פורסם 2012 ביוני 513 שנים יש לי כונן 1.5TB של סמסונג מפוצל לשניים ע"י חוצץ.חלק אחד 250GB וחלק שני 1250GB איך אני יכול לחבר אותם ביחד.(נגמר לי המקום ה 250GB ואני לא מצליח להתקין שום דבר בחלק השני של ה 1250GB).למי שלא הבין מדובר על כונן פיזי של 1.5TB שמחולק לשניים.תודה לעוזרים !!!
פורסם 2012 ביוני 513 שנים תפתח בהפעלה(מקש WIN+R) ->תרשום diskmgmt.msc ותפתח. אם השטח הנותר לא הוקצא למחיצה אחרת, תוכל לעשות "קליק ימני" על מחיצה הראשית, ולבחור ב"הרחב"
פורסם 2012 ביוני 513 שנים שלום לך GPARTED, EASEUS ו - PARAGON זה רק חלק מתוכנות חינמיות שיעשו את העבודה. גגל. בכל מקרה, תעשה גיבוי לחומר.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים תתקין תוכנה כמו EASEUS PARTITION MANAGER.אם יש לך שני מחיצות אתה יכול לאחד אותם.אם יש לך רק מחיצה אחת ושאר המקום לא מגויס, אתה יכול להרחיב את המחיצה הקיימת אל תוך אותו השטח הפנוי.מומלץ לגבות את הנתונים ליתר ביטחון, למקרה שיקרה אסון.בהצלחה.יש סרטוני הדגמה ביוטוב אם אתה מעוניין.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר שיט אין לי איך לגבות אני צריך לכחות לאיש מחשבים שלי שיחזור רק שבוע הבא לא נורא.תודה בכל זאת לכולם.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים גיבוי זה רק כסת"ח.בעיקרון לא אמורה להיות בעיה לעשות זאת בלי לאבד מידע.התוכנה יודעת לעשות זאת.אבל אף אחד לא יקח על זה אחריות בשבילך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.