פורסם 2012 במאי 3013 שנים שלום לכולם,התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נטכרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב.אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N.המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגהאך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו')בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית?אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =)תדה למי שמוכן לעזור
פורסם 2012 במאי 3013 שנים מה המרחק שאתה נמצא מהראוטר, האם יש הפרעות כדוגמת קירות, מיקרוגל, טלפון אלחוטי ליד הראוטר ?באיזה מהירות חיבור אתה מחובר בין המחשב הנייד לראוטר ?אין לך אפשרות להתחבר באמצעות כבל רשת לראוטר ?
פורסם 2012 במאי 3013 שנים אני ממליץ לך לבקש מ-HOT להפוך את ה-HOTBOX למדום ולהשתמש בנתב עצמאי. ה-HOTBOX בתור נתב הוא די עלוב.
פורסם 2012 במאי 3013 שנים מחבר א. תודהב. המרחק משתנה - הראוטר נמצא באחד החדרים ואני גולש מכל רחבי הדירה- מגיע עד כמה מטרים טוביםג. אין דבר שעל פניו אמור להפריע לתקשורת ליד הנתב או חסימה ע"י עצמים כלשהם.ד. איך אפשר לבדוק את מהירות החיבור בין המחשב לראוטר?ה. כמובן שאפשר לחבר כבל.. אבל אז זה כבר לא אלחוטי =)ו. יש המלצה לנתב טוב שיראה שיפור מורגש במהירות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.