פורסם 2012 ביוני 713 שנים שלום לכולם,הפכתי USB של 8 GB לBOOT ושמתי עליו WIN7.שאני מחבר אותו למחשב ומפעיל אותו כBOOT המחשב מעלה אותו ואז נתקע על המסך WINDOWS IS LOADING FILES.ב-3 מחשבים אחרים שניסתי להפעיל את הUSB כ BOOT הכל עבד מהר וחלק..שניסתי להתקין את הווינדוס מCD שהוא BOOT הכל עבד חלק מכל המחשבים..משהו מתפקשש לי ב USB שאני מנסה לפרמט..יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?והגדרתי את הUSB בביוס שיעלה ראשון..אפילו הגדלתי לעשות והחזרתי את הביוס למצבו האורגינל...עדיין לא עובד במחשב שלי ובאחרים כן..תודה.
פורסם 2012 ביוני 713 שנים שלום לך יש כלי יעודי של מייקרוסופת, ששופך אימג' איזו של חלונות 7 ל - USB. http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool בהצלחה !
פורסם 2012 ביוני 713 שנים מחבר מכיר אותו ובזה השתמשתי על מנת ליצור את הBOOT.הUSB עובד בכל המחשבים, חוץ משלי..החלפתי יציאות USB אחרות וניסתי על USB אחרים.אין לי מושג מה הבעיה..
פורסם 2012 ביוני 713 שנים טוב, אם זה עובד במחשבים אחרים..... שים את הכונן הקשיח מהמחשב שבו זה לא עובד במחשב ששם זה כן עובד ותראה מה קורה. יעני, הקשיח שבמחשב הבעייתי יכול להיות לא תקין. לחילופין כמובן אפשר להריץ צ'קדיסק. שורה תחתונה - הקשיח הוא כרגע החשוד המיידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.