עבור לתוכן

שאלה לגביי מעבד במחשב HTPC

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

רציתי לדעת האם בשביל מחשב HTPC , בשביל סרטים ב - FULL HD , מספיק מעבד core i3 2120 sandy bridge , מבלי לשלב כרטיס מסך.

תודה.

• תגובות 43
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין צורך, גם G620 יעשה עבודה מעולה בשביל השימוש הזה.

פורסם

יש לי לטפופ probook 4530s

עם מעבד אינטל I32310M שיותר חזר מ G20

6 גיגה זכרון כרטיס מסך מובנה INTELHD3000 של המעבד

סרטים ב 1080*1920 מקרטעים.

כנס ללינק הבא:

http://www.legitreviews.com/article/1665/5/

פורסם

ל-VBOX, מה שהבאת בלינק מדובר ב- Encoding, לא קשור להרצת סרטים.

ומסכים עם dj-electric, המעבד G620 יריץ סרטים ללא כל בעיה.

פורסם

אני יודע רציתי להראות שהמעבד שלי יותר חזק ועדיין מקרטע משום מה בכל מה שקשור ל רזולוצייה 1920*1080

אני לא חושב שהוא יהנה מהמעבד הזה בהצגת סרטים במיוחד שירצה להעביר קדימה ואחורה או לדלג לאיזשהו סצינה.. או סתם להפעילמשהו נוסף במקביל-בכל מקרה זאת דעתי.

בתג מחיר של 290 שקל אל תצפה לכל מה שכותבים לך ומספריים סיפורים שמהעבד יעשה את העבודה כי הוא לא...

פורסם

VBOX אתה מוזמן לבוא לפה ולראות איך מעבד G6950 של הדור הקודם אשר איטי מG620 עושה את זה נהדר. תקבל גם קפה ועוגה :)

פורסם

בניתי מערכת עם G620 ללא כרטיס מסך יעודי. מריץ סרטים ב-FHD ללא בעיה.

פורסם

סבבה גם לי יש מחשב שמבוסס I3 ומריץ סרטים FHD עם בעיות קירטוע.

בכל מקרה שהבחור יכנס ללינק הבא:

http://compare-processor.blogspot.co.il/2011/12/core-i3-2100-vs-pentium-g620-benchmark.html

ויעשה תשיקולים שלו, אני מדבר מהנסיון האישי שלי ולמרות שהמעבד שלי יותר חזק הוא לא מספק את הסחורה בתחום ה צפיית ה FHD.

פורסם

אז כנראה יש לך בעיית תוכנה.

תתקין מחדש\תחליף קודקים ותנסה נגן אחר

יש לי מעבד שנקרא p8600 מלפני 3 שנים שחלש יותר מהI3, ומריץ 1080 בלי בעיה

פורסם

היי שוקו..

אין לי בעייה בנגן ולא במקודדים והמחשב מתוחזק ומעדוכן ברמה יומית.

זה בדיוק התסריט שיקרה לבחור שיקנה את ה G20 הוא יחזור לפורום ויתלונן שהוא לא מבסוט ואז תגידו לו שיש לו בעיה בתוכנה מקודדים וכו..

ליאור:אם אתה מזמין תגיד לפחות איזה סרט.. ויש מצב לתלת מימד.. הכיבוד עלי.

פורסם

בניתי מערכת עם G620 ללא כרטיס מסך יעודי. מריץ סרטים ב-FHD ללא בעיה.

פורסם

ליאור טוב שכנעת אותי... רק תגיד.. עם יד הלב עשית למעבד אוברקלוק או לא.... ;D

פורסם

עם מה אתה מנסה לנגן את הסרט\התקנת חבילת מקודדים כלשהי?

נסה עם vlc או עם media player classic, ונסה להתקין k-lite codec pack

פורסם

אין לי בעייה בנגן ולא במקודדים והמחשב מתוחזק ומעדוכן ברמה יומית.

זה בדיוק התסריט שיקרה לבחור שיקנה את ה G20 הוא יחזור לפורום ויתלונן שהוא לא מבסוט ואז תגידו לו שיש לו בעיה בתוכנה מקודדים וכו..

למי שיש לו תקיעות עם G620(וגם חלשים ממנו ומהמובנה שיש בו), הבעיה אצלו לא ברכיבים. יש אנשים מוכשרים שיכולים לגרום לכל מערכת לקרטע.

פורסם

העניין הוא כזה רובי...זה שאתה מגדיר את עצמך מומחה ..אין לי בעיה עם זה..אבל יש לי בעייה עם הזלזול שלך. אם כי אם זה באופן סמוי.זה הבעיה שלי איתך.ודרך אגב זה שאין לי התיוג של מומחה על השם זה לא אומר שאני לא יודע ומבין יותר טוב ממך.

כמו כן נתייחס לעובדות זה מעבד בתכלס נחות עם ביצועים נמועים ורק על ידי אוברקלוק ניתן לעבוד איתו כמו שצריך.אני בטוח שכל מי שפה הגיב עשה אוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים