עבור לתוכן

בעיה בתקנת יוטורנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט

עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות...

מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה

עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם...

מישהוא יכול לעזור בעניין?

פורסם

תנסה להתקין במיקום אחר (עדיף מחיצה אחרת או אף דיסק פיזי אחר אם יש).

פורסם
  • מחבר

חחחח הלוואי שהיה אפשר

איזה בעסה רק לפני שבוע התקנתי ווינדוס 7, כבר הלך לפח

אגב התוכנה לא מופיעה בהוספה או הסרה והיא בכלל לא מותקנת על המחשב, היא פועלת למרות זאת

נראה לי שלא הבנת כל כך מה שרשמתי אחשלי היקר

בהתחלה המחשב עבד טוב ויפה עד אתמול שפתאום בהפתעה האנטי וירוס לא פעל נכנס מין רוגלה למחשב, החומת אש הפכה ללא פעילה ולא היה אפשר לשנות כלום עד שעשיתי שחזור מערכת...

שהתקנתי את התוכנה בפעם הראשונה הכל היה עובד טוב ויפה, התקנתי אותה ראו אותה בהוספה והסרה

כרגע אין אותה בהוספה והסרה, ניסתי לבדוק עם תוכנות של הסרת תוכנות וכמובן שאין אותה שם

עכשיו שאני מוריד תתוכנה מאתר הבית או מכל מקום אחר ולא חשובה הגרסה(אפילו שהקבצים שונים) תהליך ההתקנה לא מתבצע והוא לא מבקש באיזו תיקייה להתקין וכל התהליך הזה של הנקסט נקסט נקסט...כרגע מפעילים תהתקנה והוא אוטומטית נכנס לתוכנה, למרות שלא התקנתי אותה

פורסם

אז תשתמש בה כמו תוכנת portable.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים