עבור לתוכן

שירות מזעזע של KSP - סיפור על עכבר, אחריות, חשבונית וסריאל שנמחק.

Featured Replies

פורסם

לדעתי יהיה לכם הכי נוח לראות את התכתובת ביני לבין הנציג פייסבוק העילג שלהם.

עריכה:

תכננתי להוסיף עוד תמונות ועוד פרטים וגם את ההתכתבות במייל, אבל משהו צץ, אעשה את זה יותר מאוחר.

פורסם

אני לא מתפלא בכלל, אופייני להם.

פורסם

ומה בדיוק אתה רוצה מהנציג? בסה"כ הכל מנסה לעשות את העבודה שלו....

מה שאתה עושה זה מקרה "ישראלי צעקני" טיפוסי.

כן חברה כמו KSP לא צריכה להתנהג ככה, ומגיע לך אחריות ולא מגיע לך האשמות כמו "טוענים שאני רמאי" אבל זו ממש לא סיבה ליפול על האדם הראשון במערכת.

פורסם
  • מחבר

הלוואי וזה היה הראשון. הוא היה האדם הרביעי. עברתי כבר נציג ווירטואלי, נציג מייל ונציג בחנות. וסתכל על העילגות! בהודעה הראשונה אין סימן פיסוק אחד! הוא פעם פונה אליי בנקבה פעם בזכר... מלא שגיאות כתיב. אבל זה מילא, הוא כל פעם זורק טיעון אחר - רגע, המייל נפל בין הכיסאות, אין לך חשבונית, האחריות היא אצל היצרן, האחריות אצל המשווקים, מותר לנו לבדוק, לא יכלנו להסביר לך את כל אלה במייל.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה עושה זה מקרה "ישראלי צעקני" טיפוסי.

ממש, אבל ממש, לא.

צעקני טיפוסי זה להתלאם ולדרוש דברים שלא מגיעים לך. שדרוג, פיצוי כספי. אני רציתי מימוש אחריות למוצר שקניתי במיטב כספי. ועשיתי את זה בצורה יפה, מחושבת ומנומקת. בתגובה זכיתי להאשמות משונות והתייחסויות עילגות.

פורסם

למה בפורום צרכנות זה תמיד קורה עם מוצרים כמו מקלדות עכברים אזניות וכבלים? והאם השאלה נראית רטורית?

פורסם

אני לא מבין מה הולך שם.

יש לך נזק פיזי בעכבר, בין אם זה שבר \ מכה.

לפי מה שאני יודע, אין אחריות על נזקים פיזים.

איך אתה יכול להוכיח שהמכה היא לא מנפילה או פגיעה כלשהי אלא מבלאי?

אל תשכח שבסופו של דבר מי שנותן את האחריות זה היבואן והמוצר מוחלף מולו, ולכן כל חנות חייבת לבדוק אם היבואן יקבל את המוצר או שלא.

פורסם
  • מחבר

למה בפורום צרכנות זה תמיד קורה עם מוצרים כמו מקלדות עכברים אזניות וכבלים? והאם השאלה נראית רטורית?

אם אתה מדבר על הששאלה שלך, ואתה רוצה שאני אענה, לדעתי הסיבה לזה שזה כל כך שכיח בארץ, זה שהרבה יצרנים נותנים אחריות נורא מקיפה. מאוד. יש סיפורים בחו"ל על אנשים עם עכברי Gמשהו של לוג'יטק, עכבי HIGH END שאחרי כמה שנים שבקו חיים, ופנייה ללוג'יטק הביאה שהחברה שלחה ללקוח עכבר חדש, חינם אין כסף. היתה לי שיחה מעניינת עם מישהו על אמריקאים, וההסבר שלו להצלחה של מוצרים מסויימים בארה"ב (ועבקבותם בעולם, עם בעיות קליטה כאלה ואחרות), היתה שאמריקאים מוכנים לשלם יותר על מוצר יותר טוב, ובמיוחד אם מדובר לא רק במוצר אלא גם בשירות. ככה קינדל מחליפה ללקוחות שלה קינדלים מקולקלים (מכל סיבה שהיא) בחינם, ככה גם חברות של ציוד היקפי. בייבוא (הפרטי או הרשמי) של מוצר לארץ, המנטליות הזאת לא מגיעה. אתה קונה מוצר. המשווק מספקים לך אותו, ואיתו אחריות מסויימת. המוצר עצמו מבטיח עמידה בתנאים כאלה וכאלה, אבל המשווק עושה מה שבראש שלו.

אני לא מבין מה הולך שם.

יש לך נזק פיזי בעכבר, בין אם זה שבר \ מכה.

לפי מה שאני יודע, אין אחריות על נזקים פיזים.

איך אתה יכול להוכיח שהמכה היא לא מנפילה או פגיעה כלשהי אלא מבלאי?

אל תשכח שבסופו של דבר מי שנותן את האחריות זה היבואן והמוצר מוחלף מולו, ולכן כל חנות חייבת לבדוק אם היבואן יקבל את המוצר או שלא.

הטיעון שלי לזה שזה בלאי לא סביר (קרי, בעיה בייצור), זה שהגומי התרופף בצד ימין של העכבר, שהוא הצד שפחות בשימוש, בעוד צד שמאל לא התרופף, ושם יש אפילו כפתור של העכבר (שאני השתמשתי בו לא מעט). תלונות אחרות היו על הדונגל התקול (מהרגע הראשון, אבל לא היה לי זמן ללכת להחליף), וגם על חיי סוללה מגוחכים - כשיצאתי מהחנות, פתחתי את העכבר שקניתי ושמתי בו את הסוללה של העכבר הדפוק. העכבר הדפוק הראה כאילו הסוללה כבר נגמרת. נורה אדומה מהבהבת. עבר כבר שבוע בערך, ואותה סוללה גמורה מפעילה את העכבר החדש והפושטי לפחות 20 שעות. אני שוקל לפנות למיקרוסופט העולמית באנגלית יפה ומנומקת ולספר על הבלאי, על השימוש וכו' ועל היחס מהחנות. כשכמובן העכבר היה בשימוש 3 חודשים. גם שחקן STARTCRAFT קוריאני לא היה מצליח ליצור כזה בלאי בעכבר תקין.

פורסם

מכיר את הסיפור מקרוב,

קרה לי משהו דומה, עכבר בלוטרק של מייקרוסופט שהגומיה של הגלגלת התחילה להיהרס מהר מאוד.

הגומי הגיע למצב שהוא איבד את האלסטיות, עד שלבסוף לאחר חודשים ספורים בלבד נקרע.

ב-KSP האשימו אותי בהאשמות אידיוטיות על כך שהשריתי את העכבר בנוזל דביק ועוד כל מיני האשמות הזויות, וסירבו לממש את האחריות

על המוצר כאשר במוצר נעשה שימוש סביר ותקין.

רק לאחר איומים בפנייה למועצה להגנת לצרכן ולפירסום בעיתון הם הואילו בטובם להחליף לי את העכבר...

מהחוויה הזאת אני יודע שבפעם הבאה אין שום סיכוי שאני אקנה שוב ב-KSP.

פורסם
  • מחבר

מכיר את הסיפור מקרוב,

קרה לי משהו דומה, עכבר בלוטרק של מייקרוסופט שהגומיה של הגלגלת התחילה להיהרס מהר מאוד.

הגומי הגיע למצב שהוא איבד את האלסטיות, עד שלבסוף לאחר חודשים ספורים בלבד נקרע.

ב-KSP האשימו אותי בהאשמות אידיוטיות על כך שהשריתי את העכבר בנוזל דביק ועוד כל מיני האשמות הזויות, וסירבו לממש את האחריות

על המוצר כאשר במוצר נעשה שימוש סביר ותקין.

רק לאחר איומים בפנייה למועצה להגנת לצרכן ולפירסום בעיתון הם הואילו בטובם להחליף לי את העכבר...

מהחוויה הזאת אני יודע שבפעם הבאה אין שום סיכוי שאני אקנה שוב ב-KSP.

WIRELESS MOBILE MOUSE 4000? נו, בדיוק מה שקרה לי. נראה לי אני פשוט אפנה למיקרוסופט להתייחסות, ואחרי זה אפנה לחנות, ואם הם עדיין יסרבו לקחת אחריות אני אפנה למועצה למשהו או שפשוט אתבע אותם בתביעות קטנות. הקטע עם הגלגלת זה בדיוק מה שקרה לי בהחלפה הראשונה (וגם הופיע עם העכבר השני), בלי שום שימוש מוגזם מצידי. המוכר מצידו אומר לי שהוא מכיר את העכבר וזה כנראה משהו שאני עשיתי, והוא מעולם לא ראה כזה דבר. פשוט בושה.

פורסם

WIRELESS MOBILE MOUSE 4000?

לא בדיוק הדגם שלי, אני קניתי את ה-4500 לא אלחוטי, אבל זה לא משנה הגלגלת זהה בדגמים האלה.

תשמע לעצה שלי, פשוט תפנה לשירות לקוחות של מייקרוסופט ישראל והם ישלחו לך עכבר חדש בלי הרבה שאלות, זה מה שחבר שלי עשה כשעכבר אחר שלו התקלקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים