עבור לתוכן

חבילת Battlefield Premium, כל הפרטים כאן (End Game שוחרר למנוי Premium).

Featured Replies

פורסם

מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר עם כל הקיצורים האלה, CQ, AK, והשאר...?

מה נותנת לי כל חבילה כי כרגע אני משחק ולא ממש מבין את ההבדל ומה כל האפשרויות ?

• תגובות 463
  • צפיות 52k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה לא רוכש שום הרחבה , אם אני זוכר נכון , אתה משחק BF3 די הרבה לא?

אין לי זמן פנוי לשחק משחק רשת שכזה ברוגע.. :P

פורסם

מדוע מתעב את AK ?

וויבים לא טובים מההרחבה הזאת.... כמובן שיש דגש מאוד עיקרי על כלי רכב אבל זה נעשה בצורה לא מאוזנת לדעתי...

כשאתה נכנס לרוב השרתים ויש שני קלאסים מנוגדים לחלוטין (מהנדס וRECON) אז אתה מבין שמשהו לא דופק כמו שצריך...

ולפני שמישהו יקפוץ ויגיד לי שככול הנראה שיחקתי בשרת ח** ואנשים ח***ת אז ניסיתי הרבה שרתים ובאף אחד לא מצאתי את הישועה.

ניסיתי שרתים קטנים יותר של 48 ו32 שחקנים עם כמות גדולה של טיקטים וגם זה לא עזר...

יותר מידי שחקנים עסוקים בSTATS האישי שלהם ולא של הקבוצה כולה....

חוץ מזה, אין על "החמימות" בCQ :lol:

ואם לא CQ אז RUSH או CONQUEST גדול רגיל...

idanmal:

הקיצורים זה ההרחבות של המשחק כמו שהן מופיעות בבאטלוג

CQ זה יכול להיות CONQUEST או Close Quarters (בגלל זה אני כותב CONQUEST כדי למנוע בלבול)

AK זה ARMORED KILL

B2K זה BACK 2 KARKAND

פורסם
  • מחבר

ARMORED KILL זה ה DLC הטוב ביותר שיצא לדעתי, המפתחים שלהם השקיעו הכי הרבה ורואים את התוצאות האלו בכל המפות.

המוד החדש Tank Superiority גם מוסיף טעם כמובן, ואיך אפשר בלי המפה של Alborz Mountains .

פורסם

אני גם חושב שAK זה DLC הטוב ביותר. CQ פשוט נוראי. מפות זעירות מדי לטעמי

פורסם

חגיגות 10 שנים לבאטלפילד-

הייתי קונה את באטלפילד 3 מחדש...

פורסם

סליחה על הבורות חברים קצת קשה לי להבין, מה זה DLC ?

ומה נותנת כל הרחבה כמו למשל ARMORED KILL או BACK 2 KARKAND ?

אני משחק במשחק וצובר נקודות נשקים ואפשרויות אבל בקשר להרחבות אני צריך הסבר מקיף, יש למישהו סבלנות לזה?

פורסם

DLC = DownLoadable Content הפירוש הוא תוכן נוסף למשחק שאותו אתה מוריד ישירות למשחק עצמו.(מגיע כעדכון למשחק בORIGIN)

זה לא משחק בפני עצמו כי הוא נסמך על המשחק המקורי.

כל חבילה שציינו קודם היא DLC.

הראשונה הייתה B2K שיצאה ביום הראשון שהמשחק יצא וניתנה ללא עלות למי שקנה בהזמנה מוקדמת את גירסת הLIMITED EDITION של BF3 (שנמכרה אם אני זוכר נכון עד כשבועיים שלושה אחרי צאת המשחק)

חוץ ממנה, כל חבילות ההרחבה (DLC) הן בתשלום נוסף אלא אם קנית את הפרימיום ואז שילמת על כולן מראש (בהנחה מסוימת).

כל הרחבה נותנת דברים שונים - B2K נתנה עוד מפות, עוד כמה נשקים (ועם זה UNLOCKS לנשקים) ומשימות שאתה צריך להשלים כדי לקבל עוד צ'ופרים -המטרה שלה הייתה בעיקר לעודד הזמנות מראש בכך שהיא החזירה מפות שהיו בBF2 (אם אני לא טועה).

CQ הייתה השנייה שיצאה ונתנה דגש על לחימה שטחים בנויים וקטנים יותר (ולכן קוראים לזה Close Quarters ) - גם פה היו עוד כמה מפות, נשקים ומשימות שונות.

AK שזו כרגע האחרונה שיצאה (יש עוד שתי חבילות שיגיעו בחודשים הקרובים ואין עדיין מידע) שנותנת דגש על לחימה בכלי רכב - החבילה הוסיפה עוד מצב לחימה שנקרא Tank Superiority ששמו מעיד על המטרה , הוסיפו עוד כלי רכב, AC-130 ועוד כמה תוספות לאותם כלי רכב.

זהו בעקרון, יכול להיות שיש לי כמה אי דיוקים אבל זה הרעיון הכללי.

כל ההרחבות האלה למעשה מאריכות את חיי המשחק בכך שהם מגוונות את האפשרויות והמפות שיש לך לשחק ובתכל'ס, כל אחד מוצא במה לשחק ובאיזה סגנון ומפות מועדפות.

פורסם

המפות של AK מדהימות, המוד חדש מרענן, אין ספק, אבל עדיין, הרבה פעמים אני מוצא את עצמי רץ קילומטרים כדי לכבוש נקודה, עד שאני כמעט מגיע ליעד, מרים אותי איזה AC130, דיי מייאש, ורוני? שוב פעם COD? אתה יודע כמה זמן לא שיחקתי בזה בכלל? בכל מקרה,את המפות האחרות והגדולות אני כן אוהב (אני מתכוון לחבילות הקודמות ולבייסיק של BF3) כך שאין כל קשר, דווקא CQ היא שינוי מרענן לבאטלפילד.

פורסם

אתה לוקח את זה רחוק ממה שנאמר.כן כתבתי COD בגלל הסגנון לחימה ולא השוואה בין משחקים .

CQ מפות לחימה צפופות ומהירות החביבות בעיקר על שחקני COD. זה לא אומר שכל אחד יאהב כי הוא שחקן COD או כי ישנא כיוון ששחקן מכור של BF ..אלא בכלליות.

אתה לא צריך לשחק עכשיו בCOD ..אלא לאוהב לכתחילה ..את הסגנון של צפוף ולחימה מהירה.

בקשר לרענון בסגנון הרחבות שונות-בהחלט בעד.

במפות גדולות שכאלה (AK) רצוי בעיקר לשחק בעבודת צוות דיבקה.ולהתקדם עם רכבים.

פורסם

פעם היינו משווים בין COD ל- BF.

היום אנחנו כבר משווים בין ה- DLC-ים של BF.

זה אומר הכל. :lol:

פורסם

רוני, תאמין לי שאני יודע לשחק בצוות ולהתקדם ברכבים, אם אני לא טועה שיחקנו לא מעט פעמים יחד בצוות, היה מצוין :xyxthumbs:

פורסם

חבר'ה, נראה נכנעתי ואני אקנה BF3P.

ראיתי שיש BF3P לבד ויש BF3PE שזה ה-BF שכולל את הפרימיום, האחד ב-50 אירו והשני ב-60 אירו.

כאילו לא עדיף כבר לקנות את ה-BF3PE ולשחק בו ולמכור את העותק הבסיסי?

פורסם

יש לי את המשחק הבסיסי.

איפה מומלץ לרכוש את ההרחבות במחיר מוזל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים