פורסם 2012 ביוני 213 שנים עם הנתב הישן שלי netgear 614 יכלתי לקלוט אפילו מחוץ לביתעם הנתב הזה אין קליטה כלל מחוץ לבית ולא שיניתי מיקום כלל.לשכנה שלי יש נתב dlink 2670 פשוט ויש קליטה על אף שהוא נמצא רחוק יותר מהראוטר שלי.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2012 ביוני 213 שנים האנטנות צריכות להיות רחוקות אחת מן השניה ולא צמודות, ועוצמת השידור צריכה להיות על high.התקנת את גרסאת הקושחה האחרונה?
פורסם 2012 ביוני 313 שנים מחבר wpa2 enterprise ערוץ מוגדר על הפנוי ביותר.מעניין אותי למה דווקא הראוטר של השכנה שנמצא בקצה השני של הבניין יותר רחוק מהרוטר שלי עם יותר מכשולים אני מצליח לקלוט ולהתחבר ללא בעיה.מוזר מאוד.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר עדיין יש ברשותי את ה-NETGEAR הנאמן,אשתמש בו בנתיים עד שהנתב יחזור.האם יש נתבים טובים יותר מבית TPLINK ששווים הצצה במבחר של בנדה? אולי אוכל פשוט להוסיף?
פורסם 2012 ביוני 613 שנים ה1043 הוא נתב מעולה, משרת אותי שבועות רצופים של uptime כאשר כל החיבורים הקווים שלו נמצאים בשימוש ובנוסף עוד לפחות 5 התקנים אלחוטיים, אני עושה לו חיים לא קלים כאשר אני מפעיל שיתוף קבצים בשני מחשבים בו זמנית והוא עומד בעומס יפה מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.