עבור לתוכן

|מבצע| מסלולים חדשים לחברת פלאפון

Featured Replies

פורסם

99 ש"ח מסלול חבילת SMS ושיחות ללא הגבלה

129 ש"ח SMS שיחות ואינטרנט 4 מגה מהירות הכל ללא הגבלה!

המבצע תקף כניראה עד ליום רביעי!!

מגיע עד לבית הלקוח, מנייד מכל חברה סלולרית אחרת.

הוט וגולן טלקום קורסות אם אתם רואים חדשות וקוראים עיתונים, משאירים לקוחות בלי קו ימים שלמים, ואין עם מי לדבר.

פלאפון כיום החברה כידוע עם האינטרנט הכי מהיר שקיים וקליטה בכל מקום. מי שרוצה להצטרף מוזמן להתקשר 0504006974

שוב אני חוזר המבצע כניראה רק עד ליום רביעי, אחרכך המחירים יחזרו להיות איך שהיו !! :hi:

פורסם

ךםך

פורסם

שוב אני חוזר המבצע כניראה רק עד ליום רביעי, אחרכך המחירים יחזרו להיות איך שהיו !! :hi:

וזאת הסיבה שאני לא ממליץ לאף אחד להצטרף לפלאפון/סלקום/אורנג'.

החברות האלו גנבו מאיתנו כסף מספיק זמן, והם ישמחו לחזור לגנוב מאיתנו כסף ברגע שזה יתאפשר להם, אם גולן טלקום יפלו תוך דקה נחזור למחירים הקודמים.

פורסם

אך סוכנים סוכנים....באמת עצוב ::)

פורסם
  • מחבר

חברים וחברות כן אני סוכן וזאת העבודה שלי והמחיר הזה מושלם למה שאתם מקבלים אני ממליץ בחום, למה תמיד לנסות להכנס באנשים, למה לא לפרגן למה??? לגבי ה"גנבות שאתה מדבר עליהם , אולי נכוות בעבר מחברה סלולרית, ויכול להיות , כי גם אני, אבל כרגע אין יותר מה לפחד כי אין התחייבויות על שום דבר, וכל מה שאני אומר לך זה עובר שיקוף עיסקה מול החברה הכל הכל רשום על הדף, בקיצור בהצלחה לכל מי שמעוניין !! :yelclap:

פורסם

לא מן הנמנע שחברות הסלולאר הוותיקות מממנות את התביעות האלה על מנת להדביק קצת מהרפש שלהם גם בחברות החדשות.

טוב, אז אנחנו יודעים שהחברות החדשות קצת מתקשות, לכן נתאזר קצת בסבלנות, כי הסרחון המפתה אותנו כזבובים לחרא כבר מוכר

וכמו שכבר נאמר אם זה מריח כמו חרא ועטים על זה הרבה זבובים אז זה בטוח חרא.

וכדי לתת לזה נופך של חרא יוקרתי ואיכותי מספרים לנו שביום רביעי החרא מתייבש.

נו טוב אבל הוא יסריח לעוד הרבה זמן זה בטוח

פורסם
  • מחבר

מתי שהחברות האלו יצליחו להתייצב אין בעיה שכולם יעברו, כרגע לא, ככה אני חושב, ועוד מיליוני אנשים , היגיון פשוט. בהצלחה לכולם :yelclap:

פורסם

למה לא לפרגן למה???

הרצחת וגם ירשת?

אתה לא מתבייש? החברה שבה אתה עובד(כמובן לפני שהתחלת לעבוד שם) רימתה, עשקה, גזלה, שלחה יד, ועוד ממשיכה להתעלל פסיכולוגית בעם ואתה שואל בתמיהה למה לא לפרגן!

הפרגון היחידי שאני יכול לתת להם הוא על היותם עשקנים גדולים ואם אתה רואה את זה כמחמאה אז שיהיה לך לבריאות.

פורסם

מתי שהחברות האלו יצליחו להתייצב אין בעיה שכולם יעברו, כרגע לא, ככה אני חושב, ועוד מיליוני אנשים , היגיון פשוט. בהצלחה לכולם :yelclap:

פלאפון היקרים!

אנו ציבור המיליונים שמחנו לשמוע שאין לכם בעיה שכולם יעברו(כמובן שלא כרגע אלא לאחר התייצבות החברות החדשות) וזאת לאחר שהחלטנו להשתמש בהגיון הפשוט שהיה חבוי עד היום בתת המודע שלנו, ואתם עמלתם שנים על מנת להציף אותו מעלה.

בכשלון לכם,

על החתום:

העם

פורסם
  • מחבר

אח שלי זה כמו שתלך למסעדה ולא אהבת את המלצר אז אתה לא תלך יותר למסעדה הזאת. יש גם מלצרים טובים שנותנים לך עיסקה ושירות טוב. אני לא יודע מה העבר שלך, אבל אשמח לעזור לך , לילה טוב אח שיהיה לך רק טוב :hi:

פורסם

המלצר הוא לא הבעיה פה, המטבח רקוב.

ואתה יכול להיות המלצר הכי טוב בעולם, אבל אם אתה מוכר אוכל מקולקל, אז אני לא עומד להתקרב למסעדה.

פורסם

במסעדה שלך אכלתי חרא , המלצרית שהביאה לי את הצלחת אמרה לי שמדובר בסטייק

עד היום כואבת לי הבטן. ואיך תעזור אתה? אתה רופא?

פורסם

המלצר הוא לא הבעיה פה, המטבח רקוב.

ואתה יכול להיות המלצר הכי טוב בעולם, אבל אם אתה מוכר אוכל מקולקל, אז אני לא עומד להתקרב למסעדה.

זה אוטומאטית הופך אותך לחרא מלצר. מלצר טוב היה זורק את הסינר על הריצפה, ניגש לבוס ושואל "טוב, איפה אני תופס כאן מונית"?

פורסם
  • מחבר

מיליונים מרוצים מהחברה הזאת, וכמו בכל דבר יש גם כאלה שלא, אף אחד לא מחייב אתכם לעבור,ודרך אגב רשמתי את זה לאלה שכן רוצים לעבור, לא לאנשים כמוכם, התגובות שלכם לא מועילות לשום דבר, לילה טוב חברים :sleep:

פורסם

בטח שזה מועיל, פשוט לא לך.

ואין לי שום דבר מיוחד נגד פלאפון, האמת היא ששנה וחצי כבר אני לקוח שלהם ולא היו בעיות (לפני זה הייתי בחברה אחרת שגנבו ממני כסף על ימין ועל שמאל..) הבעיה היא לא בך בתור סוכן, ולא בפלאפון בתור חברה ספציפית, הבעיה היא בשוק ששלושת החברות הגדולות הפכו אותו לשוק בלי תחרות, במקום להתחרות על הלקוח הם פשוט הפסיקו להתחרות כי הם ידעו שעל כל לקוח שעוזב אותם יגיע אחד אחר שעוזב חברה אחרת.

היה צריך זעזוע מערכתי עמוק כדי לתקן את השוק הזה, ואף אחד מאיתנו לא צריך לרחם על החברות הישנות, הם לא ריחמו עלינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים