פורסם 2012 במאי 2813 שנים יש לי לקוח שאני מתחבר אליו למחשב מרחוק לצורך עבודה. ללקוח יש חבילה 2.5M והאיטיות פשוט בלתי נסבלת. אני מניח שאם הוא ישדרג את מהירות ה-upload החיבור למחשבו יהיה הרבה יותר מהיר. הלקוח לא מבין כלום בתחום ולכן אני הולך לעשות את השדרוג בשמו. השאלה אם יש בכלל טעם לדרוש כזה דבר. למישהו יש ניסיון?
פורסם 2012 במאי 2813 שנים יש ספקיות שלא מגבילות את מהירות הupload (בזק בינלאומי למשל..) אם הוא בתשתית בזק ויש באזור שלו NGN אז מהירות הUPLOAD שהוא אומר לקבל היא 0.5Mbps.בעקרון אין אפשרות בתשתית חבילות עם upload גבוה, יש חבילות עם upload בהתאם לחבילה שהוא לוקח.. למשל בבזק: 5/0.8 , 10/0.8 , 20/1.5 בכל מקרה, בבזק הUPLOAD הכי גבוה זה 1.5Mpbs ובהוט זה 2Mbps שוב, תלוי בחבילה.השאלה היא, איזה upload הוא מקבל כרגע עם ה2.5 מגה ? האם הוא תקין? בימינו, אפילו 1.5mpbs כבר לא מספיק טוב בשביל שיחת סקייפ באיכות טובה...
פורסם 2012 במאי 2813 שנים יש ספקיות שלא מגבילות את מהירות הupload (בזק בינלאומי למשל..) התכוונת אולי - יש ספקיות שלא מגבילות את מהירות הupload מעבר לגבול החבילה.לדעתי אף אחד לא מגבילה. זה כלום בשבילן.אבל תקרת החבילה עצמה היא נמוכה רצח.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים גם CCC מגבילים. החבילות 10/20 מגה אצלם היו על 1 או 0.8 בפעם האחרונה שבדקתי..
פורסם 2012 במאי 2813 שנים גם CCC מגבילים. החבילות 10/20 מגה אצלם היו על 1 או 0.8 בפעם האחרונה שבדקתי..כלומר זו החבילה, הם לא מגבילים מעבר לזה.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים ^ לא הבנתי אותך..וכמה צריך להיות?בתשתית בזק בחבילה של 20 מגה הUP הוא 1.5 וכשהייתי מחובר לCCC הייתי מוגבל ל0.8 / 1.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים החבילה של הספק לא חייבת להיות זהה לחבילה של התשתית. השאלה היא האם איפשהו CCC התחייבו לתקרה שהיא מעל 1Mbps. לפי האתר שלהם - לא.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים מחבר הידע שלי ברשתות שואף לאפס. אני מניח שהבעיה ברחוב פס כי יש לקוח אחר שאני מתחבר אליו והחיבור טס. אני עובד על אותן תוכנות בדיוק. בכל מקרה הלקוח משלם מחיר מופקע על 2.5M כי הוא לא עדכן את החבילה שנים. באותו מחיר היום אפשר לקבל 10M ומעלה. .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.