עבור לתוכן

קונה מחשב היום אחה"צ,דרוש מפרט עד3.5K,למטרות גיימינג,ללא OC

Featured Replies

פורסם

^^ לדעתי לא נכון להשוות קירורים שיש ביניהם הבדל של פי 3 במחיר. אולי ZALMAN קירור לא הכי חזק אבל הוא עולה רק 47 ש"ח. בטח ש SHURIKEN יותר טוב, אבל הוא עולה פי 3.

ה-ZALMAN עולה 140 ש"ח והשוריק 137 ש"ח, איך בדיוק הוא עולה יותר?

פורסם

טעות שלי. התבלבלתי בין המפרטים. צודק וכמובן שהקירור שהצעת עדיף בהרבה

פורסם

[table] [tr] [td]WellCom Technologies Ltd

Herzel St. 7

Rishon Lezion

Tel. 1-700-500-301

wellcom.co.il@gmail.com[/td] [td]

logo1.gif 03.06.2012

[/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]

[/td][/tr] [tr] [td] [table][tr] [td] [table][tr] [td]upper_left.gif[/td] [td][/td] [td]upper_right.gif[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [table][tr] [td] [table] [tr] [td] [/td] [td]מוצר\ים[/td] [td]כמות[/td] [td]

כולל

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מעבד Intel Core i5 3570K- With Graphics Tray 1155 [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪1,044

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]לוח אם Gigabyte GA-Z68AP-D3 With mSATA Connector!!! [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪541

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]זיכרון Kingston 4G Hyper-X BLUE [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪126

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪699

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]ספק כח Seasonic 500Watt SS-500ET [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪324

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]דיסק קשיח Western Digital 3.5" 1TB SATA3 Cache 32MB WD10EALX [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪506

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מארז Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪279

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]כונן DVD-RW LG GH22NS70 x22 [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪95

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מחשב [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪150

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מאוורר ZALMAN CNPS-5X [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪141

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td][/td][/tr] [tr] [td]lower_left.gif[/td] [td][/td] [td]lower_right.gif[/td][/tr] [tr] [td]

pixel_trans.gif[/td][/tr] [tr] [td]

סיכום ביניים: ₪3,905

[/td][/tr] [tr] [td]

...

[/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]הנה מפרט לא רע.

כמובן זה לא סוף הדרך אבל זה יתן לך בעתיד אפשרויות שדרוג

אני מניח שמע' הפעלה אתה יודע להתקין.

קצת חרגתי מהסכום אב כמו שציינת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

תודה!

אבל נראה לי שעשיתי טעות ממש ממש מביכה...

המסך כרגע מחובר למחשב נייד שאני עובד ממנו (המחשב הנייח מת, אז אני עדיין עם המקלדת והעכבר והמסך מחוברים ללפטופ) ונראה לי בגלל זה חשבתי שהרזולוציה שרשמתי מקודם היא הנכונה,

כשבתאכלס, זה הוא המסך שיש לי, http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=732956

ובעצם אפשר להגיע לרזולוציה יותר גבוהה, בהרבה, מה שמאפשר רכישת כרטיס מסך יותר טוב

מצטער על הטעות, כבר ציינתי שלא התעסקתי במחשבים הרבה זמן? ^-^ ^-^ ^-^ :iamstupid:

פורסם

[table] [tr] [td]WellCom Technologies Ltd

Herzel St. 7

Rishon Lezion

Tel. 1-700-500-301

wellcom.co.il@gmail.com[/td] [td]

logo1.gif 03.06.2012

[/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]

[/td][/tr] [tr] [td] [table][tr] [td] [table][tr] [td]upper_left.gif[/td] [td][/td] [td]upper_right.gif[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [table][tr] [td] [table] [tr] [td] [/td] [td]מוצר\ים[/td] [td]כמות[/td] [td]

כולל

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מעבד Intel Core i5 3570K- With Graphics Tray 1155 [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪1,044

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]לוח אם Gigabyte GA-Z68AP-D3 With mSATA Connector!!! [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪541

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]זיכרון Kingston 4G Hyper-X BLUE [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪126

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪699

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]ספק כח Seasonic 500Watt SS-500ET [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪324

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]דיסק קשיח Western Digital 3.5" 1TB SATA3 Cache 32MB WD10EALX [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪506

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מארז Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪279

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]כונן DVD-RW LG GH22NS70 x22 [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪95

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מחשב [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪150

[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מאוורר ZALMAN CNPS-5X [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td]

₪141

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td][/td][/tr] [tr] [td]lower_left.gif[/td] [td][/td] [td]lower_right.gif[/td][/tr] [tr] [td]

pixel_trans.gif[/td][/tr] [tr] [td]

סיכום ביניים: ₪3,905

[/td][/tr] [tr] [td]

...

[/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]הנה מפרט לא רע.

כמובן זה לא סוף הדרך אבל זה יתן לך בעתיד אפשרויות שדרוג

אני מניח שמע' הפעלה אתה יודע להתקין.

קצת חרגתי מהסכום אב כמו שציינת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

גם לא טוב...

לא עונה על דרישות פותח הדיון.

המפרטים נשארו כמו שהם היו פחות או יותר. תיקח את השני (המפרט) ותשנה את הקירור למעבד למה שכתבתי, וכרטיס מסך אם אתה יכול תיקח את ה-6870 (הזול ביותר שיש בחנות).

פורסם

מה שמאפשר רכישת כרטיס מסך יותר טוב

מצטער על הטעות, כבר ציינתי שלא התעסקתי במחשבים הרבה זמן?

זה משנה את כל התמונה כולה. אבל בגדול זה מה שצריך(התקציב דחוק):

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪777

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪56

לוח אם:

MSI H61M-P20 DVI VGA

כמות: 1 - מחיר: ₪234

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪170

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪21

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪273

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪106

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪388

כרטיס מסך:

MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1289

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪95

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪391

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3906

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3828 ₪

זה עם מעבד 4 ליבות מדור קודם, לוח אם בלי SATA3 או USB3, הארד דיסק עם 500GB בלבד, וכרטיס מסך שמתאים לרזולוצייה.

פורסם

אני הייתי מחליף את המארז, מחליף את הקשיח, מוריד את הקירור הנוסף למארז. השאר בסדר.

פורסם

במה היית מחליף את המארז? אין מספיק כסף לחרוג.

הקשיח שהמלצת הוא שנה פחות אחריות, לא כולם ירצו את זה.

במארז יש רק מאוורר אחד לכן מאוורר שמכניס אוויר הכרחי. במיוחד שהקירור הוא כלפי מטה ולא מספיק.

פורסם

הורדת המאוורר הנוסף היית מותנת מהורדת המארז (הייתי צריך לרשום את זה ;) ).

מארז עדיף:

http://www.tms.co.il/product/11237

אתה צודק, אך תוספת של 500GB (כפול) בפחות מ-50 ש"ח שווים פחות שנה אחריות (לפי דעתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים