פורסם 2012 ביוני 613 שנים שלום וברכה, לאחרונה שדרגתי את המהירות של האינטרנט ל30מגה, ואמרו לי בבזק שאני צריך ראוטר שתומך בהעברה של 30 מגה. יש לי את הראוטר הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=694190 איך אני יודע עד איזה מהירות הוא תומך? זה מה שכתוב שם 300Mbps? תודה.
פורסם 2012 ביוני 713 שנים הכוונה היא שהראוטר שלך תומך תיאורטית עד 100Mb/s, בפועל זה עד 80Mb/s~, אז 30 יהיה בסדר גמור.בזק צריכים לספק לך בנוסף מודם, שיתחבר לנתב.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר סבבה הבנתי תודה רבה אחי! אתה יכול בבקשה רק להגיד לי איפה ראית את זה, שאני אדע לפעמים הבאות, תודה!
פורסם 2012 ביוני 813 שנים בלינק ששלחת רשום מהירות חוטית הכוונה למהירות בה הראוטר מסוגל לקבל אם היה אלחוטי אז זה אומר מהירות בWIFI
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מחבר בהמשך לשאלה, לצערי במשך שבועיים מאז החיבור של הקו למהירות 30 מגה, מה שקיבלתי בפועל בבדיקות מהירות שעשיתי היה באיזור ה10 מגה. לאחר בדיקות שעשיתי עם בזק, היום חיברנו את המודם ישר למחשב באמצעות חייגן ובאמת בבדיקת מהירות זה תוך שנייה טס ל30 מגה. השאלה שלי היא, בעיקרון הנתונים של הראוטר שיש לי מראים שהוא אמור לתמוך במהירות העדכנית, אז אם כן למה הוא לא באמת מספק את התמיכה במהירות של ה30 מגה? יש איזה הגדרה שאני צריך לעשות בראוטר כדי שיתמוך ב30 מגה? קצת נתונים של הציוד והחיבורים: קיבלתי מבזק את המודם-נתב של NETGEAR VDSL אבל קיבלתי אותו מוגדר מהם אך ורק בצורת מודם! הראוטר שיש לי הוא מה שכתבתי בתחילת הפוסט החיבור לכל המחשבים נעשה אך ורק בצורה אלחוטית (לא דרך חייגן), ז"א המודם זה המכשיר היחיד שמחובר לראוטר. אני אשמח לכל עזרה בנושא, תודה!
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים כמו שאמרו לך ^, תעשה את הפרוצדורה הרגילה של איתור תקלות:- תחבר אותו בחיבור קווי ותבדוק את המהירות.- תעדכן קשוחה- תגדיר נכון את הגדרות החיבור\חיוג....
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר אם אני יראה שבחיבור קווי של הראוטר למחשב יש לי באמת 30 מגה, מה זה אומר? איך זה יעזור לי? אני צריך שיהיה לי את המהירות הזאת בצורה אלחוטית.כל ההגדרות מכוונות נכון, עברתי עליהן מול נציג שירות.לגבי העדכון קושחה:1. איך אני עושה את זה? אני מוריד את עדכון למחשב,או שפשוט כשאני מחבר את הראוטר הוא מתעדכן אוטומט?2.יכול להיות שעדכון קושחה יפתור את הבעיה של המהירות האלחוטית שהראוטר מסוגל להעביר?
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים ככה תדע שהבעיה היא בקליטה ולא במכשיר עצמו ושינוי המיקום שלו אולי עשוי לפתור את הבעיה.לגבי עדכון הקשוחה:תוריד את הקובץ מפה (אנחנו מדברים על ה-BR-6504n נכון?)הוראות בעברית יש באתר של היבואן פה (זה לא ספציפי לדגם שלך אבל התהליך זהה).בהצלחה
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים זה תלוי במרחק בין הנתב לכרטיסי הרשת ובאיכות הקליטה.תוודא שאתה עובד ברוחב פס של 40mhz (כלומר, באיחוד ערוצים) כמו כן, תנסה לשנות ערוץ לערוץ עמוס פחות.
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים לפעמים איחוד ערוצים (40Mhz) גורם ליותר בעיות מאשר עבודה ב-20Mhz. הטוב ביותר הוא לבחור בסיטואציה הזו AUTO.
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר תודה רבה על כל העזרה! במידה ושום דבר לא ישתנה, האם הTP-LINK TL-WR1043ND יוכל לספק את הסחורה בלי לעשות יותר מדי בעיות? (ז"א שאני פשוט אחבר אותו למודם, ובלי להתחיל להתעסק בכל מיני תכנותים שלו וכו')
פורסם 2012 ביוני 2213 שנים אין נתב שהוא plug and play. צריך להגדיר אותם קודם. במיוחד כשאתה משתמש ברשת אלחוטית, אם לא מגדירים אבטחה כמו שצריך השכנים פשוט גולשים לך על הקו (ואולי זו הבעיה שלך בעצם) או יותר גרוע - מישהו משועמם שמחליט לעשות sniff לסיסמאות שלך או משהו בסגנון. אין סיבה לפחד לשחק עם ההגדרות במיוחד כשיש לך את כל המדריכים שאתה צריך (כולל אבטחה וחיבור) בעברית באתר של היבואן.אם אתה רואה שהבעיה ממשיכה אחרי שעדכנת את המכשיר והגדרת חיבור מאובטח אז לתלך להחליף אותו.TL-WR1043ND - זה דגם שבהחלט מומלץ פה הרבה פעמים בפורום. תעשה חיפוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.