פורסם 2012 ביוני 513 שנים אם אני לא טועה הוא היה פעם בRWJ אבל עם סרטון אחר וריי אמר שזה FAKE שהוא אפילו לא באמת רוסי
פורסם 2012 ביוני 513 שנים גם אני שמעתי שהוא לא רוסי, אבל זה לא כזה משנה..... אני חייב להגיד שאני ממש מקנא בכל אלה שיש להם אזרחות בארה"ב, אחרי שצפיתי בסרטונים שלו הלכתי לגול ומצאתי שמוכרים שם כמעט כל נשק, משוריינים, טנקים!! יחסית לישראל, מקום שבו אפילו AIRSOFT אתה לא יכול לייבא, זה נראה ממש הזוי.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים ^^ובתל-אביב עדיין יותר בטוח להסתובב בלילה מאשר מבשיקגו או הארלם. ועם קשר לת'ראד, מדובר בחתיכת בר-מזל.
פורסם 2012 ביוני 613 שנים ברוכים הבאים לאינטרנט. זה הוא FPSRUSSIA שידוע גם בתור FPSKYLE. ברור שהמבטא זה חיקוי, בהתחלה היה קומנטייטור במשינימה לפני שהתחיל לעשות את כל הדברים הללו.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים גם אני שמעתי שהוא לא רוסי, אבל זה לא כזה משנה..... אני חייב להגיד שאני ממש מקנא בכל אלה שיש להם אזרחות בארה"ב, אחרי שצפיתי בסרטונים שלו הלכתי לגול ומצאתי שמוכרים שם כמעט כל נשק, משוריינים, טנקים!! יחסית לישראל, מקום שבו אפילו AIRSOFT אתה לא יכול לייבא, זה נראה ממש הזוי.שמעת פעם על blackmarket בtor?אז... שם תמצא כל דבר שאתה מחפש, וכל דבר שלא.
פורסם 2012 ביוני 913 שנים שמעת פעם על blackmarket בtor?אז... שם תמצא כל דבר שאתה מחפש, וכל דבר שלא.רק שהחוקיות תיהיה מותלת בספק.....
פורסם 2012 ביוני 913 שנים סתם שתדעו: גם אם איכשהו תצליחו לרכוש טנק, בארץ אסור לנסוע עם זה על הכביש בגלל התקן של הזחל - אצלנו, בניגוד לכוחות נאט"ו, אין כריות גומי מותקנות כסטנדרט. ואם כן מתעקשים לנסוע על הכביש אז קורה מה שקרה במלחמת לבנון השניה. נחמד מה שהוא עושה בסרטון, אבל הרבה יותר מעניין לשחק עם טנק בן ימינו (ולא במסגרת הצבא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.