עבור לתוכן

רוצים להשפיע על חיי?

Featured Replies

פורסם

בסדר..... פעם זה פעם.

הדור של היום שובר את המוסכמות!!! לגמור זו מילה מלוכלכת ולסיים זו המילה היפה... נשמע לי הרבה יותר הגיוני.

לא משנה!!!!!!!!

פורסם

באמת לא גמרת?

לא...למה זה טוב?

רצו להוריד לי במגנים בגלל התנהגות וחוסר הופעה לשיעורים, אז עזבתי ועשיתי בגרויות לבד.

זו ממש חוצפה לדפוק לך ציון בגלל התנהגות.

פורסם

באמת לא גמרת?

לא...למה זה טוב?

רצו להוריד לי במגנים בגלל התנהגות וחוסר הופעה לשיעורים, אז עזבתי ועשיתי בגרויות לבד.

נכון להיום זה גם אסור.

פורסם

אפשר לעשות איזה בגרות שמתחשק באקסטרני?

(כגון 15 יחידות אלקטרוניקה)

פורסם

באמת לא גמרת?

לא...למה זה טוב?

נכון להיום זה גם אסור.

כן...אבל אז זה היה הקלף מיקוח שלהם, אז לקחתי להם אותו.(אני מדבר על 95-96)

פורסם

יכול להיות שהוא באמת לא גמר.

הרי מכיתה י"א חוק חינוך חובה לא חל עליו.... ;D

אחרי כיתה י' אתה לא חייב ללכת. בדוק. אם מעיפים אותך אתה לא חייב להרשם לתיכון, ברגע שאתה מסיים עשר שנות לימוד אתה יכול לפתוח תיק אקסטרני וללמוד לבגרות מה שבא לך, כמה שמתחק לך ואיפה שמתחשק לך והכי חשוב: בלי ציוני מגן, שאחרי זה יכול לדפוק לך מאמץ של מספר שנים. ועוד: אין ציון בספורט ואין ציון בהתנהגות(אני שמרתי על רקורד של "עליך לשפר את התנהגותך במשך 5 שנים עד כיתה י').

לגבי כיתה י', אתה רק צריך להיות רשום בבית ספר, אתה יכול פשוט לא לבוא, כי לא יכולים לבוא ולקחת אותך.

וכל האיומים האלה של אם נזרוק אותך בכיתה י' תשאר בלי בגרות: אתה יכול להשלים תמיד בגדרות אקסטרנית, לשפר בגרויות אחרי כיתה יב', לשנות את ההרכב. ואפילו בשנתיים שבין כיתה י' לצבא(אם אתה בכלל הולך לצבא) אתה יכול לגשת לבגוריות אקסטרניות ופשוט לסיים את הלימודים אפילו שנה לפני כל הבית ספר שלך, אם יש לך את הכח והזמן.

פורסם

נכון, sch00l sux.

הייתי צריך לפרוש בתחילת התיכון ולהשלים את הכל בכוחות עצמי, נדפקתי ובגדול אבל לא נורא, אני לא מאמין שיש כזה דבר "לדפוק לעצמך את החיים".

פורסם

נכון, sch00l sux.

הייתי צריך לפרוש בתחילת התיכון ולהשלים את הכל בכוחות עצמי, נדפקתי ובגדול אבל לא נורא, אני לא מאמין שיש כזה דבר "לדפוק לעצמך את החיים".

אלא אם כן אתה נכנס לכלא למאסר עולם או משהו.

פורסם

נכון, sch00l sux.

מלקום אקס למד הכל כשהיה בכלא...

כשהוא נכנס לכלא הוא בקושי ידע לקרוא...

פורסם

נכון, sch00l sux.

מלקום אקס למד הכל כשהיה בכלא...

כשהוא נכנס לכלא הוא בקושי ידע לקרוא...

כן...אבל זה לא ממש עוזר לך אם אתה לא יוצא משם.

פורסם

תלוי מה אתה רוצה להשיג

מלקולם השיג פי אלף יותר מאשר שהוא היה משיג בחוץ..

אבו ג'מאל השיג פרסום והכרה בינלאומית, הוא כותב טורים לעיתונים קומוניסטיים/מחתרתיים

למרות שאם אני לא טועה מוציאים אותו להורג (יכול להיות שכבר הוציאו, אני כבר לא בקומוניזם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים