עבור לתוכן

איך אני יודע עד איזה מהירות גלישה הנתב שלי תומך?

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה,

לאחרונה שדרגתי את המהירות של האינטרנט ל30מגה, ואמרו לי בבזק שאני צריך ראוטר שתומך בהעברה של 30 מגה.

יש לי את הראוטר הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=694190

איך אני יודע עד איזה מהירות הוא תומך? זה מה שכתוב שם 300Mbps?

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

כל עוד יספקו לך מודם מתאים, הנתב יתאים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, אבל אפשר בבקשה הסבר יותר מפורט?

פורסם

הכוונה היא שהראוטר שלך תומך תיאורטית עד 100Mb/s, בפועל זה עד 80Mb/s~, אז 30 יהיה בסדר גמור.

בזק צריכים לספק לך בנוסף מודם, שיתחבר לנתב.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי תודה רבה אחי!

אתה יכול בבקשה רק להגיד לי איפה ראית את זה, שאני אדע לפעמים הבאות, תודה! :xyxthumbs:

פורסם

בלינק ששלחת רשום מהירות חוטית הכוונה למהירות בה הראוטר מסוגל לקבל אם היה אלחוטי אז זה אומר מהירות בWIFI

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בהמשך לשאלה, לצערי במשך שבועיים מאז החיבור של הקו למהירות 30 מגה, מה שקיבלתי בפועל בבדיקות מהירות שעשיתי היה באיזור ה10 מגה.

לאחר בדיקות שעשיתי עם בזק, היום חיברנו את המודם ישר למחשב באמצעות חייגן ובאמת בבדיקת מהירות זה תוך שנייה טס ל30 מגה.

השאלה שלי היא, בעיקרון הנתונים של הראוטר שיש לי מראים שהוא אמור לתמוך במהירות העדכנית, אז אם כן למה הוא לא באמת מספק את התמיכה במהירות של ה30 מגה? יש איזה הגדרה שאני צריך לעשות בראוטר כדי שיתמוך ב30 מגה?

קצת נתונים של הציוד והחיבורים:

קיבלתי מבזק את המודם-נתב של NETGEAR VDSL אבל קיבלתי אותו מוגדר מהם אך ורק בצורת מודם!

הראוטר שיש לי הוא מה שכתבתי בתחילת הפוסט

החיבור לכל המחשבים נעשה אך ורק בצורה אלחוטית (לא דרך חייגן), ז"א המודם זה המכשיר היחיד שמחובר לראוטר.

אני אשמח לכל עזרה בנושא, תודה! :xyxthumbs:

פורסם

ההגבלה היא המהירות האלחוטית. תנסה לחבר את הראוטר ישירות למחשב.

פורסם

כמו שאמרו לך ^, תעשה את הפרוצדורה הרגילה של איתור תקלות:

- תחבר אותו בחיבור קווי ותבדוק את המהירות.

- תעדכן קשוחה

- תגדיר נכון את הגדרות החיבור\חיוג.

...

פורסם
  • מחבר

אם אני יראה שבחיבור קווי של הראוטר למחשב יש לי באמת 30 מגה, מה זה אומר? איך זה יעזור לי? אני צריך שיהיה לי את המהירות הזאת בצורה אלחוטית.

כל ההגדרות מכוונות נכון, עברתי עליהן מול נציג שירות.

לגבי העדכון קושחה:

1. איך אני עושה את זה? אני מוריד את עדכון למחשב,או שפשוט כשאני מחבר את הראוטר הוא מתעדכן אוטומט?

2.יכול להיות שעדכון קושחה יפתור את הבעיה של המהירות האלחוטית שהראוטר מסוגל להעביר?

פורסם

ככה תדע שהבעיה היא בקליטה ולא במכשיר עצמו ושינוי המיקום שלו אולי עשוי לפתור את הבעיה.

לגבי עדכון הקשוחה:

תוריד את הקובץ מפה (אנחנו מדברים על ה-BR-6504n נכון?)

הוראות בעברית יש באתר של היבואן פה (זה לא ספציפי לדגם שלך אבל התהליך זהה).

בהצלחה

פורסם

זה תלוי במרחק בין הנתב לכרטיסי הרשת ובאיכות הקליטה.

תוודא שאתה עובד ברוחב פס של 40mhz (כלומר, באיחוד ערוצים) כמו כן, תנסה לשנות ערוץ לערוץ עמוס פחות.

פורסם

לפעמים איחוד ערוצים (40Mhz) גורם ליותר בעיות מאשר עבודה ב-20Mhz. הטוב ביותר הוא לבחור בסיטואציה הזו AUTO.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה! :xyxthumbs:

במידה ושום דבר לא ישתנה, האם הTP-LINK TL-WR1043ND

יוכל לספק את הסחורה בלי לעשות יותר מדי בעיות? (ז"א שאני פשוט אחבר אותו למודם, ובלי להתחיל להתעסק בכל מיני תכנותים שלו וכו')

פורסם

אין נתב שהוא plug and play. צריך להגדיר אותם קודם. במיוחד כשאתה משתמש ברשת אלחוטית, אם לא מגדירים אבטחה כמו שצריך השכנים פשוט גולשים לך על הקו (ואולי זו הבעיה שלך בעצם) או יותר גרוע - מישהו משועמם שמחליט לעשות sniff לסיסמאות שלך או משהו בסגנון. אין סיבה לפחד לשחק עם ההגדרות במיוחד כשיש לך את כל המדריכים שאתה צריך (כולל אבטחה וחיבור) בעברית באתר של היבואן.

אם אתה רואה שהבעיה ממשיכה אחרי שעדכנת את המכשיר והגדרת חיבור מאובטח אז לתלך להחליף אותו.

TL-WR1043ND - זה דגם שבהחלט מומלץ פה הרבה פעמים בפורום. תעשה חיפוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים