עבור לתוכן

עזרה בבניית מפרט שקט ביותר, בתקציב של 4000-4500.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני כבר מעט מבולבל, מה רע בDEFINE MINI ? האם R3 שלא עמוק ממנו משמעותית יהיה עדיף בהרבה ? (P280 יותר מדי ענקי).

באיזה HDD להשקיע ? משהו בסגנון WD BLUE 500GB ?

ספק כוח: SEASONIC S11 430W לפי הבנתי יחסוך לי כ200-250 ש"ח ולא יהיה הבדל מורגש בתוך המארז בינו לבין X-560 ?

mugen 3 לא טוב כי OVERKILL או שהוא לא יתאים לי למערכת ? ההבדל במחיר בינו ל KATANA 3 הוא כ 100 ש"ח.

פורסם

mugen 3 לא טוב כי OVERKILL או שהוא לא יתאים לי למערכת ? ההבדל במחיר בינו ל KATANA 3 הוא כ 100 ש"ח.

KATANA 3 קירור שקט מאוד (מאוד מאוד...), אני לא שומע אותו בכלל במחשב שלי.

פורסם

שמעתי בפועל את שני הקירורים האלה- זהים לחלוטין, למרות שיש ביקורות שאומרות שה-KATANA3 מעט שקט ממנו (וגם זה לא חד-משמעי).

בחרתי בפריזר 7 פרו כי הוא מעט קטן יותר וכולל אחריות של שנה (כאשר ה-KATANA3 נמכר לרוב עם אחריות לכחצי שנה או אפילו בלי אחריות בכלל).

צריך להשוות בתנאים שווים, הכל תלוי באיזה RPM הקירור פועל ואיך הוא מוגדר בביוס..לשמוע את שניהם זו לא בדיוק השוואה.

עם הגדרה נכונה הKATANA יישב על 300 RPM(מינימום שלו), אצל הAC7 המינימום הוא 900. הכל תלוי בהגדרות..יש לי קירור בוקס של אינטל שמסתובב כמעט תמיד על 1050(המינימום שלו) והוא לא יוצר שום רעש.

פורסם
  • מחבר

אם כך, אני מניח שאני אוכל ללכת על KATANA 3 והרעש שלו לא ישמע מתוך ה DEFINE MINI.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קיבלתי מאחת החנויות הצעת מחיר על המפרט הבא:

מעבד: intel 3450

קירור: KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE

לוח אם: GA-H77M-D3H GIGABYTE

זיכרון: KHX KINGSTON 4GB DDR3 1600MHZ

דיסק קשיח: CRUICIAL M4 2.5 SATA3 128GB SSD

ספק כוח: A.PFC 12CM S12II-430 430W SEASONIC

מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE MINI

מ"ה: MIC 64BIT WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB

צורב: LG

מסך: U2312HM DELL

הרכבה והתקנת מערכת הפעלה.

סה"כ 4520 ש"ח

האם זהו אכן מפרט חרישי ואני יכול ללכת בתחילת השבוע הקרוב לחנות ולרכוש את המחשב הנ"ל ולהיות רגוע ?

נ.ב. החלטתי להמתין עם קניית הכרטיס מסך עד שיצא מתחרה ל HD7750 מבית NVIDIA.

פורסם

אכן מפרט חרישי, תדאג שהKATANA 3 + מאווררי המארז יהיו מוגדרים על מהירות מינימום במנוחה דרך הSMARTFAN.

לגבי העלות, לא חישבתי את זה.

פורסם
  • מחבר

אכן מפרט חרישי, תדאג שהKATANA 3 + מאווררי המארז יהיו מוגדרים על מהירות מינימום במנוחה דרך הSMARTFAN.

לגבי העלות, לא חישבתי את זה.

Rubi, תודה רבה :yelclap:

ביום ג' אני מתכנן את הקניה, מקווה שזה לא יהיה מסובך להגדיר את מהירויות המאווררים ב SMARTFAN (אגב, היכן מורידים את התוכנה ? או שהיא מגיעה עם הלוח אם ?).

פורסם

האם מארזים של אנטק מסדרת הסונטה לא עדיפים על ה fractal mini ?

הכוונה ל sonata 3, sonata proto, או antec solo. המחירים דומים לפרקטל. האם הם

לא שקטים יותר?

פורסם

השילוב השקט ביותר לדעתי הוא מארז P280 עם מאווררי NOCTUA על 800-1000 סל"ד מקסימום. לא צריך יותר משניים.

את הפתח העליון של המארז מומלץ לאטום עם ספוג-אקוסטי אם אתם חובבי שקט קיצוניים.

את ה-SOLO קשה למצוא אבל הוא בהחלט חרישי במיוחד אבל עם יכולת קירור מוגבלת יחסית (ועדיין מעל ומעבר כאן).

גם הסונטה3 שקט מאוד אבל לא ברמה של ה-P180/280. ל

פורסם

כבר הציעו לו את ה P280, והוא אמר שזה גדול מדי בשבילו. בגלל זה התמקדתי בסונטות למיניהן....

אגב, אם כבר הזכרת את ה P280, האם ה P183 V3 לא עדיף עליו?...

פורסם

ה-P183 יקר יותר.

אם יש צורך במארז שקט ומשתיק קטן, איני רואה סיבה שלא ללכת על ה-define mini.

שאר המארזים היותר זולים נחשבים גם לשקטים, אך פחות משתיקים ו/או מאווררים כמו שגונן כבר אמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים