עבור לתוכן

חושב לקנות מדפסת Brother 825

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חושב לקנות מדפסת MFC-J825DW של ברדר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804703

סה"כ הביקורות בזאפ טובות, אך יש לי עוד כמה שאלות:

• זה נראה סביר שרק 4 חנויות מוכרות את הדגם הזה?
  • אם אני משאיר את המדפסת כמה חודשים בלי להדפיס, האם הדיו יתייבש ?
  • האם קשה להשיג דיו למדפסות ברדר ? ליתר דיוק, אם אני צריך לקנות דיו עכשיו ומייד, האם אני אצליח למצוא אותו בחנויות הרשת הגדולות דוגמת KSP ואייבורי? כי בקטלוג אונליין שלהן אין בכלל או כמעט ראשי דיו של ברדר.

תודה.

פורסם

קודם כל, אם אתה משאיר מדפסת כמה חודשים ללא הדפסה, כל מדפסת הזרקת דיו תתייבש.

מומלץ ללכת על מדפסת לייזר ששם אין סכנת התייבשות.

בנוסף, אם אתה צריך דיו תפנה לחנויות שמתעסקות בדיו ולא במחשבים.

דגם 825 הוא חדש ולכן עדיין לא קיים בכל החנויות, זה ייקח קצת זמן עד שהיא תגיע לכל המשווקים.

פורסם
  • מחבר

מגניב, תודה. אז אקנה אותו. לא צריכה להיות לו בעיית התממשקות עם לינוקס, נכון?

פורסם

לא שידוע לי, אבל זה לא מופיע באתר של היבואן.

בכל מקרה הנה קישור לאתר של BROTHER, תלחץ שם על מפרט טכני ותקבל את הרשימה המלאה הרשמית.

פורסם
  • מחבר

shishar, במה למעשה דגם 825 נבדל מדגם 625, חוץ מחיבור רשת קווי?

פורסם

יש לה שני הבדלים נוספים:

1. אפשרות להדפיס ישירות על דיסקים.

2. מסך גדול יותר.

אם אין לך צורך בדברים האלו אז חבל להוציא עוד כ -100 ש"ח על המדפסת.

פורסם

הבן אדם חולה ברדר פשוט...

פורסם

תמצא מדפסת עם עלות הדפסה נמוכה יותר ואז תדבר

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את שתי התגובות האחרונות, אבל בלי קשר: מישהו בעבודה אמר לי ש-Brother זה למעשה מותג מדבקה, האמנם ?

שאלה נפרדת, קצת מצחיקה: אם אני מחפש מדפסת שמיטלטלת כמה שפחות תוך כדי הדפסה, על מה הייתם ממליצים ? הסיבה היא שהשולחן עליו אני עובד לא יציב ויש עליו זמנית מדפסת HP 6500APlus שמרעידה אותו יפה תוך כדי הדפסה ;D

פורסם

קודם כל ברדר הוא יצרן כבר המון שנים של מדפסות, במוצרי חשמל שהיו מייבאים הם באמת היו מותג מדבקה, אבל לא במדפסות.

בנושא הנדנוד, כל מדפסת הזרקת דיו תנדנד את השולחן בגלל תנועת ראש ההדפסה מצד לצד. רק מדפסת לייזר לא תתנדנד.

פורסם
  • מחבר

אתמול התפרסמה ביקורת מפורטת של wisebuy על Brother 825 -- ציון 7.5 מתוך 10. לעומת זאת, הם נותנים את הציון הכי גבוה בביקורות שלהם ל-HP 6500A. הברדר לוקחת מבחינת עיצוב, אבל חשוב לי שהתוצר הסופי יהיה טוב, אז אני אלך על ה-HP 6500A Plus.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים