עבור לתוכן

תערוכת E3

Featured Replies

פורסם

EPIC לא יכולים להוציא GEARS למחשב, שלא לדבר על קונסולות אחרות. MS שולטים ב IP הזה ול EPIC זה לא כזה מפריע כי הוא מכניס להם דיי הרבה כסף. גם ALAN WAKE היה במצב הזה אבל כנראה ש REMEDY דרשו מ MS לאפשר להם לסיים את הפיתוח של גירסת המחשב ו MS אחרי כמה זמן התקפלו.

ל NINTENDO יש גירסאות מיוחדות של GHOST RECON ONLINE ו AC3, למה לא שמענו שום דבר על המשחקים האלה? למה הם בחרו להראות את BATMAN שיצא לפני יותר משנה ואף אחד לא יקנה אותו ל WIIU? למה הם לא הראו את ALIENS? הרבה פישולים בקטע הזה, הם בחרו להציג את אותם דברים שהם הציגו בשנים האחרונות. דברים שלא מיועדים לגיימרים, דברים לאמא ולדוד :screwy:

TLG בבעיה אבל הם העבירו כוח עבודה מכל העולם בשביל לעזור בפיתוח של המשחק, בעזרת השם זה יעזור.

לסוני יש גם תוכנית מאוד נחמדה ב santa monica studios, הם מביאים לשם קבוצות צעירות במטרה להקים חברות פיתוח חדשות (שאחרי זה מתפצלות ולרוב הופכות לחברות פרטיות שלא בבעלות של סוני).

סוני כניראה יורידו מחיר רק בטוקיו (TGS) וגם זה לא בטוח. ה VITA הרבה יותר יקר מה- 3DS (המחיר של החומרה), אני דיי בטוח ש 250$ זה מחיר הפסד או רווח אפסי.

יש להם כמה משחקים ל VITA, כנראה שהם בחרו לשמור אותם לארועים הבאים (GAMESCOM/PAX). היה להם זמן מוגבל והם בחרו להתמקד ב PS3 שכרגע הוא בין המוצרים הבודדים שיש לסוני שמכניסים כסף לחברה.

• תגובות 41
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
EPIC לא יכולים להוציא GEARS למחשב, שלא לדבר על קונסולות אחרות. MS שולטים ב IP הזה ול EPIC זה לא כזה מפריע כי הוא מכניס להם דיי הרבה כסף.

יצא לי לקרוא על זה כתבה לא מיזמן

הזיכיון כניראה של אפיק ולא של MS

זה אומר שהם לא רק מפתחים אותו ,הם גם בעלי הזיכיון

Despite being published by Microsoft, the Gears of War IP is wholly owned by Epic Games. In an interview, Epic CEO Mike Capps stated his desire to eventually bring Gears of War to other platforms, such as the PlayStation 3. However, he further stated "Time and time again, when it came down to figure out what we do next with Gears, we sat down with Microsoft and they've given us really good, compelling reasons to work with them again

."

מבין ? כניראה עד היום MS פתחה ארנק לבילעדיות אבל לא קנתה את הזיכיון

הבעיה שבגלל שהוא אפך לזיכיון גדול כזה שיכול לימכור כמה מיליונים לPS3 כמה מיליונים לWIIU ויותר ממיליון לPC

מדובר כניראה בסכומים גדולים וזה בעיה רצינית

כרגע לסוני יש הכי הרבה מפתחות צד ראשון -הבעיה שסוני בצרות מחטיבות אחרות ואולי תעשה צימצומים

לנינטנדו יש פחות מסוני אבל עדין מיספר מכובד צד ראשון

וMS בגלל שאפכה את ראר לזונת קזואל ופיזרה ושיחררה חלק מהמפתחות לדוגמה באנגי שוחררה \מפתחי הילו WARS פוזרו

ועוד כמה צוותים

בקיצור לMS כרגע יש רק קצת צד ראשון (אפיק כמובן לא שיכת להם )

תבין בתחילת הדור הזה כניראה היה להם יותר צוותים מהיום ואז קיבלתה יותר בילעדים

ראר לדוגמה לא עשתה מישחק קור המון זמן כבר לאומת תחילת הדור היה לה קאמו וPD-Z

ובאנגו מכוניות היה חצי חצי

לפי מה שהבנתי אפכו אותה לחברה שמפתחת ממשקים ומישחקי קזואל כמו לדוגמה את האווטרים ראר פיתחה

הין הילו WARS 2 למרות שהוא מכר טוב כי הצוות פוזר

אין בילעדי מבאנגי שחתמה חוזה לא זוכר עם זה אקטיוויזיון או EA אבל אני מעריך המישחק הבא יהיה מולטיפלטפורם עם יצרנית לא תפתח ארנק גדול

פורסם

נחמד, לא ידעתי ש EPIC שמרו על עצמם בצורה כל כך יעילה :yelclap:

MS סגרו כל סטודיו שהתקשה לעשות את המעבר מ PC ל XBOX, זה היה לפני שנים.

RARE זה הבזבוז הכי גדול שהיה בשנים האחרונות, לא ברור מה עבר ל MS בראש כשהם עשו את זה, רצח של חברה טובה.

BUNGIE ברחו ברגע שהם ראו לאיזה כיוון MS הולכים (ויש להם חוזה ל 10 שנים עם ACTIVISION).

ה 1ST PARTY של MS בגסיסה כי MS מעדיפים להזרים כספים ל ACTIVISION ו EPIC, בחירה שבעתית הם ישלמו עליה.

לנינטנדו יש דיי הרבה כוח עבודה, בגלל זה זה נראה לי כל כך מוזר שהם לא מוציאים משחקים בכלל :P מה כל האנשים האלה עושים?

סוני סיימו את צמצום המפתחים (נכון לרגע זה). לא נשאר להם כל כך ממה להוריד, לא נראה לי שהם ימהרו לצמצם את כוח העבודה שלהם ביפן, בארה"ב נשארו להם רק מפתחים שלא כדאי לסגור וגם באירופה המצב שלהם יחסית טוב (שם הם כן יכולים לצמצם בכמה עשרות עובדים).

המצב של סוני לא כל כך קשה, טיפה הגזימו עם כל הלחץ סביבם. הם גם לא ממהרים לפגוע ב 1ST PARTY שלהם, הם מעדיפים לצמצם עלויות במקומות אחרים שפחות רווחיים.

פורסם

RARE בתקופת הN64 היתה אחת מהמפתחות הטובות ביותר אז

במעבר מנינטנדו לMS הם כבר ירדו ברמה

עם אני זוכר נכון בתקופה הזאת היה להם בסך הכל מישחק לגימקיוב ורימיק לXBOX1 (אבל עוד היה אפשר לתרץ את זה במעבר לפלטפורמה שונה

בהמצע דור )

ב360 התחילו לא רע עם קאמו וPD וגם אהבתי מאוד את באנגו מכוניות למרות שהיה חצי קזואל

אבל אז MS נתנה להם פרויקטים שהרסו אותם מבחינת הקור

זה שחלק מהעובדים עזבו והחברה ישתנתה זה דבר אחד

אבל עדין היה להם כישרון לעשות קור יחודי ופשוט נתנו להם לעשות אווטרים ושטויות אחרות

ה 1ST PARTY של MS בגסיסה כי MS מעדיפים להזרים כספים ל ACTIVISION ו EPIC, בחירה שבעתית הם ישלמו עליה.

הבעיה הגדולה זה שליקנות בילעדים גדולים מצד שלישי היום אפך למאוד יקר היום

זיכיונות כמו באטלפילד\COD\FIFA (מדבר על מוכרים גדולים בלי קשר לאיכות ) וכו ,עושים מעל 10 מיליון לכותר הרבה מהכמות ב60$ למישחק

וזה בלי להחשיב DLC ובלי להחשיב מוצרים על בסיס הזיכיון

לעשות מישחק כזה רק על פלטפורמה אחת ולהפסיד מיליוני מכירות יעלה כניראה הרבה יותר כסף מלפתח בילעדי גדול צד ראשון

ככה שהצד שלישי בילעדים גדולים חולף עם הרוח

פה ושם יש כותרים אבל הרבה פחות מבעבר

ואת זה MS כניראה לא מבינה עדין ואולי תבין שיהיה מאוחר מידי

פורסם

המצב של סוני לא כל כך קשה, טיפה הגזימו עם כל הלחץ סביבם.

אתה צוחק נכון?

http://buzz.money.cnn.com/2012/06/05/can-sony-be-saved-stock-near-32-year-low/

תפסיקו לחיות באשליות.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שסוני אחת החברות הטובות והמשפיעות בשוק המשחקים ומאוד חבל לי לראות אותם מתדרדרים למצב הזה אבל הם חייבים להתעורר לעולם חדש. יש הרבה מעבר לרק משחקים טובים, שמירה על בילעדיות וחומרה. הם עשו כמה החלטות מאוד גרועות בדור הזה, בעיקר מבחינת תמחור ואם הם יעשו את אותם טעויות בדור הבא, הוא כנראה יהיה האחרון.

העובדות מדברות בעד עצמן. גם נינטנדו וגם MS יוצאות ברווח מצוין מהדור הזה וזה יתן להם פור רציני לשנים הבאות. סוני בקשיים ובינתיים, חוץ מהPS3 שעכשיו מצליח טיפה להחזיר את העלות שלו, הפסידו המון.

אני לא מבין את ההתנהלות של נינטנדו בזמן האחרון אבל אני בטוח שלא מספיד אותם. לMS אין לי יותר מידי טענות. הם עושים החלטות עיסקיות מצוינות בתחום הזה וזה משתלם להם. אם אתם רוצים להתווכח מי הראה את המשחקים הכי טובים בE3 אז נכון שסוני היו יותר מעניינים אבל עם זה לא הולכים לבנק. כמה אנשים אתם מכירים שיקנו עכשיו PS3 רק בשביל Beyond או TLOU ועוד שמדברים על קונוסלות חדשות בעוד שנה?

האמת שהמשחקים הכי טובים שנראו בE3 בכלל לא היו exclusives ואני מאמין שזה גם מה שיהיה בעתיד. Insomniac וBungie כבר הבינו את זה ואני בטוח שעוד הרבה ילכו באותה דרך. זה פשוט לא שווה להם לחסום את עצמם לעוד קהל יעד שקנה קונסולה זו או אחרת.

פורסם

Resistance תמיד היה IP חלש ולא אהוד במיוחד, דוגמה לא הכי טובה. החסרון של סוני כמו שכתוב שם הוא בזה שהם לא מצליחים לקדם אתהמוצרים שלהם כל כך טוב, ל MS יש הרבה יותר ניסיון בזה והיא גם חברה הרבה יותר גדולה. סוני בעבר פשלו דיי הרבה פעמים עם משחקים (הוציאו משחק בשבוע שלפני E3, לא יודע מאיפה בא להם הרעיון הנוראי הזה).

שוב, קישור לכתבה שמגזימה עם המצב של סוני, אז כן המניה שלהם כרגע בשפל שהם לא היו בו בשלושים שנה האחרונות. החברה הזו קיימת מאז 1946! היו להם משברים כאלה בעבר ועובדה שהם עוד פה.

חוץ מזה תקרא טוב מאוד מה כתוב שם SONY CORP, לא SCE. רוב ההפסדים של סוני הגיעו משוק הסלולר ומשוק הטלויזיות (ואחרי זה מצלמות ובמקום הרביעי אולי משבר הפריצה ל PSN)!

הניהול של סוני בשנים האחרונות לא היה משהו, החברה הייתה מאוד מפוצלת והיה להם כוח עבודה מוגזם. מאז הם אחדו את החברה, אחדו מרכזי פיתוח, מקדו את החברה והקטינו את מספר העובדים בצורה מאוד חדה (שוב מספר העובדים שהועזבו מ SCE קטן מאוד). יעברו עוד כמה שנים עד שנראה תוצאות.

גם ההפסדים של נינטנדו ממש לא קשורים, הם הפסידו כסף כי הם מגיעים עם ה WIIU מאוחר מידי וכי בשנים האחרונות הם עשו עבודה נוראית. רוב מכשירי ה WII היום מעלים אבק, הרבה אנשים קנו את הקונסולה ועברו שנתיים מאז שהם שחקו בה :nixweiss: זה שנינטנדו פשלו זה בעיה שלהם. חוץ מזה גם אם ההפסדים האלה נשאר להם הון ענקי וההצלחה ההתחלתית של ה WII. כניראה שזו הסיבה לפשלה הנוראית ב E3 השנה, הם מצפים שכל האנשים ירוצו לקנות גם את ה WIIU, נראה מתי הם יבינו שזה לא יקרה.

פורסם

רוב ההפסדים של נינטנדו השנה הזאת היו משני גורמים

והם

יין חזק שנינטנדו מרוויחה את הרוב בדולרים ויורו (חברה יפנית חייבת להמיר את הכסף ליין )

וסיבה שניה זה השקעות ענק בפיתוח ,כי את הWIIU עלה כניראה הרבה מאוד לפתח ובטח יש להם עוד כל מיני דברים בפיתוח שחלקם לא ניראה אף פעם חוץ מפטנטים רשומים

גם סוני הפסידה המון מהיין החזק חוץ מדברים אחרים

סך הכל היום גם הWII וגם הPS3 עושים כסף על כל חתיכה שנימכרת

חוץ מיזה אני חושב שנינטנדו שומרת כמה כותרים בצד כי פשוט לא תיהיה לWIIU תחרות בקרוב

הם צריכים גם גדולים לזמן שהPS4\XBOX3 יושקו

ואיך שזה ניראה לWIIU יהיה לפחות שנה לבד בשוק עם לא יותר

פורסם

זה ידוע, זה היה ככה גם שנה שעברה וגם בחלק דיי גדול מהמשחקים לפני שנתיים.

אצל EA ראו את המחשב במהלך כל השעה ומשהו, פשוט הרבה יותר נוח להציג על הבמה עם שלט ולא עם עכבר ומקלדת. בהצגה של BF3 זה ששיחק שיחק מתחת לבמה והיו צריכים מצלמה נוספת בשבילו :P ולהעלות מחשבים לבמה זה בעייתי (UBISOFT עשו את זה עם מחשבים ניידים ואז אי אפשר להציג משחקים שנראים כל כך טוב).

אבל בסופו של דבר כולנו יודעים שגירסת המחשב לא תיהיה טובה בהרבה מגירסת הקונסולות ובהרבה פעמים תצא מאוחר יותר ועם יותר באגים :nixweiss: משקיעים בגירסת המחשב בשביל להראות את המשחק לפני שהוא יוצא אבל לא דואגים שהמוצר הסופי יהיה טוב :-\

פורסם

צביעות לשמה, גם מרמים את קהל הקונסולות שלא הולך לקבל משחקים ברמה הזאת באמת וגם דופקים את שחקני המחשב שלא מנצלים אותו עד הסוף לגרסה הסופית של המשחק אלא רק להדגמה.

פורסם

תיצפו בתצוגה של ה3DS

בניגוד לWIIU היתה ל3DS תצוגה מאוד מוצלחת ,מספיק בילעדים ,והרבה מהם יוצאים השנה

הויטה היתה בצרות לפני זה ,עכשיו היא ביותר צרות

מה שלא הראו זה 3DS מוגדל מסך שלפי מה שהבנתי דחו הכרזה אליו בגלל דליפה

אבל ביתחשב בזה שהDSI XL או איך שהשם שלו מכר כמויות מאוד יפות ,אני חושב שזה רק עניין של זמן עד 3DS מוגדל מסכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים