עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטי, סוויץ , שאלות ובקשה להמלצות.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

ברשותי נתב בזק DSL-6740U.

יש לו 4 יציאות חוטיות וכולן בשימוש.

התעורר הצורך ביציאה חוטית נוספת (כרגע אחת, אבל הן נוטות להתרבות) האם הדבר אפשרי?

אם כן, עדיף עם כמה שפחות מכשירים גדולים ומסורבלים (למשל חיבור נתב נוסף או כאלה)-יש לי נתב נוסף ישן, פשוט אין ממש מקום.

אם הדבר אפשרי אעדיף משהו כמו מפצל (לקו טלפון או ל-USB) - השאלה אם דבר כזה קיים בנתבים והאם הוא לא יקר.

דבר נוסף, היה הדבר לא יהיה אפשרי בצורה נוחה, או מכל סיבה אחרת, האם אם אחבר את אחד המחשבים דרך כרטיס רשת אלחוטי הדבר יפגע לי בקצב ההורדה והגלישה והאם עדיין יאפשר שיתופים רשתיים שונים עם דגש על הבאים:

שיתוף באמצעות קבוצת משתמשים בWIN7

שיתוף מקלדת ועכבר באמצעות תוכנות

שיתוף רשת DNLA

שיתוף מדפסת

תודה וסופשבוע טוב

פורסם

חיבור אלחוטי מאפשר בדיוק מה שחיבור חוטי מאפשר, רק במהירות נמוכה יותר (סביר להניח שאם תשתמש בתקן N פחות תרגיש הבדל).

תוכל להוסיף סוויץ' 5 פורט קטן \ לקחת את הנתב הישן שלך ולחבר אותו לנתב החדש ואז פשוט לכבות עליו את הdhcp שלו ולתת לו כתובת שליטה אחרת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, ToMerb .

כאמור, כרגע לא הכי מתחשק לי לחבר את הנתב הישן עקב בעיות מקום, אבל אברר בקשר לסוויץ.

בנוסף, טוב לדעת שחיבור אלחוטי תומך בהכל, מקסימום מעט גורם בעיות מהירות.

אם יהיו לי שאלות נוספות אחזור.

כמובן, אם למישהו יש משהו להוסיף בעניין, אשמח לשמוע.

פורסם
  • מחבר

תומר (וכולם)

חשבתי מעט ונראה לי מעניין שיחרורה של אחת המערכות מעול הכבל.

הלכתי וראיתי שבגדול מוצעים שני סוגי כרטיסי WIFI

כרטיס USB וכרטיסי PCI.

1. נדמה לי שקראתי שכל הכרטיסים עושים מידי פעם בעיות אבל כרטיסי PCI פחות בעייתים מ-USB, האם הדבר נכון?

בכל מקרה, הייתי שמחה לכרטיס עם אנטנות המחוברות ישירות אליו ולא מהסוג שצריך להניחן בכל מיני מקומות (לא משנה כמה נאה האנטנה).

2. האם יש חשובות למחשב שעליו מותקן הכרטיס, כלומר האם כל כרטיס מתאים לכל מחשב או שלמש למחשבים ישנים עדיף ללכת על משהו מסויים?

3.קראתי שלעיתים יש בעיות של ניתוקים עם חיבורים אלחוטיים גם כאשר מדובר על כרטיסים טובים ואיכותיים. אני מעריכה שהיות ואני מעדיפה משהו יחסית זול אצלי צפויים ניתוקים רבים יותר, האם זה נכון? בהנחה שזה כך, האם באמת ניתן לסמוך על חיבור אלחוטי כאשר לא (בנוסף לגלישה והורדות) לא רק משתפים קבצים בין מחשבים אלה כגם משתפים מקלדת ועכבר?

4. אני מעריכה שיש חשיבות למרחק. כעקרון אצלי הנתב אמור להיות די קרוב למחשב. כרגע הוא קרוב מאוד אבל גם בהנחה שיתרחק לא צפיות להיות פה הבדלי קומות.

5. ראיתי בדיון אחר שהמליצו על הכרטיס הזה למשל

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343

העניין הוא שלמען האמת הייתי מעדיפה להוציא פחות, הרבה פחות. האם במחיר נמוך משמעותית אוכל למצא כרטיס טוב בתקן N שתומך גם במהירויות גבוהות (כרגע אני מחוברת ב- 30 מגה ומי יודע לאן זה יעלה בשנים הקרובות)?

כמובן, אשמח להמלצות על כרטיסים מתאימים.

בנוסף, היה ובכל אופן אחליט ללכת על הסוויץ אשמל להמלצות לסוויץ טוב במחיר נמוך. כאמור חשוב שיהיה טוב!

במקרה של הסוויץ, אם הוא יהיה אסטטי זה יתרון (בניגוד לכרטיס, אותו ממש רואים) אבל הכי חשוב שיהיה טוב ויהיה זול.

תודה

פורסם
  • מחבר

אנשים?

אולי בכל אופן?

פורסם

1. אישית עבדתי עם שני הסוגים, לשניהם הייתה אותה רמת יציבות פחות או יותר.

2. אם לא מדובר במחשב P3, כלומר, מאוד ישן, אין חשיבות למחשב עליו מופעל הכרטיס. יש חשיבות למערכת ההפעלה עליו, תבדקי לפני הקניה כי הכרטיס תומך.

3. הניתוקים הם עניין בלתי נמנע בחיבור אלחוטי, כי הוא רגיש להפרעות אלקטרומגנטיות ממכשירים שונים / רשתות שכנות / כל הפרעה אחרת.

למרות שהם כמעט ולא מורגשים עם ציוד סטנדרטי לגמרי, בטח ובטח במרחק שבו את עובדת.

4 ו 5. הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב קשה לי להאמין שתמצאי משהו טוב ברמת מחיר נמוכה יותר.

אולי ה 821 בעשרה שקלים פחות, אך לטעמי התוספת שווה את האנטנות החיצונית בכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, פונגו.

1. אם כבר הכרטיס צפוי היה לעבוד על XP או WIN7, ו-אמנם לא פנטיום 3, אבל ייתכן ופנטים 4. (על לוח אינטל). לא עתיק מידי?

אולם, כאמור, איני בטוחה שברצוני להוציא כרגע 100 ש"ח על כרטיס אלחוטי. נראה.

2 .בכלל, האם עקב הניתוקים הצפויים אפשר לסמוך על כרטיס כשזה בשיתוף מקלדת ועכבר או שזו אופציה אבל בגדול אם רוצים עבודה חלקה עדיף שלא?

3. מה לגבי סוויץ מומלץ במחיר נמוך?

פורסם

1- תלוי במצב וגיל הלוח אם(לוחות אם ישנים נוטים לא להיות אמינים בהספקת חשמל, אז יכולים לצוץ ניתוקים פה ושם, גם בכרטיס פנימי וגם בUSB)

ויכול לעבוד סבבה, ללא בדיקה לא ניתן לדעת.

2 - תלוי באיכות הקליטה של כרטיס הרשת. אם אין ניתוקים והקליטה סבירה, יספיק לדרישות שרשמת

3 - אם את רוצה סוויץ' זול, תחברי את הראוטר הישן כפי שרשמו פה מקודם.

לרוב הראוטרים יש יכולת לעבוד כסוויץ'/AP - יתן לך עוד כמה כניסות חוטיות בעלות אפסית ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, CyAn1de

הלוח ישן, ואמנם לא שחקו בו אבל ייתכן בהחלט שאינו במצב מזהיר. גם לקחת אותו לבדיקת מעבדה יהיה מטופש היות שעת בדיקה שווה יותר מהלוח. זו הסיבה שאני גם לא רוצה להיוציא יותר מידי על העסק הזה. גם כך שווי החומרה הזה מועט והיא יכולה למות בכל רגע נתון.

הראוטר הישן שלי אמנם היה אמין ולא היה גדול אבל הינו מעט גדול ממה שהייתי רוצה שיהיה שם (כאמור בעיית מקום). בשל כך חשבתי מלחתחילה על משהו יחסית קטן.

אבל אני מחפשת משהו שכנראה מעט קשה למצא, גם לא גדול, גם אמין וגם זול (למשל הייתי שמחה לא להוציא 100 ש"ח על כרטיס רשת אלחוטי) ואם גם לא יהיה ממש מכוער זה יהיה סבבה :)

ראיתי בזאפ סוויצים בכל מיני מחירים (וגם כרטיסי רשת) אבל אני רוצה משהו שגם יהיה אמין.

אני ממש מגזימה?

אין דבר כזה?

פורסם

כל מתג בסיסי 10/100 יעשה את העבודה

לדוגמא:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7937

יחסית קומפקטי ויעשה את העבודה, יש גם חלק ממתגים שניתנים לתלייה לקיר/ארון (2 ברגים מאחורי המכשיר) דבר שיכול להקל קצת את סידור החוטי הרשת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים