עבור לתוכן

איזה ראוטר לבקש מבזק ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר )

תודה

פורסם

דבר ראשון, לאיזו מהירות אתה עובר?

דבר שני, גם אם יש להם מבחר, הנתבים שלהם הם בחיוב - זיכוי לשנתיים.

כלומר, אם תעזוב אותם לפני תום מתקופה תצטרך לשלם על הציוד.

כך שלדעתי מדובר בעסקה שהיא אינה משתלמת ועדיף לקנות נתב פרטי שיתאים לשתי סוגי התשתיות.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה חיוב זיכויף זה מה שאמרתי, וזה גם לא אופציה אלא חובה במהירויות של מעל 20 מגה... כרגע אני מתחבר ל30, אם יהיה באיזור שלי בהמשך יותר מזה אני אגדיל את המהירות

פורסם

איני יודעת אם בזק טרחו לספר לך, אבל היום ניתן לקבל מבזק מודם בהשאלה לכל המהירויות (גם מעל 20 מגה ואפילו עד 100 מגה).

http://www.tashveli.co.il/o/425-%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%96%D7%A7-30-%D7%9E%D7%92%D7%94-ngn

" *ללקוחות בעלי קו טלפון של בזק אין עלות התקנה ,

ניגשים לאחד מחנויות בזק סטור ומקבלים מודם בהשאלה."

אם אתה זקוק בנוסף לראוטר, מומלץ שכמו ש Pongo אמר תקנה פרטי משלך וכזה שיתאים לכל התשתיות.

לידיעתך, בין אם תקנה מהם את הנתב או לא, בזק תומכים בגדול רק בפונקציות של המודם. אם תרצה שירות, בעיקר שירות מתקדם על הנתב תצטרך לשלם להם תשלום חודשי המכסה הן תמיכה והן אחריות.

משהו נוסף, גם התמיכה שהם מספקים בתשלום אינה שלמה. למשל, לי היתה בעיה כלשהי עם הנתב שלהם שנאלצתי לקחת בחיוב-זיכוי (לפני שניתן היה לקבל בהשאלה גם במהירויות היותר גבוהות). בגדול, השאלה היתה היתה משהו לגבי הגדרות חיבור מדפסת לנתב (דבר שאפשרי בנתב שלי). תשובת המקדן הטכני היתה שהם אינם תומכים בפונקציה הזו וגם לא היו תומכים בה אילו הייתי משלמת תשלום חודשי.

תמיכה משהו.

פורסם
  • מחבר

אני לא רציתי ראוטר, רציתי רק מודם אבל אמרו לי שאני חייב ואין אפשרות למודם בלבד, יש פה מישהו שקיבל מהם רק מודם ?

פורסם

אתה יכול לקבל נתב Netgear מסורס שמשמש כמודם בלבד בהשאלה.

תשאל את הנציג ב 166.

אאל"ט, זה משלוח דרך חברת שילוח חיצונית עד אלייך ולא דרך בזקסטור.

פורסם
  • מחבר

תודה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים