עבור לתוכן

חבילת Battlefield Premium, כל הפרטים כאן (End Game שוחרר למנוי Premium).

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש BF3P לבד ויש BF3PE שזה ה-BF שכולל את הפרימיום, האחד ב-50 אירו והשני ב-60 אירו.

מה ההבדלים ביניהם?

• תגובות 463
  • צפיות 52k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

PE - זה Premium Edition. החבילה שכוללת את משחק עצמו ו PREMIUM.

BF3P זה רק PREMIUM - מנוי לכל חבילות הרחבה ל BATTLEFIELD 3

פורסם

חברים מה אני צריך לעשות כדי לקבל נשק צלפים יותר טוב מהנשק המעפן שיש לי כרגע שנקרא אני חושב SVD .

הנשק הזה בקושי הורג ונראה לי שלא יעיל בכלל למרחקים ארוכים.

מה אני צריך לעשות או במה אני צריך להצטיין כדי לקבל למשל M98B או JNG-90 שנראה לי יעילים הרבה יותר

ואפשרי להרוג איתם בירייה אחת בלבד בפלג גוף עליון.

אם אני אתפקד כצלף ואצבור נקודות עם נשק צלפים זה יקדם את הפתיחה של הנשקים הללו או שזה לא משנה וזה יגיע גם אם

אצבור ניקוד עם נשקים אחרים ובתפקידים אחרים.

פורסם

עלייך לצבור נקודות רק כצלף ..בשביל שיפתח עוד נשקים ותוספות לאותו תפקיד.

פורסם

חברים מה אני צריך לעשות כדי לקבל נשק צלפים יותר טוב מהנשק המעפן שיש לי כרגע שנקרא אני חושב SVD .

הנשק הזה בקושי הורג ונראה לי שלא יעיל בכלל למרחקים ארוכים.

מה אני צריך לעשות או במה אני צריך להצטיין כדי לקבל למשל M98B או JNG-90 שנראה לי יעילים הרבה יותר

ואפשרי להרוג איתם בירייה אחת בלבד בפלג גוף עליון.

אם אני אתפקד כצלף ואצבור נקודות עם נשק צלפים זה יקדם את הפתיחה של הנשקים הללו או שזה לא משנה וזה יגיע גם אם

אצבור ניקוד עם נשקים אחרים ובתפקידים אחרים.

אתה יכול לקחת נשק אחר, אתה לא חייב להסתובב עם רובה צלפים כשאתה משחק recon.

תעזור לקבוצה ע"י הצבת TUGS/spawn beacon/MAV ועל ידי שליטה על דגלים.. וכך בעצם תצבור הכי מהר נקודות.. בטוח יותר מהר מאשר לירות על אנשים ממאות מטרים..

פורסם

איך מרגיש ה- MTAR-21 ברתע, פיזור ירי, דיוקים למרחקים שונים לעומת ה- AEK-971 -M16A4 -F2000- FAMAS - AUG A3- בעצם לעומת כל הרובים הפופלריים האחרים?

פורסם

too much recoil!

ה AUG מצוין לדעתי.

פורסם

ה-MTAR 21 מצוין בשבילי (כנראה שפחות לאחרים), אני אוהב להרוג מהר מקרוב. אני גם מעדיף את ה-AUG, אבל משתמש בו פחות.

פורסם

FACE 2 FACE הוא משוגע לחלוטין, אבל המון פעמים אתה לא רוצה FACE 2 FACE בבאטלפילד, בCQ הוא ממש עוזר, ה יותר מאוזן לAUG יותר מאוזן לדעתי.

פורסם

איך מרגיש ה- MTAR-21 ברתע, פיזור ירי, דיוקים למרחקים שונים לעומת ה- AEK-971 -M16A4 -F2000- FAMAS - AUG A3- בעצם לעומת כל הרובים הפופלריים האחרים?

אתה לא יכןל להשוות ביניהם. MTAR זה carabine ושאר הנשקים שהבאת הם AR.

פורסם
  • מחבר

MTAR הוא נשק מעולה כמעט לכל מצב, אם אתה רוצה לשלוט ברתע (וקרבות קצרים), צריך לקחת שילוב של FOREGRIP ו- FLASH SUPPRESSOR .

אם רוצים להשתמש בו למרחקים בינוניים \ ארוכים אז צריך להשתמש ב Heavy Barrel

פורסם

חבר'ה, נראה נכנעתי ואני אקנה BF3P.

ראיתי שיש BF3P לבד ויש BF3PE שזה ה-BF שכולל את הפרימיום, האחד ב-50 אירו והשני ב-60 אירו.

כאילו לא עדיף כבר לקנות את ה-BF3PE ולשחק בו ולמכור את העותק הבסיסי?

דבר אלי בדולרים...

פורסם

*אחרי מתמטיקה

פורסם
  • מחבר

יצאו CAMOs חדשים בשביל אותם נשקים:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654786189367967/

המשימה של MTAR בשביל לקבל את ה CAMO החדש פשוט מגוחכת:

10 pieces of enemy equipment destroyed with the EOD Bot

זה פשוט חתיכת סיוט, אם בשביל לפתוח את הנשק MTAR היה צריך להרוג אויב אחד עם ה- BOT וזה לקח המון ניסיונות, עכשיו רק בשביל ה CAMO החדש צריך להרוס 10 רכבים או ציוד כלשהוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים