פורסם 2004 בינואר 621 שנים טוב, קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לצרוב קבצי ISO Cue Bin וזה לא נותן לי! כל פעם שאני אומר לו דרך ה:Copy And Backup ---> Burn Image To Disk לצרוב קובץ Cue מסויים שה BIN שלו באותה תיקייה אפילו, זה אומר:"Cannot Open The File C:\ Blablablabla\moreblablabla.bin" באדוםואז עוד הודעה בצהוב:An eror accurd while loading the cue sheet file"c:\blablablabla\blablabala.cue(line 1)"וזה קורה לכל קובץ לא משנה איזה! תוכנות אחרות כמו ISO buster אין בעיה... אבל אני רוצה לצרוב את זה... מישהו יכול לעזור לי? אוליי אני צריך לשנות משהו בהגדרות של Nero או משהו... תודה.
פורסם 2004 בינואר 621 שנים תפתח את קבצי ה cue שלך עם notepad ותבדוק אם בשורה הראשונה שלהם מופיע שם הקובץ של ה bin שנמצא איתם באותה תיקיה
פורסם 2004 בינואר 621 שנים זה בדיוק קרה גם לי ואף אחד לא הצליח לעזור לי.נראה לי שהפיתרון הכי קל הוא לצרוב עם תוכנה אחרת.ואל תצרו את כל הקבצים שבתוכו לתוך הדיסק כי זה לא תמיד יוצא טוב.אתה יכול להשתמש בתוכנות אחרות.יש הרבה חינמיות שעושות את העבודה על הצד הטוב ביותר.
פורסם 2004 בינואר 621 שנים אם אני לא טועה כשאתה עובד בדרך שאתה מתאר הוא מחפש קבצים מסוג NRG ולא קבצי Image רגילים.נסה לעבוד דרך הNERO הרגיל (לא האקספרס או אחת מהתוכנות המיותרות שמגיעות איתו), תפריט FILE, אז OPEN, שנה את סוג הקבצים שהוא מחפש ל(image files iso bin cue) ופתח את הקובץ.מעולם לא עשה לי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.