עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 3000 שח

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים,

* גודל המסך? 15

* משקל רצוי? לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?

hdmi

* בלוטות? למה לא

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB

* כונן CD/DVD? צורב? כן

* כונן Bluray?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי

פורסם
  • מחבר

יש עוד המלצות?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

yair1,

במה בדיוק המחשב הזה טוב ממה שהצעתי? :nixweiss:

ההצעה שלי עומדת בעינה ומתאימה מאד לתקציב ולדרישות המינימליות.

פורסם

למה לפטופים כאלה יקרים (יחסית למה שהוא צריך)?

לצרכים שלך גם הלפטופ הזה יכול להיות מצוין (ואפילו בפחות מ-2000 שקלים:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799214

פורסם

אחריות לשנה בלבד למחשב נייד - לא הייתי לוקח, בין השאר בשביל "משחקים קלים" (ציטוט) ה-ASUS מציע אלטרנטיבה מאד נוחה (עם כרטיס מסך חיצוני 7470M) וגם בא מוכן עם מע' הפעלה (אמנם צויין שהוא לא צריך), אבל זה מקל את התפעול הראשוני של המחשב וניתן להשתמש ישר מהקופסא במחשב.

פורסם

א. הוא לא ציין שהוא זקוק לאחריות ארוכה. ואם כן הוא תמיד יכול להאריך את האחריות בתוספת תשלום ל-3 שנים.

ב. למשחקים קלים (אני מאמין שהוא התכוון למשחקים בסגנון אנגרי בירדס, משחקי פלאש וכאלה) אין לו צורך ביותר מהכרטיס המובנה של אינטל. חבל להוסיף 1000 שקלים על רכיב שהוא לא בהכרח ינצל אותו.

בחרתי ב-DELL כי זה נחשב למותג איכותי ואמין יחסית. כמובן שיש מחשבים עם אותו מפרט רק יותר זולים של לנובו וHP

פורסם

לא קשור ביקש/לא ביקש, זה עניין של מחוייבות אישית ומקצועית כלפי מי שמבקש לרכוש מחשב נייד שתציע לו את ה"דיל" הכי טוב מבחינת הרבה פרמטרים וכל מיני כוכביות והערות שנמצאות בעמודי מכירה שלא תמיד משתמש ממוצע יבחין. (ראה לדוגמא כמה נושאים נפתחו על "מבצעים" של מחשבים ניידים מחודשים/מוחדשים או איזה שם שלא ימציאו מחר לזה באתר קופונים/גרופונים למיניהם)

בקניית מחשב נייד חשובה מאד אחריות ארוכה והרבה פעמים בגלל איכות בנייה זולה ובכלל התנהלות עם מחשב נייד יתכנו בעיות וחשוב שיהיה למי לפנות בעת הצורך.

כמו כן, זה לא בכל המקרים אבל יש הרבה מאד מחשבים עם שנת אחריות אחת שמיובאים בצורה "אפורה" ולכן מחירם נמוך. הם מתוקנים במעבדות פרטיות ולא דרך היבואן הרשמי.

ההמלצה האישית שלי לקנות מחשב עם מינימום שנתיים אחריות ומומלץ שלוש.

פורסם

yair1,

במה בדיוק המחשב הזה טוב ממה שהצעתי? :nixweiss:

ההצעה שלי עומדת בעינה ומתאימה מאד לתקציב ולדרישות המינימליות.

האמת היא שהצעתי את זה כי הוא ביקש הצעות נוספות.

הדל טוב יותר בהרבה פרטים קטנים שבסך הכל נותנים חבילה טובה ואיכותית יותר.

המחיר יקר יותר לא בגלל חומרה שהיא אוברקיל מטורף לדרישות, אז אם התקציב מאפשר, למה לא. זו דעתי בכל אופן.

אני גם לא הייתי מתפשר על מחשב עם פחות מ-3 שנות אחריות.

ל-בלנקמאן, אני גם אוהב בסך הכל את המחשבים של דל, בגלל זה הצעתי את הווסטרו שאמור להיות איכותי יותר.

דרך אגב שים לב שהמחשב שהצעת הוא דגם ישן.

פורסם

זה מן הסתם דגם ישן, כי הדגם החדש יותר מתקדם - ויקר בהתאם. ולצרכים שלו (שהם די בסיסיים) אין צורך בדגם האחרון שיצא.

אם לא היה אכפת לו מגודל המסך הייתי אפילו ממליץ לו על נטבוק כפול ליבה.

אגב, בחלק מהחנויות הם כן מציעים אחריות ל-3 שנים על הדגם שהצעתי. צריך רק לברר ולהתקשר לחנויות (שחלקן מופיע בזאפ)

פורסם

7490 חזק במעט מהHD4000 המובנה של אינטל. אם כבר כ.מסך חיצוני אז משהו בסגנון של המחשבים הבאים:

http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=2438

אומנם יקר יותרף אך כולל מעבד חזק יותר וכ.מסך חזק בהרבה.

או משהו בסגנון של:

http://www.online-shop.co.il/Product.asp?Pid=M53A5IV&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=2&aff=Zap〈=he

כ.מסך מעולה. רזולוציה גבוה יותר. אך 17 אינטש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים