עבור לתוכן

רכישת זכרון DDR ללוח אינטל D915GVA

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

נראה שלמחשב דיי עתיק שברשותי (שנת מחשב= 7 שנות אדם, לא? ;) ) הלך סלוט זכרון אחד (נשאר אחד בנפח חצי גיגה).

למרות שמדובר על קשיש, בינתיים נראה שעוד כוחו במותניו ולכן שקלתי להוסיף לו זכרון ואף לשדרג . כעקרון, רציתי שבסוף יהיה בו לפחות 2GB סכ"ה, אני אף תוהה אם היה ואמצא במחיר טוב האם יש טעם לשקול 4GB.

היות ומדובר בזכרון עתיק למדי DDR הוא נמכר בארץ במחירים מופרזים (במיוחד בהתחשב בשווי המחשב) לכן הלכתי לחפש בחנויות בעולם.

ראיתי בכמה מקומות ב-EBAY שאמנם ניתן להשיג זכרונות DDR (אגב אני מחפשת אך ורק זכרונות חדשים, כל דבר אחר אינו רלוונטי מבחינתי) אולם הם מציינים במפורש שהזכרון אינו מתאים ללוחות של אינטל.

דוגמא כאן:

http://www.ebay.com/itm/NEW-2GB-2x-1GB-PC3200-DDR-PC-400-3200-184PIN-DESKTOP-MEMORY-184-pin-non-ecc-RAM-/190649608537?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2c639a2959

אשמח אם משיהו יסביר לי מה העניין עם זה ואולי אף יתן לי טיפים מה עלי לחפש וממה להזהר כדי שאקנה משהו שיעבוד והיטב.

בגדול, המטרה להוציא כמה שפחות כסף ולגרום להמחשב לעבוד טוב ככל שניתן. בתקווה שיעבוד עוד הרבה זמן (ושלא יתפגר זמן קצר לאחר קניית הזכרונות).

תודה.

פורסם

צרי קשר - יש לי כמה מודולים מתאימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים