עבור לתוכן

SSD של חברת Corsair

Featured Replies

פורסם

שלום.

עיינתי באתר של KSP וראיתי שהמחירים של כונני ה SSD של חברת Corsair ממש לא בשמים

בעיקר בדגמים הבאים:

Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail

Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail

השאלה שלי, האם אכן הכוננים האלו מספקים עבודה טובה ? בעיקרון אני צריך אותם רק בשביל מערכת הפעלה עבור שרת הקבצים הביתי

מה דעתכם ?

פורסם

עושה רושם שיתאימו למשימה

פורסם
  • מחבר

המחיר לא קצת מחשיד ? SSD של חברות אחרות עולה ב 100 ש"ח יותר

פורסם

הGT יהיה עדיף.דיסקים על בסיס בקר SF.בהחלט יעשו את העבודה.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות, מה ז"א בקר SF ?

פורסם

סליחה על הבורות, מה ז"א בקר SF ?

יש מספר מצומצם של סדרות בקרים (חומרה) שעליהם עובדים כונני SSD. אחת מהן היא SandForce, אחרת היא Marvell, וכו'.

זה אומר שיש כונני SSD של חברות שונות שעובדים על אותו בקר - המהירות שלהם היא זהה, למרות שהחברות שונות.

זה אומר גם שבקרים מאותה סדרה חולקים יתרונות וחסרונות משותפים לכל הסדרה, אם כי בכל גרסה חדשה מנסים (ומצליחים) למזער את החסרונות ולהבליט את היתרונות.

פורסם

יש מספר מצומצם של סדרות בקרים (חומרה) שעליהם עובדים כונני SSD. אחת מהן היא SandForce, אחרת היא Marvell, וכו'.

זה אומר שיש כונני SSD של חברות שונות שעובדים על אותו בקר - המהירות שלהם היא זהה, למרות שהחברות שונות.

זה אומר גם שבקרים מאותה סדרה חולקים יתרונות וחסרונות משותפים לכל הסדרה, אם כי בכל גרסה חדשה מנסים (ומצליחים) למזער את החסרונות ולהבליט את היתרונות.

ז"א שיכול להיות הארדיסק של חברת OCZ והארדיסק של Intel עם בקר של Marvell ולשניהם יהיו ביצועים זהים?

פורסם

לא מכיוון ש-SSD הוא לא Hard disk drive (בקיצור HDD), אלא Solid state drive. ;)

בלי החלק הזה התשובה היא כן, כל עוד הבקר זהה.

פורסם

ז"א שיכול להיות [glow=red,2,300]הארדיסק[/glow] של חברת OCZ והארדיסק של Intel עם בקר של Marvell ולשניהם יהיו ביצועים זהים?

לא hard disk, אלא SSD (זה כונן, אבל זה לא דיסק. אין שם שום דבר עגול ושום דבר שמסתובב.)

אבל הבנתי את הכוונה של השאלה שלך - התשובה היא כן.

פורסם

לא הבקר לבדו קובע את הכל.אמנם הוא החלק העיקרי אך יש חשיבות גם לקושחה ולזכרונות.שתי דיסקים על אותו בקר לא בהכרח זהים.למשל חלק מהדיסקים של אינטל (חדשים יותר) מגיעים עם בקר SF ונותנים תוצאות אחרות.

פורסם

אני זוכר שהיה להם לא מזמן(לא יותר מכמה חודשים) מבצע על דגם GT 120GB של CORSAIR.

ובאותו זמן המחיר היה טוב יחסית למחירים היקרים מאוד של הדגמים האחרים.

ואנשים חיפשו ומצאו שיש כמה סדרות בעיתיות לדגם הזה, אבל רק בגרסאות ספציפיות.

אחרי בדיקה של אותם כוננים אצל KSP נמצא שהם מגירסאות חדשות יותר בהם לכאורה ובאופן רשמי אין את הבעיה.

אני מאמין שלא אמורה להיות בעיה עם הכוננים.

אבל לא מזיק לוודא את העניין, לפני ואחרי הקניה.

מבחינת ביצועים הם די סבירים בהשוואה לכוננים אחרים (ובהתחשב בגודל הכונן).

על פניו נראה כמו קניה טובה.

פורסם
  • מחבר

כן קראתי משהו על זה באחד הפוסטים כאן עם תקלה של סדרה שמתחילה ב 123

פורסם

הבעיה הזאת היית בדיסקים מסדרה FORCE 3 (לדעתי רק בנפח 120 גיגה בלבד) שהתחילו במספר סידורי נמוך או שווה לזה שציינת.בGT הבעיה לא קיימת.

פורסם

נראה כמו בעיה קלה לעומת הבעיות שהיו מנת חלקה של OCZ

בשקט בשקט בלי ששמנו לב כונני SSD התבגרו ומחלות הילדות חלפו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים