עבור לתוכן

חבילת Battlefield Premium, כל הפרטים כאן (End Game שוחרר למנוי Premium).

Featured Replies

פורסם

לא, זה פותח בפנייך אפשרות לפתוח נשקים חדשים.

אבל האמת יכלו להוסיף כמה נשקים פתוחים על האתחלה למי שקונ את הפרמיום (חוץ מהסכין שפתוח על האתחלה).

נו טוב, אני המשיך לההרג כמו noob בגלל קקה נשק שאני עדיין איתו.

• תגובות 463
  • צפיות 52.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וכל הDLC'S שהפרימיום מבטיח הרי יגיעו בחינם בסופו של דבר, או שהם ישארו בתשלום עד שלבים בהם המשחק ידעוך כמו BF2?

אולי הם יגיעו בחינם אחרי 5 שנים כמו שזה היה עם BF 2, פשוט הבעיה שאחרי שנתיים כבר אף אחד לא ישחק BF 3, כי נקבל כבר BAD COMPANY 3 ;)

פורסם

שאלה של נוב: באטלפילד פרימיום כולל גם את המשחק עצמו או שהוא רק מקבץ של חבילות הרחבה?

פורסם

זה מיועד לאנשים שכבר קנו את המשחק. אתה מקבל את כל ה DLC + צ'ופרים קטנים.

פורסם

אני פשוט יחכה שהמחיר ירד באיזה "מבצע סוף שבוע" או משהוא

זה עולה כמו לקנות את המשחק :P

עכשיו אני סתם מצטער שקניתי את ה DLC הראשון :facepalm:

פורסם

אין ספק שמחיר יקר מאוד.

50 דולר זה יותר ממה ששילמתי על המשחק עצמו בזמנו.

פורסם

אני קיבלתי את המשחק בהגרלה שהייתה עליו לפני כמה חודשים :xyxthumbs: אבל את ה DLC הראשון קניתי ב 15$

פורסם

BF 3 עדיין מאוד פופולרי ואני לא חושב שתראה הוזלה בזמן הקרוב. כל המבצעים שהיו ב ORIGIN היו מוגבלים רק ל ארה"ב וקנדה. אפילו ברוסיה ששם מחירים בדרך כלל זולים מאוד מוכרים את BACK TO KARKAND ב $15. מחיר של VIETNAM ל BC 2 ירד ל $6 אבל מי צריך עכשיו את VIETNAM ;)

פורסם

אני רוצה את החבילה רק בשביל הנשקים =,[ BF זה פשוט יצירת אומנות והנשקים זה הדובדבן שבקצפת!

יצא לי להרים כמה מהנשקים החדשים מגופות וכאלה.... עשו אותם די OP, עםM417 הבאתי חתיכת שחיטה ועם AUG A3 בכלל לא התאמצתי, הוא הורג לבד.

מישהו יודע עד מתי החבילה תהיה זמינה? או במילים אחרות כמה זמן אני יכול למתוח עד שאני אשבר? =P

פורסם

12 ביוני. :)

פורסם

ראיתי באינטרנט אנשים שמשנים לפרוקסי הודי ואז יכולים לקנות את הפרימיום ב1500 רופי שזה פחות מ30 דולר..

זה חוקי או שאפשר לקבל באן על דבר כזה? אם בכלל אפשר לעלות על זה..

פורסם

אני לא חושב ש50 דולר זה כזה יקר. (וד"א זה היה 50 יורו מתי שאני נכנסתי לחנות של ORIGIN).

מקבלים 5 הרחבות אחרי הכל

וד"א הSHORTCUT BUNDLE זה גם לDLC או רק למשחק הבסיסי?

פורסם

אם אתה נכנס ל PREMIUM דרך BATTLELOG, אז המחיר הוא $50

פורסם

אני ממש לא יודע אם לקנות או לא.

כרגע יש לי רק את המשחק הבסיסי בלי B2K ואני לא יכול לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בגלל שיש לי כרטיס מסך GTS250.

בטח הDLC יותר כבדים מהמשחק הבסיסי אז אני בכלל לא אהנה מהמשחק....

אבל הדבר שהכי גורם לי לתהות אם לקנות או לא זה הבעיות חיבור שאני סובל מהם. עוד פתרו את הבעיות שהיה עם הPB או של טעינת המשחק אבל עדיין יש לי בעיה שמתי שאני מנסה להתחבר זה לפעמי נתקע על JOINING SERVER....

פורסם

אני הייתי באותה שאלה ... היה לי FPS ממש נמוך ( גם בהגדרות נמוכות ) שבסופו של דבר אתה לא נהנה מהמשחק ...

החלפתי כרטיס מסך ואני משחק על הגדרות מדיום ובגלל זה קניתי תפרימיום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים