עבור לתוכן

האם Virtu MVP עובד עם מעבדי Sandy או רק עם מעבדי Ivy החדשים?

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני רוצה לקנות מעבד i5 2500K ולוח מסדרת Z77 עם טכנולוגית Virtu MVP, יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי:

האם MVP עובד אך ורק עם מעבדי Ivy או שהוא עובד גם עם מעבדי Sandy?

פורסם
  • מחבר

תודה, אפשר לנעול :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מכיוון שהנושא עדיין פתוח רציתי לשאול שאלה נוספת, מכיוון שלמעבדי ה-Ivy החדשים יש ליבה גרפית חזקה הרבה יותר ממעבדי ה-Sandy, האם יש הבדל משמעותי בביצועים ב Virtu MVP על צ'יפסט Z77 בין שני המעבדים?

אני כבר רכשתי 2500K למטרות גיימינג וגם לוח Z77 חדש אבל אם יש הבדל בביצועים לטובת ה 3570K אני שוקל להחליף אותו, הוא עדיין חדש באריזה ועוד לא הורכב, לכן אשמח לדעת עד כמה ההבדל משמעותי בביצועים אם בכלל.

תודה!

פורסם

התוכנה של LUCID היא תוכנה שבורה לחלוטין. שום משחק נורמאלי לא עובד כמו שצריך כשהיא פועלת. זה פשוט מביש מה שהולך שם

החלפת 2500K בעד 3570K? אל תצחיק אותי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי כי דווקא הביקורות משבחות את התוכנה הזו... אתה יכול להסביר קצת למה היא שבורה ולא כדאית? ואם כבר אנחנו בנושא, חוץ מהליבה הגראפית החזקה יותר של מעבדי ה Ivy, יש באמת סיבה משמעותית לקחת אותו על פני ה-2500K? אני יודע שקלוק לקלוק ה Ivy חזק בין 5%-10% וצורך פחות חשמל אבל זהו בערך.

מתגובתך נשמע שה-2500K הרבה יותר טוב.

פורסם

התוכנה של LUCID היא תוכנה שבורה לחלוטין. שום משחק נורמאלי לא עובד כמו שצריך כשהיא פועלת. זה פשוט מביש מה שהולך שם

החלפת 2500K בעד 3570K? אל תצחיק אותי.

אני חושב שאתה מגזים. אתה מדבר על כלל התוכנות של החברה? כי אני עובד עם Lucid Virtu, נדיר שיש איזשהי בעיה ויצא לי לשחק לא מעט משחקים.

MVP זה יחסית חדש ואולי לא הכל עדיין חלק, נראה בביקורות שה-FPS יורד ברזולוציות הממש גבוהות (איפה שכל פריים משפיע), אבל אפשר להבין את זה הרי הרוב משחקים היום ב-1920*1080 ולא 2560.

פורסם

עובדתית המון משחקים יסבלו מנפילת FPS עם virtu. הסיבה להשתמש ב-virtu היא חיסכון בחשמל וניצול ה-quicksync.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אעשה עוד קצת מחקר בנושא תודה לכם בינתיים על התגובות, בקיצור ולעניין, אין לי סיבה להחליף את ה-2500K ל-3570K עבור MVP לפי מה שאני מבין.

פורסם

ממש לא. אם אתה רוצה שיפור במשחקים, הדבר הנכון יהיה לשדרג את כרטיס המסך...

פורסם

עובדתית המון משחקים יסבלו מנפילת FPS עם virtu. הסיבה להשתמש ב-virtu היא חיסכון בחשמל וניצול ה-quicksync.

אני מדבר על הMVP

איפה היא גרועה? בואו נראה. משחקי COD, BF3, ומשחקי CRYSIS לא נתמכים. ארטיפקטים נוראיים

אלה כשכן נתמכים סטאטרינג בלתי נסבל

ה-VSYNC שם הוא בגדר בדיחה מאוד לא משעשעת.

פורסם
  • מחבר

כעת יש לי 6950 פתוח ל-6970 ונראה לי שהוא עדיין רלוונטי מאוד למשחקים ואין סיבה לשדרג אותו, תקן אותי אם אני טועה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים