פורסם 2012 ביוני 213 שנים ^^ לדעתי לא נכון להשוות קירורים שיש ביניהם הבדל של פי 3 במחיר. אולי ZALMAN קירור לא הכי חזק אבל הוא עולה רק 47 ש"ח. בטח ש SHURIKEN יותר טוב, אבל הוא עולה פי 3. ה-ZALMAN עולה 140 ש"ח והשוריק 137 ש"ח, איך בדיוק הוא עולה יותר?
פורסם 2012 ביוני 313 שנים [table] [tr] [td]WellCom Technologies Ltd Herzel St. 7 Rishon Lezion Tel. 1-700-500-301 wellcom.co.il@gmail.com[/td] [td] 03.06.2012 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [table][tr] [td] [table][tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [table][tr] [td] [table] [tr] [td] [/td] [td]מוצר\ים[/td] [td]כמות[/td] [td] כולל [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מעבד Intel Core i5 3570K- With Graphics Tray 1155 [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪1,044 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]לוח אם Gigabyte GA-Z68AP-D3 With mSATA Connector!!! [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪541 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]זיכרון Kingston 4G Hyper-X BLUE [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪126 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪699 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]ספק כח Seasonic 500Watt SS-500ET [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪324 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]דיסק קשיח Western Digital 3.5" 1TB SATA3 Cache 32MB WD10EALX [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪506 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מארז Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪279 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]כונן DVD-RW LG GH22NS70 x22 [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪95 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מחשב [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪150 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מאוורר ZALMAN CNPS-5X [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪141 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr] [tr] [td] סיכום ביניים: ₪3,905 [/td][/tr] [tr] [td] ... [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]הנה מפרט לא רע. כמובן זה לא סוף הדרך אבל זה יתן לך בעתיד אפשרויות שדרוג אני מניח שמע' הפעלה אתה יודע להתקין. קצת חרגתי מהסכום אב כמו שציינת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2012 ביוני 313 שנים מחבר תודה!אבל נראה לי שעשיתי טעות ממש ממש מביכה...המסך כרגע מחובר למחשב נייד שאני עובד ממנו (המחשב הנייח מת, אז אני עדיין עם המקלדת והעכבר והמסך מחוברים ללפטופ) ונראה לי בגלל זה חשבתי שהרזולוציה שרשמתי מקודם היא הנכונה,כשבתאכלס, זה הוא המסך שיש לי, http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=732956ובעצם אפשר להגיע לרזולוציה יותר גבוהה, בהרבה, מה שמאפשר רכישת כרטיס מסך יותר טובמצטער על הטעות, כבר ציינתי שלא התעסקתי במחשבים הרבה זמן? ^-^ ^-^ ^-^ :iamstupid:
פורסם 2012 ביוני 313 שנים [table] [tr] [td]WellCom Technologies Ltd Herzel St. 7 Rishon Lezion Tel. 1-700-500-301 wellcom.co.il@gmail.com[/td] [td] 03.06.2012 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [table][tr] [td] [table][tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [table][tr] [td] [table] [tr] [td] [/td] [td]מוצר\ים[/td] [td]כמות[/td] [td] כולל [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מעבד Intel Core i5 3570K- With Graphics Tray 1155 [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪1,044 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]לוח אם Gigabyte GA-Z68AP-D3 With mSATA Connector!!! [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪541 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]זיכרון Kingston 4G Hyper-X BLUE [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪126 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪699 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]ספק כח Seasonic 500Watt SS-500ET [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪324 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]דיסק קשיח Western Digital 3.5" 1TB SATA3 Cache 32MB WD10EALX [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪506 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מארז Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪279 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]כונן DVD-RW LG GH22NS70 x22 [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪95 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מחשב [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪150 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] [table] [tr] [td][/td] [td]מאוורר ZALMAN CNPS-5X [/td][/tr][/table][/td] [td]1[/td] [td] ₪141 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr] [tr] [td] סיכום ביניים: ₪3,905 [/td][/tr] [tr] [td] ... [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]הנה מפרט לא רע. כמובן זה לא סוף הדרך אבל זה יתן לך בעתיד אפשרויות שדרוג אני מניח שמע' הפעלה אתה יודע להתקין. קצת חרגתי מהסכום אב כמו שציינת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] גם לא טוב... לא עונה על דרישות פותח הדיון. המפרטים נשארו כמו שהם היו פחות או יותר. תיקח את השני (המפרט) ותשנה את הקירור למעבד למה שכתבתי, וכרטיס מסך אם אתה יכול תיקח את ה-6870 (הזול ביותר שיש בחנות).
פורסם 2012 ביוני 313 שנים מה שמאפשר רכישת כרטיס מסך יותר טובמצטער על הטעות, כבר ציינתי שלא התעסקתי במחשבים הרבה זמן?זה משנה את כל התמונה כולה. אבל בגדול זה מה שצריך(התקציב דחוק):מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪777קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪56לוח אם:MSI H61M-P20 DVI VGAכמות: 1 - מחיר: ₪234מארז:Thermaltake V3 Black Edition 1x120mmכמות: 1 - מחיר: ₪170קירור למארז:Raidmax 120mm Retail Quiet Fanכמות: 1 - מחיר: ₪21ספק כוח:SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulkכמות: 1 - מחיר: ₪273זיכרון:Micron Rendition 4GB DDR3 -1333כמות: 2 - מחיר: ₪106קשיח למחשב שולחני:WD 500GB Sata 3 Caviar Blueכמות: 1 - מחיר: ₪388כרטיס מסך:MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1289כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪95תוכנות:Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪391הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪3906מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3828 ₪ זה עם מעבד 4 ליבות מדור קודם, לוח אם בלי SATA3 או USB3, הארד דיסק עם 500GB בלבד, וכרטיס מסך שמתאים לרזולוצייה.
פורסם 2012 ביוני 313 שנים אני הייתי מחליף את המארז, מחליף את הקשיח, מוריד את הקירור הנוסף למארז. השאר בסדר.
פורסם 2012 ביוני 313 שנים במה היית מחליף את המארז? אין מספיק כסף לחרוג.הקשיח שהמלצת הוא שנה פחות אחריות, לא כולם ירצו את זה.במארז יש רק מאוורר אחד לכן מאוורר שמכניס אוויר הכרחי. במיוחד שהקירור הוא כלפי מטה ולא מספיק.
פורסם 2012 ביוני 313 שנים הורדת המאוורר הנוסף היית מותנת מהורדת המארז (הייתי צריך לרשום את זה ). מארז עדיף: http://www.tms.co.il/product/11237 אתה צודק, אך תוספת של 500GB (כפול) בפחות מ-50 ש"ח שווים פחות שנה אחריות (לפי דעתי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.