עבור לתוכן

תערוכת E3

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם יש כבר תאריך לתערוכת E3 או שעוד לא נקבע תאריך לתערוכה השנה

תודה לעוזרים

• תגובות 41
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

may 31 - GTTV e3 PREVIEW משהו כמו חצי שעה או שעה של טריילרים וסרטוני GAMEPLAY.

אז הפסקה של כמה ימים ומעט לפני תחילת הארוע (ב 5 ליוני) יתחיל סטרימינג רצוף שיסתיים ב 7 ליוני עם ההצגה הראשונה של UE4 (שוב GTTV).

בקיצור אם אתה גר בארה"ב/קנדה תשאיר SPIKE TV קבוע אם לא אז תשאיר את gametrailers.com פתוח קבוע.

סטרימינג של הארועים הגדולים (MS, SONY, EA, NINTENDO ו UBISOFT) עדיף לחפש מקום אחר, רוב הספקיות בארץ מגבילות את הסטרימינג ב GT בצורה נוראית.

פורסם

גיימספוט כל שנה מביאים שידורים חיים מהתערוכה. בד''כ אין בעיות צפייה והשידור מועבר באיכות טובה.

פורסם

מת כבר שתתחיל

בגדול זה תערוכה הרבה יותר לקונסולות ופחות למחשב

אני בכל אופן מת כבר לראות מה MS סוני ונינטנדו יציגו

למרות שאני חושש שMS תחרבן קזואל השנה

פורסם

מאז שיצא הקינקט MS לא משהו בכלל...

בתערוכה אולי מדגימים על הקונסולות, אבל חלק לא קטן מהמשחקים ייצאו למחשב בזמן מסוים. חוץ מזה כבר מזמן הPC נדחק בתערוכות השונות.

פורסם

שנה שעברה הרבה מאוד משחקים הוצגו על המחשב ולא על הקונסולות, רוב המשחקים של EA וגם חלק ממשחקי ה 3RD PARTY על הבמה של סוני.

ל MS יש את HALO 4, FORZA, COD ועוד כמה משחקי 3RD PARTY, אולי גם את המשחק החדש של BUNGIE. זה לא יהיה רע אבל זה גם לא יהיה טוב כמו האחרים.

סוני יתמקדו השנה ב VITA, בכל זאת יהיה נחמד כי יש להם הרבה משחקים שאמורים לצאת בהמשך השנה/שנה הבאה.

נינטנדו יראו הרבה דברים חדשים, בפעם הראשונה בשנים האחרונות יהיה מעניין.

UBISOFT יהיה דפוק כמו שנה שעברה.

ל EA יש הרבה דברים שעוד לא שמענו עליהם, מעניין מה הם יציגו (BC3, BF2143, SIM CITY, DEAD SPACE 3, DRAGON AGE 3, ME2).

פורסם

להוביסופט יש כבר 3 מישחקים שיגוע אליהם

ספלינטר סל חדש שדלף שבפיתוח \AC3\ורימן 2D חדש -זה מה שאני זוכר כרגע אולי יש עוד

בכלל לא רע לחברת צד שלישי

פורסם
  • מחבר

may 31 - GTTV e3 PREVIEW משהו כמו חצי שעה או שעה של טריילרים וסרטוני GAMEPLAY.

אז הפסקה של כמה ימים ומעט לפני תחילת הארוע (ב 5 ליוני) יתחיל סטרימינג רצוף שיסתיים ב 7 ליוני עם ההצגה הראשונה של UE4 (שוב GTTV).

בקיצור אם אתה גר בארה"ב/קנדה תשאיר SPIKE TV קבוע אם לא אז תשאיר את gametrailers.com פתוח קבוע.

סטרימינג של הארועים הגדולים (MS, SONY, EA, NINTENDO ו UBISOFT) עדיף לחפש מקום אחר, רוב הספקיות בארץ מגבילות את הסטרימינג ב GT בצורה נוראית.

סבבה תודה על המידע ואגב אני גר בארץ...יש אתרים שיהיה ניתן לצפות באירוע בשידור ישיר?

פורסם

^^

:nixweiss:

גיימספוט כל שנה מביאים שידורים חיים מהתערוכה. בד''כ אין בעיות צפייה והשידור מועבר באיכות טובה.

פורסם

יכול להיות שיהיה גם ב USTREAM, ב 90% מהמקרים השידורים שלהם עובדים מצויין (אבל אין HD).

הרשימה של המשחקים מאוד חלקית וכוללת רק את הדברים שאנחנו יודעים עליהם (וגם זה לא הכל).

למשל ידוע שיהיה משחק STAR WARS חדש אבל לא רואים אותו ברשימה, גם ל KONAMI יהיו עוד משחקים ולנינטנדו יהיו עוד הרבה משחקים.

בקשר ל WII U:

http://kotaku.com/5913484/the-wii-u-will-get-the-best+looking-version-of-aliens-colonial-marines-says-gearbox

אולי סוף סוף הם יראו את המשחק בפעולה :smile1:

פורסם

הינה רשימה של כל הדברים החשובים לפי שעון ישראל:

GTTV E3 sneak peek - May 31 at 08:00 - ישודר ב SPIKE ואחרי זה יועלה ל GT.

DAY 1

GTTV E3 ALL ACCESS LIVE - June 4 at 18:30 - ישודר LIVE ב SPIKE וב GT.

XBOX ENTERTAINMENT EVOLVED - June 4 at 19:30 - ישודר ב SPIKE ובמספר אתרי אינטרנט גדולים (GAMESPOT, GT וכו').

GTTV E3 ALL ACCESS LIVE - June 4 at 21:00

EA THE DOWNLOAD - June 4 at 23:00

UBISOFT e3 press conference - June 5 at 01:00 - יהיה שידור גם ב YOUTUBE.

SONY e3 press conference - June 5 at 04:00 - חרא שעה ( :'( ), ישודר ב G4 (ארה"ב/קנדה), יהיה סטרימינג גם באתר של סוני.

מיד אחרי זה חזרה ל GTTV E3 ALL ACCESS LIVE במשך כשעה.

DAY 2

GTTV E3 ALL ACCESS LIVE - June 5 at 18:30

NINTENDO ALL-ACCESS @E3 - June 5 at 19:00:00 - ב SPIKE ובשאר האתרים.

מיד אחרי זה חזרה ל GTTV E3 ALL ACCESS LIVE לזמן לא ידוע :P

אחרי זה לעבור בין האתרים להתעדכן, GT יעלו סרטונים 24 שעות ביממה, אני מאמין שגם GAMESPOT ו G4 יעשו אותו דבר.

ולסיום:

GTTV - Unreal Engine 4 World Premiere - June 7 at 08:00 - ב SPIKE ואחרי זה יעלו ל GT.

כל מה שמשודר ב GT זמין גם ב ANDROID, IOS ו FACEBOOK עם גירסאות שמותאמות למכשירים השונים.

נ.ב.

סורי על הדאבל, נראה לי יותר מתאים שזה יהיה בהודעה נפרדת.

פורסם

יכול להיות שיהיה גם ב USTREAM, ב 90% מהמקרים השידורים שלהם עובדים מצויין (אבל אין HD).

הרשימה של המשחקים מאוד חלקית וכוללת רק את הדברים שאנחנו יודעים עליהם (וגם זה לא הכל).

למשל ידוע שיהיה משחק STAR WARS חדש אבל לא רואים אותו ברשימה, גם ל KONAMI יהיו עוד משחקים ולנינטנדו יהיו עוד הרבה משחקים.

בקשר ל WII U:

http://kotaku.com/5913484/the-wii-u-will-get-the-best+looking-version-of-aliens-colonial-marines-says-gearbox

אולי סוף סוף הם יראו את המשחק בפעולה :smile1:

נינטנדו סתמה לצד שלישי את הפיות בנוגע לנתונים על חומרת הWIIU ואיך המישחקים באמת יראו אליה

כניראה הסכם סודיות

בגלל שהקונסולה צריכה לצאת השנה ואנחנו במחצית כבר -אני בטוח שיראו סוף סוף מישחקים אמיתים רצים על הקונסולה ולא סתם דמוים

ולא לשכוח את ה3DS שגם לו יראו כמה מישחקים כניראה שלא הוכרזו עוד

גם סוני צריכה להראות מישחקים לויטה אבל חלקם נחשפו לפני

פורסם
  • מחבר

אני מקווה מאוד שיפרסמו בתערוכה תאריך יציאה של gta v ודרישות מערכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים