עבור לתוכן

מחפש הצעות למשחקי RPG טובים עם קהילה איכותית

Featured Replies

פורסם

נכון לעכשיו מיציתי את דיאבלו מבחינת הPVE אני אחזור לשחק ברגע שיצא האפדייט של הPVP , אני מחכה בקוצר רוח לGuild wars 2 אבל בינתיים אני מחפש משחק טוב (וחדש , אין טעם להציע לי דברים ישנים שיחקתי כבר בהכל) או אפילו בטא בשביל להעביר את הזמן , יש למישהו הצעות אולי?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות אבל הייתי רוצה לנסות לשחק משהו שלא diablo wannabe

פורסם

בקרוב יוצא THE SECRET WORLD.

ו - TERA זה לא בדיוק חיקוי דיאבלו (השאר שציינתי כן).

פורסם
  • מחבר

the secret world נראה הזוי רצח אני מוכן לנסות , tera נראה יפיפיה מישהו פה ניסה אותו? הוא שווה או סתם כזה?

פורסם

טרה זה משחק כיף אבל עם מבנה של משחק קוריאני. הקווסטים טיפשיים וחוזרים על עצמם. אני מחכה ל GW2, יש בטא בסופ"ש הקרוב.

פורסם

^^

זו בטא פתוחה ל GW2?

פורסם

אם קנית מראש את המשחק, אז אתה מקבל גישה לכל ה BETA WEEKENDS. אם לא, אז צריך הזמנה/Key.

פורסם

בקיצור, זו לא בטא פתוחה. באסה..

מה ההגיון בלתת גישה לבטא למי שכבר קנה את המשחק?

הסיבה היחידה (לטעמי) לשחק בבטא היא לראות אם המשחק שווה את הכסף ולמי שכבר קנה זה לא ממש משנה..

פורסם

לא נראה לי שיש דבר כזה קהילה איכותית במשחקים MMORPG

פורסם

אם לא אכפת לך מגרפיקה מכוערת תנסה את הדמו של din's curse . המשחק הוא עם מבוכים רדומאלים וצריך כעיקרות להציל כפרים בכדי להשתחרר מהקללה. כל עיר זה מפה שאתה מיצר כל פעם מחדש כשאתה מיצר אבל יש לך איפה לשמור חפצים. כל מה שצריך לעשות זה quests שמקבלים מהNPC אבל יש catch לכל זה . מדי פעם יש משימות uprising וכו ואם אתה לא מבצע אותם תוך זמן מסויים באות מפלצות מהמבוך והורגות שיכולות להרוג לך חלק מה NPC שנתנו לך quest אז בדרך כלל מופיע quest למצוא NPC חדש במבוך כדי להחליף את זה שנהרג.

בקיצור זה משחק בו המבוך נושך חזרה. הגרפיקה עדיין די מכוערת והמחיר לא הכי אטרקטיבי.

MMORPG יש בשפע. אני אהבתי אל DDO אבל המחשב שלי לא סחב אותו כשהוא יצא. אם תארגן כמה אנשים זה יכול להיות אחלה. הquests שם מאוד אינטראקטיבים עם DM voiceover . אפשר לשחק חינם אבל אני לא יודע מה גודל הקהילה שם.

שיחקתי פעם two worlds 2 שהוא משחק די נחמד אבל בהתחלה קורעים אותך ואחר כך אתה קורע את כולם . עדיין מה שאהבתי לעשות במשחק הזה הוא בעיקר לפרוץ לבתים ולשדוד אותם. לעשות pickpocket זה קצת מבדר אבל לרוב לא משיגים דברים שווים. אני חושב שחצי מהמשחק חיפשתי בתים לשדוד :lol: .

אפשר להשיג היום בקלות יחסית Torchlight 1 בגלל ה TL 2 preorder יש למשחק כמה מודים שמוסיפים קצת תוכן אבל לא שיחקתי בו כלכך הרבה והוא ממש דומה לD2.

יש את terraria שהוא לא RPG אבל יותר טוב מminecraft לפי דעתי מבחינת זה שיש בו מטרות מוגדרות חוץ מזה שאתה יכול לבנות דברים. חוץ מזה קרבות 2D זה דבר נחמד. אין לי יותר עותקים אקסטר - נתתי אותם למישהו אבל הוא כנראה לא יקבל יותר משחקים ממני כי הוא לא משחק אותם ורק מחליף אותם בשביל דברים.

binding of isaac גם אחלה משחק אבל הוא יותר arcade מRPG ואפשר לשחק בו המון עד שפותחים את הכל אבל אי אפשר לשמור שזה די מעצבן

פורסם
  • מחבר

ואללה מגניב אחי תודה על ההצעות mincraft terraria ddo וtorchlight כבר שיחקתי ומיציתי את העניין - בנוגע ל

two worlds נראה חמוד אבל אני רואה שהביקורות עליו לא משהו בכלל

din's curse נראה חלש אבל יש מצב שאני אנסה , בכל אופן השגתי חשבון של GW2 מחבר שלי לסוף שבוע , אני אנסה אותו - מקווה שזה יהיה הwow הבא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים