עבור לתוכן

עזרה בהתנהלות מול פלאפון

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני קצת יותר משנה קניתי גלקסי 1 מחנות פרטית והתחברתי לחבילה מתאימה עם זיכוי על המכשיר ברשת פלאפון.

לא מזמן קניתי פלאפון נוסף גלקסי 2, את הפלאפון לקחתי לעצמי והעברתי לבן שלי (שמחובר באותו חשבון ברשת פלאפון) את הגלקסי 1.

בתחילת השבוע פלאפון שלחו לי הודעה ואמרו לי שהזיכוי שאני מקבל בחשבון שלי מבוטל בגלל "אי עמידה בתנאי ההתחייבות",

התקשרתי וביררתי מה הם רוצים ומסתבר שבגלל שהחלפתי עם הבן שלי פלאפונים הם לא מוכנים לזכות אותי על המכשיר עד שאני יחזיר את המצב למצב הקודם.

הדרישה שלהם נראת לי מופרכת ובאה בגלל שהם מנסים לצאת מהתחייבות על התוכנית שלי

(25 שקל אחרי זיכוי - 500 דקות ל4 יעדים, 200 דקות לכל היעדים ו2gb גלישה).

מה אני יכול לעשות נגד הנבלות האלה???

• תגובות 65
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לעשות ניתוק זיקה למכשיר החדש שלך במקום הקודם

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך זה יעזור \ לא הבנתי את הכוונה שלך...

פורסם

הם הפסיקו לזכות אותך בגלל שאתה לא משתמש במכשיר הזה יותר

תעדכן אצלהם את הגלקסי 2 כך שתקבל זיכויים עליו

פורסם
  • מחבר

הם לא רוצים לזכות אותי על הגלקסי 2 בשום מחיר :-\

פורסם

פשוט תאיים עליהם שתפנה למשרד התקשורת

אם אתה בחבילה שזכאית לזיכוי על מכשיר (וסביר להניח שכן כי קיבלת עד היום) אז הם חייבים לתת לך זיכוי

פורסם
  • מחבר

בטלפון הראשון הנציג אמר לי לשלוח את הקבלה על הגלקסי 2 אליהם והם יסדרו הכל כרגיל, אחרי ששלחתי התקשרתי אליהם ואמרו לי שיש אפשרות לקבל זיכוי של רק 80 שקל על המכשיר, ובערב אותו יום חזר אלי נציג ואמר שאין אפשרות לקבל שום החזר על מכשיר גלקסי2.

להתקשר אליהם שוב ולאיים בשליחת תלונה למשרד התקשורת?

פורסם

כן

תנסה לברר במקביל כמה זיכוי מקבל מי שלקח חבילה זהה דרכם ובחר לקנות דרכם גלקסי 2

פורסם
  • מחבר

דיברתי שוב עם נציגה והיא אמרה שהחוק אומר שאין אפשרות לעשות ניתוק זיקה פעמיים לאותו מספר, נשמע לי הזוי משהו..

פורסם

זה לא פעמיים, זה במקום

וכן, אכן הזוי

תנסה להגיע למנהל

פורסם

לפי הלוגיקה המופלאה שלהם, אם המכשיר מתקלקל ולא ניתן להשתמש בו יותר, הרי אין כל דרך להמשיך ולקבל זיכויים :facepalm:

תבדוק אם לא יותר משתלם לך כספית להתנייד לאחת מהחברות החדשות.

פורסם

שלום,

לפני קצת יותר משנה קניתי גלקסי 1 מחנות פרטית והתחברתי לחבילה מתאימה עם זיכוי על המכשיר ברשת פלאפון.

לא מזמן קניתי פלאפון נוסף גלקסי 2, את הפלאפון לקחתי לעצמי והעברתי לבן שלי (שמחובר באותו חשבון ברשת פלאפון) את הגלקסי 1.

בתחילת השבוע פלאפון שלחו לי הודעה ואמרו לי שהזיכוי שאני מקבל בחשבון שלי מבוטל בגלל "אי עמידה בתנאי ההתחייבות",

התקשרתי וביררתי מה הם רוצים ומסתבר שבגלל שהחלפתי עם הבן שלי פלאפונים הם לא מוכנים לזכות אותי על המכשיר עד שאני יחזיר את המצב למצב הקודם.

הדרישה שלהם נראת לי מופרכת ובאה בגלל שהם מנסים לצאת מהתחייבות על התוכנית שלי

(25 שקל אחרי זיכוי - 500 דקות ל4 יעדים, 200 דקות לכל היעדים ו2gb גלישה).

מה אני יכול לעשות נגד הנבלות האלה???

מצטער להודיע אבל אין משהו שניתן לעשות.

זה תנאי החוזה ואם תחליף בין המכישרים לא תקבל יותר זיכוי בכל מקרה.

רק במידה ותחזור להשתמש באותו המכשיר.

פשוט תאיים עליהם שתפנה למשרד התקשורת

אם אתה בחבילה שזכאית לזיכוי על מכשיר (וסביר להניח שכן כי קיבלת עד היום) אז הם חייבים לתת לך זיכוי

אין למה, זה נוהל חוקי לגמרי המשרד לא יכול לעשות דבר בזה.

פורסם

אני אשמח לראות לזה סימוכין בחוק

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר התייאשתי מהם והחזרתי את המכשירים למצב הקודם, בנוסף הגשתי תלונה למשרד התקשורת דרך האתר שלהם ואני מקווה שיצא מזה משהו...

פורסם

סך הכל זה נשמע לי הגיוני - אם החלפת מכשיר אז אין להם סיבה לזכות אותך על הישן. הזיכוי הזה עולה להם כסף ואין סיבה שירוויחו עליך פחות.

בכל מקרה לא הצלחתי למצוא אצלהם באתר תוכניות עם זיכוי על מכשירים. הם כנראה לא מזכים כלום יותר.

הפתרון הוא להחליף חברה אם לא מתאים לך -ככה עובד השוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים