עבור לתוכן

נסיעה בטנק למסעדה

Featured Replies

פורסם
פורסם

וואוו לא חשבתי של-GTA 5 תהיה גראפיקה כזאת ריאלסיטית. :silly:

פורסם

אם אני לא טועה הוא היה פעם בRWJ אבל עם סרטון אחר וריי אמר שזה FAKE שהוא אפילו לא באמת רוסי

פורסם

גם אני שמעתי שהוא לא רוסי, אבל זה לא כזה משנה..... אני חייב להגיד שאני ממש מקנא בכל אלה שיש להם אזרחות בארה"ב, אחרי שצפיתי בסרטונים שלו הלכתי לגול ומצאתי שמוכרים שם כמעט כל נשק, משוריינים, טנקים!! יחסית לישראל, מקום שבו אפילו AIRSOFT אתה לא יכול לייבא, זה נראה ממש הזוי.

פורסם

^^

ובתל-אביב עדיין יותר בטוח להסתובב בלילה מאשר מבשיקגו או הארלם. ועם קשר לת'ראד, מדובר בחתיכת בר-מזל.

פורסם

מגניב לגמרי הטנק הזה

פורסם

חחח המבטא שלו של רוסי

פורסם

ברוכים הבאים לאינטרנט. זה הוא FPSRUSSIA שידוע גם בתור FPSKYLE. ברור שהמבטא זה חיקוי, בהתחלה היה קומנטייטור במשינימה לפני שהתחיל לעשות את כל הדברים הללו.

פורסם

כשיש כסף, לפעמים אפשר לעשות דברים משוגעים בהחלט :silly:

פורסם

גם אני שמעתי שהוא לא רוסי, אבל זה לא כזה משנה..... אני חייב להגיד שאני ממש מקנא בכל אלה שיש להם אזרחות בארה"ב, אחרי שצפיתי בסרטונים שלו הלכתי לגול ומצאתי שמוכרים שם כמעט כל נשק, משוריינים, טנקים!! יחסית לישראל, מקום שבו אפילו AIRSOFT אתה לא יכול לייבא, זה נראה ממש הזוי.

שמעת פעם על blackmarket בtor?

אז... שם תמצא כל דבר שאתה מחפש, וכל דבר שלא.

פורסם

לא מצאתי שם טנקים :silly:

פורסם

שמעת פעם על blackmarket בtor?

אז... שם תמצא כל דבר שאתה מחפש, וכל דבר שלא.

רק שהחוקיות תיהיה מותלת בספק.....

פורסם

זה כבר נושא אחרי לגמרי :D

פורסם

סתם שתדעו: גם אם איכשהו תצליחו לרכוש טנק, בארץ אסור לנסוע עם זה על הכביש בגלל התקן של הזחל - אצלנו, בניגוד לכוחות נאט"ו, אין כריות גומי מותקנות כסטנדרט. ואם כן מתעקשים לנסוע על הכביש אז קורה מה שקרה במלחמת לבנון השניה. נחמד מה שהוא עושה בסרטון, אבל הרבה יותר מעניין לשחק עם טנק בן ימינו (ולא במסגרת הצבא) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים