרה לא הולכת לעבור אוברקלוק כלל (בזבוז, אבל לא בשליטתי).

פורסם

הייתי אומר שה-GTX570 שהצעתי הוא הבחירה הסולידית פה. כשהביצועים דומים וצריך לבחור בין חברות, לדעתי ההעדפה צריכה להיות לכיוון NVIDIA

פורסם

וזה כי?

אני מעדיף AMD/ATI על פני NVIDIA מכיוון שעם NVIDIA יש לי ניסיון רע, הכרטיס הקודם שלי היה HD4850 (מחזיק עד היום, אך כבר לא בשימוש).

פורסם

רשמתי דעתי וכי זו רק דעתי :)

דעתי היא מתוך הנסיון האישי שלי עם מגוון כרטיסי המסך ובכל מה שנוגע לדרייברים ומנהלי ההתקן. הרבה פחות תקלות בממוצע עם הכרטיסים הירוקים.

פורסם

תנסה להיזכר ב-28X.XX, נזכרת? הייתי חייב לפרמט את המחשב בשביל לחזור למצב נורמלי. בנוסף גם לי יש ניסיון ארוך ואולי זה רק אני , אבל עד היום אין כרטיס NVIDIA שהייה אצלי (חוץ מ-GT8600), שהחזיק לי יותר משנה (ולא חסרים לי כרטיסים כאלו). רק היום החלפתי 9400 GT (היה לי סגור עד פסח בקופסה שלו, שעשיתי סדר מצאתי אותו וחיברתי אותו, היום הגיע תאריך הפטירה ואני מדבר על כרטיס חדש שלעולם לא היה בשימוש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים