עבור לתוכן

בעיית כפילויות ב ב++C

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רגע לפני שאני יורה בעצמי מרוב ייאוש ועצבים אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אני מנסה לממש את עיקרון ה abstract factory, כאשר המימוש הוא לצורות דינאמיות וצורות סטטיות, אבל איכשהו נוצר מצב בעייתי של Error 16 error LNK1120: 2 unresolved externals שגורם לעוד כמה שגיאות בהמשך, אני מעלה פה את ההגדרות של המחלקות, בתקווה שמישהו יוכל לאתר לי משהו בעייתי שם, הפרוייקט עצמו הוא קצת יותר רחב ומכיל עוד דברים, יכול להיות שהם גורמים לבעיה אני כבר לא יודע.. השאלה אם מותר להעלות כאן פרוייקט? בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל לאתר את התקלה ולגאול אותי מייסורי

נ.ב.

מקווה שאני לא עובר פה על חוקי הפורום באופן כלשהו, זו פעם ראשונה שאני מעלה כאן מלא קבצים ואם זה לא תקין אז מצטער מראש ולא לסקול אותי :)

בתודה

פורסם

מבלי להתעמק יותר מדי בקוד.

זה לא כלכך קשה להסתכל על השגיאות שהקומפיילר נותן לך.

יש לך פונקציות בעלות אותו שם שמוגדרות בכמה מקומות (לא סימנת אותן ב SCOPE של המחלקות שאליהן הן שייכות)

שים לב למשל ל:

CircleFactory.cpp ו ReactangleFactory.cpp

תקרא את השגיאות:

FUNC_NAME... ALREADY DEFINE IN FILENAME ...

פורסם
  • מחבר
(לא סימנת אותן ב SCOPE של המחלקות שאליהן הן שייכות)

מה הכוונה? איך עושים את זה?

פורסם

מה זאת אומרת איך עושים את זה? איך בדיוק עשית את זה בשאר המחלקות? (או שמישהו אחר כתב את זה...)

DynamicShape* CircleFactory:: createDynamicShape(int x1, int y1, int x2, int y2, int r, StaticShape *stati)
{
return new DynamicCIrcle( x1, y1, r, stati);
}

StaticShape* CircleFactory:: createStaticShape(int x1, int y1, int x2, int y2, int r)
{
return new staticCircle(x1, y1, r);
}

DynamicShape* rectangleFactory:: createDynamicShape(int x1, int y1, int x2, int y2, int r, StaticShape *stati)
{
return new DynamicRectangle(x1, y1, x2, y2, r , stati);
}

StaticShape* rectangleFactory::createStaticShape(int x1, int y1, int x2, int y2, int r)
{
return new StaticRectangle(x1, y1, x2, y2, r);
}

פורסם
  • מחבר

צודק תודה (ותודה על העקיצה :) פשוט לא הבנתי מה זה הSCOPE הזה שאתה מדבר עליו)

אז אמנם זה הוריד לי כמה שגיאות, אבל נראה לי שהמרכזית היא ה unresolved externals שלא ברור לי מאיפה הוא מגיע..

פורסם

מוזר, כי לי זה התקמפל בסדר אחרי שתיקנתי את שתי המחלקות האלו

הורדתי את project4

פורסם
  • מחבר

רוב תודות לך, כבר חשבתי שאני משתגע.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים