עבור לתוכן

בעיה עם מודם-ראוטר של בזק

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מודם-ראוטר של בזק: rotal rta 1320a, אני הגדרתי אותו שיתחבר לבד לאינטרנט ויהיה גם ראוטר לרשת הביתית (הוא הDHCP, והוא מחובר לSWITCH שאליו מחוברים כל המחשבים).

הבעיה היא, שכל פעם שאני פותח תוכנה להורדת TORRENTים, הוא קורס ומפסיק לעבוד (הנורות עדיין דולקות, אבל אי אפשר להתחבר אליו + אין אינטרנט) וצריך להוציא אותו מהחשמל ואז להחזיר כדי שהוא יחזור לעבוד.

רק כשאני מגביל את מספר החיבורים המקסימליים (גלובלית) שתוכנת הטורנטים יכולה לפתוח לפחות מ150, הוא נשאר פחות או יותר יציב ולא קורס.

מה לדעתכם אני יכול לעשות בנידון? האם אני יכול לקנות מודם משלי מEBAY ולחבר אותו במקום? (אם כן, איזה אתם ממליצים - כזה שיתן לי מקסימום חיבורים לטורנטים). האם בזק יסכימו להחליף לי את המודם?

תודה רבה על העזרה!

נ.ב הכל קווי, אין שום דבר אלחוטי אצלי.

נ.ב נוסף, האם יכול להיות שזה לא בגלל הטורנטים? וזה סתם נראה לי ככה?

פורסם

תשתמש ב-ROTAL כמודם בלבד ותרכוש נתב עצמאי מודרני.

פורסם
  • מחבר

וזה יספיק? מודם לא משפיע על כמות החיבורים? רק הנתב?

פורסם

רק הנתב. למודם אין השפעה.

פורסם

כדאי לרכוש נתב באופן עצמאי או מבזק? הם רוצים 240 ש"ח (10 ש"ח לחודש למשך שנתיים) ומי יודע איזה הסכמים (למרות שאין לי כוונה להפסיק להשתמש ב-ADSL אז העיקר זה המחיר), ולא ברור איזה סוג של נתב הם נותנים. מה מומלץ?

אני השתמשתי ב-aztech 600e גם בתור ראוטר במשך הרבה שנים, עד ששלשום בלילה הוא התחיל לתת לי הרבה מאד packet loss כל עוד הוא לא מחובר ישירות למחשב ועם חייגן (חיבור ישירות למחשב בלי חייגן גם עשה בעיות). חשבתי שהוא נדפק, אז החלפתי אותו והביאו לי מודם נתב baudtec שעושה את אותה הבעיה בדיוק. מעניין אותי איך בכלל הגיע מצב כזה שהרי הכל עבד יופי לתקופה מאד ארוכה ועכשיו יש את אותה הבעיה עם 2 מודמים שונים.

פורסם

עדיף לרכוש נתב עצמאי בחנות פרטית שיהיה טוב בכמה מונים מאלו של בזק.

אחד בסיס וטוב הוא ה Tp-link tl-841nd.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים