עבור לתוכן

חבילת Battlefield Premium, כל הפרטים כאן (End Game שוחרר למנוי Premium).

Featured Replies

פורסם

הרגתם אותי...

תנו לאנשים להגיע הביתה :pissed:

• תגובות 463
  • צפיות 52k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה Air Superiority נחמד - אי אפשר לנטוש את המטוס, כך שאם רק השבתת למישו את המטוס הוא תקוע בפנים עד למוות המיוחל.

פורסם

חח כן, הרגשתי את זה על בשרי

הנחתי אותו כל כך יפה, אך לצערי לא הצלחתי לצאת עד שהתפוצצתי בפנים :(

מצד אחד זה טוב, כי אחרת אנשים סתם ינטשו את המטוס והתאבדו ולא תקבל את הנקודות על ההריגה

אבל מצד שני, לחלק מסוים יש את היכולות לנחות, לתקן, ולחזור לקרב .. דבר אשר נמנע :(

פורסם

ה Air Superiority נחמד - אי אפשר לנטוש את המטוס, כך שאם רק השבתת למישו את המטוס הוא תקוע בפנים עד למוות המיוחל.

עם זאת שחקנים עדיין "נעלמים" מהמטוסים לפני שהוא מתפוצץ. suicide מאקרו ?

פורסם

וואלה ייתכן... עוד לא נתקלתי בזה. כן נתקלתי במצב שעוד אחד מהקבוצה הצטרף לחגיגה ודאג לגנוב לי את ההריגה לאחר שהשבתתי למישו את המטוס, כך שקיבלתי רק עזיסט, אבל זה בגלל שאני sux0r באוויר. >:(

פורסם

וואללה שיחקו אותה עם התוספת האחרונה. לא נהנתי ככה מDLC הרבה זמן.

בינתיים הספקתי לחרוש איזה שעתיים על הgametype של מטוסים וזה פשוט כיף נורא. כל הכבוד לdice!

פורסם

את זה כבר השגתם ?

פורסם

יש שני באגים מעניינים - רעשי הרקע נוטים לפתע להחלש בצורה משמעותית וכשאתה gunner במסוק/טנק, אתה מקבל ניקוד כפול ונדמה לי שאפילו משולש על אזיסטים, אפילו על פיצוץ C4/מוקש.

פורסם

פגז + guided + פגז בשביל להוריד את הג'יפים הOP האלה... שאגב מורידים טנק בצרור אחד נראה לי של הטילים המוזרים שיש להם..

פורסם

שמתי לב שפתאום רעשי הרקע נחלשו, חשבתי שהאוזניות לא מחוברות כמו שצריך :kopfpatsch:

פורסם

אתם מדברים על הבאג שלפעמים נכנסים לרכב כל שהוא ואין סאונד לאותו רכב ספציפי ? או משהו חדש ?

פורסם

היה לי מצב שעליתי על אופנוע ופתאום נחלשו כל הרעשי רקע ונהיו עמומים. :nixweiss:

פורסם

מדובר במצב בו כלל רעשי הרקע מוחלשים וכך זה נשאר. אם אתם עם חבר ב VOIP באותו השרת, הוא אמור לחוות את אותה התופעה בדיוק באותו הרגע.

פורסם

אין לי פרימיום על איזה מהחבילות הייתם ממליצים הכי הרבה?

פורסם

על כולן.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים