עבור לתוכן

משהו כאן פעם טייל באירופה?

Featured Replies

פורסם

היי, אני ישמח להודעה פרטית עם כמה טיפים על שבועיים בברלין. תודה.

בכל מיקרה זה באמת רעיון יותר מוצלח, תעשו 2-3 ערים לדוגמא ברלין ופריס, אם אתם מרגישים מגניבים ובא לכם לשלם סכום מכובד יחסית של כסף, אתם יכולים לסוע מברלין לציריך ברכבת, להעביר כמה לילות בציריך (עיר מגניבה לאללה אבל יקרה מעבר לכל דימיון) ואז לקחת עוד רכבת מציריך לפאריז, אני אישית די אוהב את הנסיעות אבל קח בחשבון שנאי חושב שזה יעלה בערך פי 2.5 מטיסה אבל זה עדיין מגניב ויתן לכם עוד עיר ממש מגניבה על הדרך.

לרכבות אתה יכול לבדוק את

Bahn.de

ואת האתר הצרפתי אני לא זוכר בע"פ אבל:

Thalys

בגוגל יביא אותך למקום הנכון

יש גם אתר מאוחד של כל הרכבות באירופה אבל הוא בד"כ לא משתלם כלכלית.

• תגובות 47
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שבוע זה מעל ומעבר לעיר אחת

פורסם

שבוע זה מעל ומעבר לעיר אחת

תלוי איזו עיר ומתי.מילאן מספיק לך יומיים-שלושה.

רומא יומיים שלושה (אם יש לך דרך לעבור את התורים המטורפים ולא לחכות שעות בכל מקום)

ונציה? חמש דקות בשביל רושם ראשוני. שבוע בשביל לחרוש אותה, שבוע וחצי בשביל למצות

פדואה? יום אחד וגם זה יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין בתיכנונים.נהיה גם קצת ספונטנים לא יזיק.

איך כדאי לקחת איתי כסף? כי לקחת הכל במזומן זה ניראה לי לא חכם.

פורסם

שני כרטיסי אשראי

אחד אצלך והשני אצל החברה

פורסם

אתה באירופה, ברוב המקומות יש איך לשלם בכרטיס אשראי. בגדול תמיד חשוב שיהיה לכל אדם מקור כסף לכן תחלק את הסכום בינך לבין האישה. ברשתות גדולות וחנויות מסודרות תשלם באשראי בחנויות קטנות תיזהר, במיוחד מכאלה שמגהצים את הויזה ידנית, לאבא שלי כבר קרה שהצליחו לזייף את האשראי שלו בשיטה הזאת, השימוש באשראי עצמו היה מקצועי ונעשה חצי שנה לאחר מכן בקניה אחת גדולה.

פורסם

לדעתי אירופה זו יבשת גריאטריה מגעילה, משעממת, סטירלית ויקרה. לאן שלא תיסע תמיד תראה כנסייה - שוק -בניין עירייה. כנסייה - שוק - בניין עירייה. שדה - גבעה - דשא - שדה - גבעה - דשא - שדה - גבעה - דשא. אני לא אטוס לאירופה גם באיומי אקדח. אם אתה רוצה חוויות לכל החיים טוס למקום אקזוטי כמו יפן. זה עולם אחר לגמרי.

פורסם

סע לגיאורגיה מקום מדהים.

אני כותב משם עכשיו

פורסם

לדעתי אירופה זו יבשת גריאטריה מגעילה, משעממת, סטירלית ויקרה. לאן שלא תיסע תמיד תראה כנסייה - שוק -בניין עירייה. כנסייה - שוק - בניין עירייה. שדה - גבעה - דשא - שדה - גבעה - דשא - שדה - גבעה - דשא. אני לא אטוס לאירופה גם באיומי אקדח. אם אתה רוצה חוויות לכל החיים טוס למקום אקזוטי כמו יפן. זה עולם אחר לגמרי.

דעתך לא חשובה. הוא שואל על אירופה, לא על יפן.

בתור אחד שטייל בכל העולם.אירופה מדהימה, סין קסומה ויפן מקסימה.

בכל מקום כדאי לטייל. הבעיה היחידה והעיקרית עם אירופה זה ההגירה השחורה-הודית אליה, אלו מהווים מלכודות תיירים אשר מעכירים במידה רבה את ההנאה מן הטיולים באירופה. וכמובן יש את האיסלאם שמתפשט כמו סרטן בכל העולם...

פורסם
  • מחבר

^^

פחות מפריע לי המאגרים, יותר מפריע לי שהם לא משתלבים אלה מנסים לכפות את התרבות שלהם למדינה שהם הגיעו.

סע לגיאורגיה מקום מדהים.

אני כותב משם עכשיו

מסוכן לטייל שם? המגורים שם יקרים?

פורסם

מסוכן מאוד, יתפסו אותך ויעשו ממך שישליק על האש :smile1:

פורסם

מדינה זולה להפליא

במעט יותר יקרה מהודו

פורסם
  • מחבר

^ אני שולח לך מסר

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה בנוגע לתחבורה ציבורית ממדינה למדינה.

צרפת-פריז -> בלגיה-בריסל ->מבלגיה לאיטליה רומא-צפון איטליה.

רציתי גם לשאול אם האתר הזה אמין:

http://www.hostelbookers.com

??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים