עבור לתוכן

כדאי להתחבר להוט/יס לחודש אחד בשביל לצפות בUEFA 2012 ? (עודכן 4.6.12)

Featured Replies

פורסם

UEFA 2012 בפתח וגיליתי שאין לי דרך לצפות בחלק מהמשחקים. אותי מענינים בעיקר המשחקים של גרמניה וקבוצות שלא בבית א . עדיין אני לא בטוח שכדאי לראות את התענוג המפוקפק הזה של משחקי הבתים. יש כמה משחקים שמשודרים באופן חופשי בערוץ 10 ו9 אבל את היתר צריך לראות בערוץ ספורט 1 וספורט 2 . בגלל זה חשבתי אולי להתחבר לyes /hot לחודש אחד ואז להתנתק אחרי זה.

מה שלא הבנתי זה מה זה בדיוק ערוץ ספורט 1 ו2 אני שמעתי שיש ערוץ ספורט 5 ו5+ וכל מני ואריציות.

הבעיה של להתחבר להוט זה התקנה. אני אולי יכול לעבור לטלפון שלהם במקום בזק ואז לסדר לי תשתית בבית ליום שאני ארצה לקפוץ מבזק להוט. היה לי פעם יס הבעיה שהטלויזיה המעפנה שיש לי בסלון לא באיכות משהו אבל זה לא כזה משנה .

בנתיים ראיתי שחודש אצל יס 230 שקל ובהוט זה לא בדיוק ברור בסיס זה 220 שקל והחבילה עולה 65 שקל לחודש . בגדול הוט יוצא יקר יותר. עדיין יש את עניין מחיר ההתקנה שבהוט יכול להעלות את המחיר לאיזה 500 שקל. ביס אני לא בטוח שהם יבקשו ממני התקנה כי אין להם מה לעשות.

האם יש דרכים אלטרנטיביות לצפות במשחקים. אני חושב אולי לקנות את החבילה של ספורט להורים של אשתי ולעבור לגור אצלהם לשבוע.

יש למישהו מושג איזה משחקים משודרים בערוץ 9/10 ?

בגדול 230 שקל זה לא נורא לתשלום חד פעמי כל 2/4 שנים. כדאי לעשות את זה :nixweiss: אחר כך אני גם אצתרך לרדוף אחריהם שינתקו אותי.

עריכה: דיברתי עם יס והם אמרו שהתקנה 285 שקל ו230 שקל לחודש עם ספורט ו3 חבילות תוכן או משהו. דמי ההתקנה הופכים את העסק ללא כדאי. דיברתי גם עם הוט והם אמרו שרק עם טריפל 30/100 מגה שעולים מעל 300 שקל הם נותנים פתור מהתקנה. כרגע זה לא משתלם אני צריך כנראה לעשות משהו עם ההורים של אשתי .

פורסם
  • מחבר

פורסמו כל המשחקים בynet . עשיתי רשימה קטנה של כל המשחקים ללא תשלום (לת) ואילו שעולים כסף (שח מצתער על השם המבלבל בעיקר לסדר את העברית והתאריכים) האמת שזה לא כזה נורא. חבל שאי אפשר לקלוט ערוץ 9 בממיר דיגיטאלי. עדיין התשלום לא כזה נורא אני עדיין אצתרך לההתנחל אצל ההורים של אשתי בגלל ערוץ 9. עדיין במשחקים בתשלום יש את ספרד-איטליה, אנגליה-צרפת, ומשחק אחד של גרמניה (מול דנמרק). אולי בשביל המשחקים הספורים האילו כדאי לעשות מנוי וגם מקבלים ערך מוסף שרוב המשחקים האחרים משודרים בHD .

מבחינת מחירים ביס : 52/50 שקל לחודש למי שיש את חבילת הסרטים אחרת 11/10 שקל ליום לערוץ רגיל/HD . ביטול מחייב אותך בשני ימים אקסטרה.

מחיר בהוט : 65 שקל , ספורט 1 HD עולה 46 שקל והערוץ הרגיל עולה 50 שקל (עולם הפוך אבל מתרגלים) .

כמו שציינתי למעלה במידה ואין לכם כבלים/לוויין החברות לוקחות בסביבות ה250 שקל התקנה וזה מנפח את המחיר.

לת 8.6 פולין-יוון 19:00 ערוץ 9

לת 9.6 גרמניה-פורטוגל 21:45 ערוץ 9

לת 10.6 אירלנד-קרואטיה 21:45 ערוץ 10

לת 11.6 אוקראינה-שבדיה 21:45 ערוץ 9

לת 12.6 פולין-רוסיה 21:45 ערוץ 9

לת 13.6 הולנד-גרמניה 21:45 ערוץ 9

לת 14.6 ספרד-אירלנד 21:45 ערוץ 9

לת 15.6 שבדיה-אנגליה 21:45 ערוץ 10

לת 16.6 יוון-רוסיה 21:45 ערוץ 9

לת 17.6 פורטוגל-הולנד 21:45 ערוץ 10

לת 18.6 קרואטיה-ספרד 21:45 ערוץ 9

לת 19.6 אנגליה-אוקראינה 21:45 ערוץ 9

לת 21.6 רבע גמר 21:45 ערוץ 9

לת 22.6 רבע גמר 21:45 ערוץ 10

לת 23.6 רבע גמר 21:45 ערוץ 9

לת 24.6 רבע גמר 21:45 ערוץ 10

לת 27.6 חצי גמר 21:45 ערוץ 9

לת 28.6 חצי גמר 21:45 ערוץ 10

לת 1.7 גמר 21:45 ערוץ 10

------------------------------------

שח 8.6 רוסיה-צ'כיה 21:45 ספורט 1

שח 9.6 הולנד-דנמרק 19:00 ספורט 1

שח 10.6 ספרד-איטליה 19:00 ספורט 1

שח 11.6 צרפת-אנגליה 19:00 ספורט 1

שח 12.6 יוון-צ'כיה 19:00 ספורט 1

שח 13.6 דנמרק-פורטוגל 19:00 ספורט 1

שח 14.6 איטליה-קרואטיה 19:00 ספורט 1

שח 15.6 אוקראינה-צרפת 19:00 ספורט 1

שח 16.6 צ'כיה-פולין 21:45 ספורט 1

שח 17.6 דנמרק-גרמניה 21:45 ספורט 1

שח 18.6 איטליה-אירלנד 21:45 ספורט 1

שח 19.6 שבדיה-צרפת 21:45 ספורט 1

פורסם

סתם שאלה

סטרימינג באיכות טובה לא בא בחשבון ?

יש את ההערך המוסף שלא צריך לשמוע את אייל ברקוביץ...

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי זה שאין לי מושג איפה לצפות, איך ולא בטוח שאני יכול לסמוך על זה. עד כמה שידוע לי לעשות streaming למשחקים זה דבר לא חוקי. אני יודע שבישראל חוקי הקניין הרוחני עושים יותר רוח מאשר להיות איזה איום כלשהו אבל את המפיצים אפשר להפיל ובג. בגלל זה אני לא הכי מתלהב מפתרונות streaming פיראטיים. אם יש אופצית streaming חוקית אני אשמח לשמוע עליה .

מחיר של 50-60 שקל על היורו זה ממש לא הוצאה גדולה . אפילו 250 שקל לחודש אחד של כבלים פעם בשנתיים זה לא נורא אבל כשמכניסים את דמי ההתקנה זה כבר מתחיל להיות מוגזם בעיקר אם לוקחים בחשבון שצריך לרדוף אחריהם כדי להתנתק. אני כבר שאלתי את הוט על חבילה "רזה" משהו כמו 100 שקל לחודש להרבה פחות ערוצים אבל אין להם דבר כזה. אולי כשיותר ערוצים ישודרו באוויר הם ישקלו להוריד קצת מחירים. בנתיים רק לחשוב על לשלם 250 שקל לחודש על טלויזיה נשמע לי בלתי הגיוני . התמכור היחידי בלי דמי התקנה שהם הציאו לי זה משהו כמו טריפל 100 מגה שזה קרוב ל400 שקל לחודש. כרגע אני משלם לטלפון + אינטרנט בזק 167 שקל (100 מגה מקבל 75 - מעל הראש בשבילי וקו קל שלא מוציא שיחות שאני שוקל לבטל או להעביר) . ההצעה של הוט זה הבדל של כ210 שקל שזה עדיין מחיר מוגזם לטעמי.

אני מודע לזה שיהיה מפגר מצד הוט להציע לי התקנה חינם כי יהיה להם מה לעשות בבית שלי. ליס יש כבר תשתית אצלי והם עדיין רוצים דמי התקנה - שילכו לחפש לקוחות אחרים במקרה הזה - הם ממש לא יודעים למכור. אולי אני אתחבר אליהם והילדה שלי תהנה מערוצי הילדים ואני אחליט להשאר. את זה הם לא שוקלים? אין להם מה להתקין בבית שלי רק להביא לי ממיר ואם הם ממש רוצים אני אחזיר להם אותו בעצמי כשאני אתנתק.

אני מסכים לשלם על שירות אבל יש גבול לכמה אני מוכן לשלם ולאיזה אורך של תקופת שירות אני מוכן להכנס.

פורסם

אופציית STREAMING חוקית? מה אתה רציני?

אתה באמת הולך לשלם לגנבים האלו? מילא אם היית מקבל תמורה.אבל נכנסתי לכתבה בYNET וקיבלתי חום...

איינשטן,וויץ,קלינגר,ארבל,שכנר,פאקינג אייל ברקוביץ'! ממש חגיגה אירופאית בניחוח ים תיכוני!

גם כן ערוץ 9...אתה צריך משקפי ראיית לילה כדי לראות את המשחקים שם. ממש אקווריום,רק שפול התמנון לא יקפוץ לך באמצע.

יש סטרימינגס אייכותים ביותר ברשת.הרבה יותר איכותי מערוץ 9.

אבל שיהיה לך בהצלחה.תבדוק אולי יש חבילה בלי סאונד.זה יצא יותר זול וככה לא תשמע את איינשטן צועק,וויץ חופר,ברקוביץ' טוען שמריו גומז חרא חלוץ ואנטישמי וארבל שחושב שאנחנו ביורו 84.

פורסם
  • מחבר

אופציית STREAMING חוקית? מה אתה רציני?

אתה באמת הולך לשלם לגנבים האלו? מילא אם היית מקבל תמורה.

יש לזה שוק אבל לא נראה לי ש UEFA תהיה מעוניינת בזה. הם מוכרים את זכויות השידור בהרבה כסף לכל מדינה ובעלי הזכויות מוכרים את הזכויות האילו בחזרה לצרכן דרך ערוצי פרמיום ו/או פרסומות. בכל מקרה שירות streaming היה למשל בגביע העולם בשחמט וזה אהב ליפול מדי פעם.

אני פשוט אשלם את ה50 שקל , אתנחל אצל ההורים של אשתי ואצפה במשחקים . יש סיכוי שאני אצפה בהם בלי קול אבל מקסימום יש לי אוזניות אל חוטיות איפהשהו שצריך לבדוק אם הן עובדות :lol:

פורסם

מזמין את ספורט 1 ב HD ומתענג על ה 50 שקל האלה פעם ב 4 שנים שיש יורו :xyxthumbs:

פורסם

שיהיה לך לבריאות.רק לא הבנתי איך אפשר ל"התענג",כדבריך, כאשר צוות השידור מכיל את הליצנים הנ"ל?

אפשר להתענג על סטרים HD,לחבר לטלווזיה ולשמוע את השדר האנגלי.

זה לא ה50 שקל בכלל,זה על להשאר שפוי.איך אתה יכול להשאר שפוי ולשמוע את איינשטן,ארבל,ברקוביץ'? מה להם ולכדורגל אירופאי? אין להם מושג וחצי מושג.

איך נחמיה שטרסלר אומר? ושלא יעבדו עליכם!

nechamia.jpg

פורסם

אין שידורים למשחקים בערוצים באנגלית?

פורסם

יש באמת Streams ב- HD? אם יש כאלה בתשלום והם באיכות גבוהה, נראה לי שזה פתרון לא רע בכלל.

פורסם

יש לי 10מגה בבזק. נראה לכם שהקו הזה יחזיק STREAM HD של המשחקים?

פורסם
  • מחבר

יש לי 10מגה בבזק. נראה לכם שהקו הזה יחזיק STREAM HD של המשחקים?

בתאוריה כן. לרוב משדרים 1080i שזה משהו כמו 5 מגה אבל יכולים להיות עומסים ודברים בלתי צפויים. עדיף למצוא משהו שמשדר באיכות כלשהי מאשר לא לראות כלום. כמו שציינתי אני לא יודע אם אפשר להסתמך על הstreams האילו . אם זכור לי נכון כשהיה מונדיאל בערוץ 1 לפעמים היו קצת בעיות טכניות באתר אז פשוט צפיתי שידורי טלויזיה דיגיטאלים ( DTTv) .

אני רוצה לראות את המשחקים. בנתיים יש לי כרגע בעיה לראות אותם ביום חמישי. בנתיים אני די נהנה מהשידורים. הHD אולי יפה אבל ממש לא הכרחי ושמתי לב שיש לו delay של איזה 5 שניות - משהו מאוד מורגש :lol: אבל כשצופים במשחק זה לא צריך להפריע לך אלא אם כן אתה רוצה להיות מסונכרן עם קריאות העידוד של השכנים.

פורסם

יש המון שידורים בHD דרך האינטרט.

פשוט להוריד את התוכנה SOPCAST,ומשמה להכנס לאתר WIZIWIG(חיפוש בגוגל),משמה לבחור שידור בHD של 2000KBPS ולחבר את המחשב עם כבל HDMI למחשב,שידור באיכות מאוד גבוה...

אני אישית בכל זאת יש לי ספורט 1,2,מאמין שהמידע שנתתי למעלה יועיל למישהו.

פורסם

בפעם האחרונה שניסיתי לצפות בליגת האלופות דרך SOPCAST היו לי לאגים מטורפים, והשידור HD היחיד שהצלחתי לקלוט היה ברוסית. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים