פורסם 2012 במאי 2513 שנים יש 2 דברים שיכולים להניע אותך לרכוש רכיבי חומרה בחו"ל1. מחיר זול במיוחד2. דגם שלא ניתן להשיג בארץהמשותף לשניהם, הוא מימוש אחריות לרכיב תקול, עולה לא מעט לשלוח את הרכיב לחו"ל, וזמני ההמתנה ארוכים.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים לרוב הבדלי המחירים לא בשמיים,מה ש"מפצה" כביכול על המחיר הגבוה בארץ היא האחריות.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים אם יש לי אפשרות שיביאו לי את הכרטיס מחו"ל, נניח gtx 670, אפשר לקנות אותו בחו"ל באיזור ה-400$ (שזה בערך 1600 שקל), ובארץ הדגמים הם בין 2200 ל-2500. זה לא מעט כסף.מאיזו חנות (לא איביי) כדאי לקנות אם אני רוצה שתהיה לי אופציה למימוש אחריות, גם במחיר של לחכות הרבה זמן ולשלם עלויות של משלוח?(ובונוס, למישהו יש ניסיון עם שליחת כרטיסים לחנויות לחו"ל כדי לממש אחריות?)
פורסם 2012 במאי 2713 שנים יש לי ניסיון עם EVGA, בשליחת לוח אם. אני מאמין שכרטיס מסך יוזיל לך את עלויות השילוח, כי הוא קטן יותר.קח בחשבון שאתה גם משלם את המשלוח חזור.יתרון נוסף לEVGA, הוא שירות הלקוחות שלהם. מענה מהיר ומקצועי, ואם צריך לממש אחריות - לא סוחבים אותך יותר מידי, להיפך.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים שלחת את זה ל-EVGA או לחנות שממנה קנית את זה?איך דבר כזה הולך בכלל, אתה קודם מתאם איתם מראש במייל או משהו כזה, או שפשוט שולח את החבילה עם הסברים?איך הם גובים ממך את התשלום של המשלוח חזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.