עבור לתוכן

קונה מחשב היום אחה"צ,דרוש מפרט עד3.5K,למטרות גיימינג,ללא OC

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חייל כבר שנתיים וחצי ולפני שהתגייסתי הייתי גיימר די מכור...כשהתגייסיתי הצבא דיי השכיח ממני כל דבר שהיה קשור למחשבים, ודיי התחלתי לחיות חיים שונים לחלוטין ומחשב אצלי היה רק פייסבוק ומוזיקה..

כעת החלטתי לחזור לתחום הגיימינג כי זה משהו שאי אפשר לוותר עליו :)

התקציב שלי הוא 3500 ש"ח, אני לא מתכוון לבצע OC כי אין לי ידע בזה, אני לא זקוק לציוד היקפי, כבר יש לי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת..זקוק רק למחשב עצמו,

אני מעדיף לקנות את המחשב מKSP או SKYPC, כי בתאכלס אלה המקומות היחידים שאני מכיר...

דבר נוסף הוא זה שאני נוסע לקנות את המחשב, ולא מזמין דרך האינטרנט

אז אם יש לכם המלצה לחנות טובה יותר באזור המרכז (תל אביב חולון בת ים ראשון) לא אכפת לי לנסוע גם לשם, אבל אני לא מזמין דרך האינטרנט...

תודה רבה ואשמח לעזרה כמה שיותר בהקדם! אם לא תהיה לי כאן תשובה סביר להניח שהקנייה כבר לא תתבצע היום...לכן אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור בהקדם :)

פורסם
  • מחבר

. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, CRYSIS, ALAN WAKE

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רחב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בציוד הקפי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב במיוחד, אבל שיהיה אפשר לישון ב

לילה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה והרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בחולון. אין העדפה לחנות מסוימתת, רק שתהיה באזור חולון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם

"מסך רחב" לא עוזר לנו הרבה. ציין את הרזולוצייה או כמה אינטץ המסך.

פורסם

אסור להקפיץ לפני שעברו 24 שעות, בשביל זה יש כפתור עריכה.

מה רזולוציית המסך (גודל לא יעזור).

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, זו לא הייתה המטרה..

הרזולוציה הכי גבוהה שהמסך מגיע אליה היא 768 * 1366

אני לא בטוח כמה אינטש הוא חח, לא אני קניתי אותו..אבל הוא יחסית סביר..נראה לי 21 או 23

פורסם

אם רזולוציית מסך שלך אין תורך בכרטיס מסך חזק יותר מ- 6870 שברזולוציה שלך יריץ לך על הגדרות מאד גבוהת.

לידיעה SKYPC נסגרו לפני שנה בערך

בעבד מרובע ליבות

8 גיגה זיכרון

קשיח טרה

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪873

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪47

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3V

כמות: 1 - מחיר: ₪352

מארז:

SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪540

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪105

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪489

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪729

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪98

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3338

פורסם

אוקיי זה יתאים:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪873

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪376

מארז:

Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪249

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪266

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪105

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪489

כרטיס מסך:

MSI 6850 1GB GDDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪630

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪385

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3711

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3637 ₪

מעבד 4 ליבות מהדור החדש, מארז איכותי, וכרטיס מסך מתאים לרזולוצייה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי א' תודה רבה לכם על העזרה :xyxthumbs:

רק רציתי לשאול מה ההבדלים בין הכרטיסי מסך שרשמתם, כשיש הבדל של 100 שקל בערך...

והאם הכרטיס הזה באמת חזק בשביל להריץ משחקים כמו מה שרשמתי וגם את באטלפילד וכולי על הגדרות גבוהות ברשת מבלי שייקרטע?

כי ממה שאני זוכר לפני 3 שנים בשביל לקנות כרטיס מסך טוב שיספיק לך לשנתיים של גיימיגנג היית צריך להוציא איזה 1200 שקל...

פורסם

שני המפרטים לא הכי משתלמים.

בראשון יש כרטיס מסך אוברקיל, קשיח לא משתלם, על המארז והספק האלו יש אלטרנטיבות עדיפות, קירור למעבד ללא יכולת שליטה אוטומטית.

במפרט השני יש כרטיס מסך אוברקיל, אבל במחשבה לעתיד זה בסדר, יש קירורים עדיפים במחיר הזה (למעבד), קשיח לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

שני המפרטים לא הכי משתלמים.

בראשון יש כרטיס מסך אוברקיל, קשיח לא משתלם, על המארז והספק האלו יש אלטרנטיבות עדיפות, קירור למעבד ללא יכולת שליטה אוטומטית.

במפרט השני יש כרטיס מסך אוברקיל, אבל במחשבה לעתיד זה בסדר, יש קירורים עדיפים במחיר הזה (למעבד), קשיח לא משתלם.

אז תוכל בבקשה לרשום לי מפרט משתלם יותר?

*אגב, בדקתי עכשיו את החנות הזאת TMS, ויש לי בעיה בלרכוש דרכה...הסניף שלהם בנתניה, ורשמתי שאני נוסע לשם לקנות ולא מזמין דרך האינטרנט, וזה יחסית רחוק לי

יש מקום אחר שאפשר לקנות ממנו?

פורסם

אתה יכול להזמין באינטרנט, אבל לשלם לשליח במזומן (בלי לתת פרטי אשראי במשלוח, בנוסף המשלוח חינם). חנויות מומלצות לא חסרות, תכנס לפורום צרכנות ושם תבחר את החנות, אחרי זה אני ירכיב לך מפרט מהחנות שתבקש. :xyxthumbs:

פורסם

יש קירורים עדיפים במחיר הזה (למעבד), קשיח לא משתלם.

איזה קירור עדיף? ואיזה קשיח משתלם?

פורסם

^^ לדעתי לא נכון להשוות קירורים שיש ביניהם הבדל של פי 3 במחיר. אולי ZALMAN קירור לא הכי חזק אבל הוא עולה רק 47 ש"ח. בטח ש SHURIKEN יותר טוב, אבל הוא עולה פי 3.

הקשיח של SAMSUNG עכשיו בא עם אחריות של רק שנה ונראה לי זה מוריד מהאטרקטיביות שלו די הרבה.

פורסם
  • מחבר

בסוף אני דוחה את קניית המחשב בכשבועיים-שלוש מכל מיני עניינים תקציביים...

ולאחר מכן גם אזמין אותו דרך האינטרנט ככה שלא אמורה להיות בעיה עם TMS,

כמה ימים לפני הרכישה אני אקפיץ את ההודעה הזאת שוב פעם ואשמח אם תוכלו להרכיב למעני מפרט, אחרי שאקפיץ (אני לא בטוח בדיוק מתי ארכוש אותו)...

תודה רבה לכל מי שהגיב כאן, אתם אנשים טובים!

שבת שלום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים